Çocuklar ve Yetişkinler İçin 15 Netflix Animasyon Dizisi

Yüzlerce animasyon dizisi arasından en çok sevilen, en iyi 15 Netflix Animasyon dizisini listeledik. İşte 2022'nin en iyi Netflix animasyon dizileri...
Çocuklar ve Yetişkinler İçin 15 Netflix Animasyon Dizisi

Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi Animasyon Dizileri Listesi 2022

Sadece Netflix üzerinden izleyebileceğiniz en iyi animasyon dizilerini listeledik. İçeriğimizde komedi, aksiyon ve macera dolu en iyi Netflix animasyon dizileri yer alıyor. İşte 7'den 70'e her yaştan izleyici kitlesine hitap eden en iyi Netflix animasyon dizileri listesi...

1. Human Resources

Netflix Animasyon Dizileri

İnsanların doğumdan ergenlik ve hatta hayata gözlerini kapattıkları anlara kadar yolculuk etmelerine yardım eden Horman Canavarları sizlerle. Yalnızca bu kadar da değil insanların ergenlik süresi boyunca karşı karşıya kaldıkları utançların bir numaralı adresi olan Utanç Büyücüleri ve diğer tüm ergenlik olayları sizlerle.

TürAnimasyonKomedi Romantik
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJennifer
Flackett
Kelly
Galuska
Andrew
Goldberg
OyuncularAidy
Bryant
Randall
Park
Keke
Palmer

2. The House

Netflix Animasyon Dizileri

Bireylerin hain yaklaşımlarının ardından bütün aileye utanç durumuna düşmüş olan bir baba, soluğu alkol şişelerinde alır. Burada karşısına bir büyücü çıkarak babayı hiç beklemediği bir hayatın içine sokar. Büyücü ile yaptığı bu anlaşma ile ailesi ile birlikte, herhangi bir maddi maberi sıkıntı çıkmadan yaşamak üzere devasa bir malikaneye taşınır. Lakin işler her zaman yolunda gitmez.

TürAnimasyonKomediDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPaloma
Baeza
OyuncularMia
Goth
Matthew
Goode
Claudie
Blakley

3. Farzar

Netflix Animasyon Dizileri

Kendilerini öldürmek isteyen kötü uzaylılar ile mücadele altında olan Prens Fichael’in maceraları sizlerle. Prens, uzaylıların dünyasındaki bir insan kolonisinde yaşar ve gezegenini kötülüklerden kurtarmak üzere elinden gelen her şeyi de yapmaya hazırdır. Lakin bu kötülüklerin asıl kişisi Prens’in babası çıkar.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRoger
Black
Waco
O’Guin
OyuncularDavid
Kaye
Jerry
Minor
Lance
Reddick

4. Inside Job

Netflix Animasyon Dizileri

Cognito Inc’de çalışan herkes dünya üzerinde yapılan ya da yapılması planlanan komplo ve gizemli olayları sürdürmektedirler. Bütün bu olanların başında yer alan Reagan, son zamanlardaki dahi fikrileri ile gözde bir birey haline gelmektedir. Reagan’ın fikirleri işledikçe ortaya birbirinden farklı yaratıklar ve ekstra dünyalar doğdukça işler farklılaşmaya başlar.

TürAnimasyonKomediFantastik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlex
Girsch
Shion
Takeuchi
OyuncularLizzy
Caplan
Christian
Slater
Clark
Duke

5. İşaretli Yerden Kesin

Netflix Animasyon Dizileri

Başarılı bir çizgi roman yazarı okuyucularına kendi iç çöküşünü yaptığı resimler ile anlatmaktadır. İzlerken düşündüren, düşündükçe de etkilendiren bu animasyonda Zerocalcera’nin arkadaşı Sarah ve Secco hiç beklemedikleri bir anda hayatlarına aşk alarak birbirinden farklı bir maceraya atılırlar.

TürAnimasyonKomediDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularZerocalcareValerio
Mastandrea
Adam
Rhys Dee

6. Bad Exorcist

Netflix Animasyon Dizileri

Her zaman dünya üzerinde değil cehennemde de bir heykel sanatçısı olan ana karakterimiz sizlerle. Sarhoş bir şeytanın saldırısına uğradığı anda Cehennem Kralı içki içmek için bir yaş belirler. Bu durum altında sürekli dünyaya gidip alkol hırsızlığı yapılması gerekmektedir.

TürKomediAnimasyon
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularDavid
Boat
Bartosz
Walaszek

7. The Midnight Gospel

Netflix Animasyon Dizileri

Çocuklar ve yetişkinler için izlenilebilir olan bu Netflix animasyon dizisinde bir uzay yayıncısının farklı gezegenlere seyahatleri konu ediniliyor. Dünyalar arasında gezinen bu uzay yayıncısı yaşamın, ölümün ve varoluşun sebeplerine dair birçok bilgi ediniyor.

TürKomediFantastikAnimasyon
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenPendleton
Ward
Duncan
Trussell
OyuncularDuncan
Trussell
Phil
Hendrie
Drew
Pinsky

8. The Liberator

Netflix Animasyon Dizileri

Özellikle yetişkinler ve tarih severler için izlenilesi olan bu animasyon dizisinde ikinci dünya savaşına dair gerçek olaylardan esinlenen maceralar anlatılıyor. Avrupa içlerinden ilerleyen askerler dağınık cephelerde savaşsa da her biri birer kahraman olmayı başarır. Onlardan geriye kalan hikayeleri ise bu animasyon dizisinde detaylıca anlatılmaktadır.

TürSavaşAnimasyonBiyografi
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJeb
Stuart
OyuncularBradley
James
Martin
Sensmeier
Ross
Anderson

9. Love, Death & Robots 

Netflix Animasyon Dizileri

Netflix’in yeni ve en sevilen animasyon dizilerinden biri olan Love, Death & Robots’da kara komedi ve korkunç yaratıklarla dolu bir senaryo izleyenlere sunuluyor. Ünlü yönetmen David Fincher ve Tim Miller imzalı bu animasyon dizisi gerilim dolu sahneleri ile içinizi ürpertecek türden.

TürFantastikBilim KurguAnimasyon
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTim
Miller

10. Fast & Furious Spy Racers 

Netflix Animasyon Dizileri

Netflix’te çocukların ve Hızlı ve Öfkeli serisi severlerin çokça izlediği bu animasyon dizisinde Tony Toretto ve dostlarının hızlı maceraları anlatılıyor. Casus yarışları ismiyle izleyiciye sunulan bu dizide bir devlet kurumu yasa dışı çeteyi çökertmek amacıyla Tony Toretto ve ekibini casusluk yapmaları için tutarlar. Toretto’nun görevi oldukça zor olsa da üstün sürüş gücü ile her görevin üstesinden gelecektir.

TürAksiyonAnimasyon
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTim
Hedrick
Bret
Haaland
OyuncularTyler
Posey
Camille
Ramsey
Luke
Youngblood

11. Big Mouth 

Netflix Animasyon Dizileri

Netflix’in en eğlenceli animasyon dizilerinden biri olan Big Mouth’da Mick Kroll ve Andrew Goldberg isimli iki dostun maceralarını izliyoruz. Ergenliğin verdiği stresli yaşam ve heyecanlı tavırlar bu ikilinin başına birçok olay açacaktır. Ancak hayattan en çok zevk aldıkları bu dönemde hem kendilerini hem de izleyenlerini eğlendireceklerdir.         

TürKomediAnimasyon
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenNick
Kroll
Mark
Levin
Andrew
Goldberg
OyuncularJohn
Mulaney
Nick
Kroll
Maya
Rudolph

12. Castlevania 

Netflix Animasyon Dizileri

Video oyundan uyarlanan bu Netflix animasyon dizisinde bir vampir avcısının Dracula’ya karşı verdiği amansızca mücadeleyi anlatıyor. Öteki dünyaya ait bir ordu Dracula’nın emriyle bir şehri abluka altına alır. Bu sırada vampir avcısı özel silahlarını kuşanarak düşmanlarının üzerine gider.

TürMaceraFantastikAnimasyon
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenWarren
Ellis
OyuncularRichard
Armitage
James
Callis
Alejandra
Reynoso

13. F is For Family 

Netflix Animasyon Dizileri

Netflix’te yayınlanan en iyi aile komedilerinden biri olan F is for Family’de Murphy ailesi içerisinde yaşanan komedi dolu olaylara tanık oluyoruz. Aile bireylerinin son derece özgür olduğu bu ortamda bir adamın sürekli televizyon başında olması da dikkat edilmesi gereken sekanslardan biri. Dizinin 1970’lerde geçtiğini de söyleyelim.

TürKomediAnimasyon
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenBill
Burr
Michael
Price
OyuncularBill
Burr
Laura
Dern
Justin
Long

14. Bojack Horseman 

Netflix Animasyon Dizileri

Netflix’in en çok tutulan animasyon dizilerinden biri olan Bojack Horseman 7’den 70’e her kesin izleyebileceği komedi dolu bir yapımdır. Dizide 90’lı yılların televizyon yıldızı olan hem at hem de insan olan birinin 20 yıl sonraki halini izliyoruz. Komedi dolu hareketleri, huysuz tavırları ve pırlanta gibi yüreğiyle sevilen karakter her bölümde maceradan maceraya koşuyor.

TürKomediDramAnimasyon
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRaphael
Bob-Waksberg
OyuncularWill
Arnett
Amy
Sedaris
Alison
Brie

15. Rick and Morty 

Netflix Animasyon Dizileri

Tam bir dede – torun komedisi olan Rick and Morty’de huysuz bilim adamının torununu zorla çalışmalarına alet etmesini izliyoruz. İşinde oldukça başarılı bir bilim adamı olan Rick aynı zamanda alkolik bir kimsedir. Hal böyle olunca Rick keşfettiği başka dünyalara ve alternatif boyutlara sürekli seyahat etmektedir. Bu seyahatler de yanına aldığı tek şey ise küçük torunu Morty’dir.  

TürKomediBilim KurguMacera
IMDb9,2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDan
Harmon
Justin
Roiland
OyuncularJustin
Roiland
Spencer
Grammer
Sarah
Chalke

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.