Nairobi Zürafa Oteli - Zürafalarla Uyanıp Birlikte Kahvaltı Yapmak

Kenya'nın başkenti olan Nairobi de zürafalar ile harika bir kahvaltı keyfi yaşamak mümkün. Dünyaca tanınan Giraffe Manor adlı otel, sizlere zürafalar ile iç içe kahvaltı yapma hizmeti sunmaktadır. İşte Nairobi de zürafalar ile kahvaltı keyfi.
Nairobi Zürafa Oteli - Zürafalarla Uyanıp Birlikte Kahvaltı Yapmak

Zürafalar İle Harika Kahvaltı

Kenya’nın en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Nairobi’de özel bir alanda yer alan Giraffe Manor, sizlere dünya üzerinde görülmemiş bir hizmet sunuyor. Kahvaltınızı zürafalar ile birlikte yapmak ister miydiniz? Evet kulağa oldukça garip geliyor. Fakat bu otelde ister kahvaltınızı aileniz ile birlikte ister zürafalar ile birlikte yapın. Kenya’nın başkenti olan Nairobi de bulunan bu otel her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilmektedir. Aynı zamanda Kenya hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için Kenya Gezilecek Yerler adlı içeriğimize göz atabilirsiniz. Zürafalar ile kahvaltı yapmaya ne dersiniz?

nairobi zürafa kahvaltı

Dünya'nın En Farklı Kahvaltısı!..


1. Otelin çevresinde yer alan zürafalar, her sabah oteli ziyaret ederek turistler ile beraber kahvaltı yapmaktadırlar. İnsanlara karşı oldukça uysal olan bu zürafalar sanki özel eğitilmiş gibiler.

nairobi zürafa kahvaltı


2. Özellikle kahvaltılara eşlik etmeyi seven bu zürafalar, aynı zamanda kahvaltı dışında da insanlar ile beraber eğlence dolu dakikalar geçirmektedir.

nairobi zürafa kahvaltı


3. Otelin personelleri her bir zürafaya özel ilgi göstermektedir. Hatta otel personelleri ve turistler, zürafaların çeşitli karakter özelliklere sahip olduklarını keşfetmektedirler.

nairobi zürafa


4. Meraklı zürafalar ile harika bir kahvaltı keyfi yaşamak nasıl bir his olurdu? Bunu yaşamak için Nairobi de yer alan bu otele mutlaka gitmelisiniz.

nairobi zürafalarla kahvaltı


5. Zürafalar ile bu kahvaltının tadını çıkarmadan önce otele rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

nairobi zürafalarla kahvaltı keyfi


6. Dünya’nın en ilgin kahvaltılarından bir tanesi olan Nairobi zürafa kahvaltısı, 58 Euro civarında bir fiyata tekabül etmektedir.

nairobi zürafa ile kahvaltı


7. Zürafalar ile sadece kahvaltı değil, öğle yemeği de yiyebilirsiniz. Elbette bu tercih sadece size kalmıştır. Fakat kahvaltı ile öğle yemeği arasında fiyat farkı bulunur. Öğle yemeği için 65 Euro, kahvaltı için 58 Euro gibi bir ücret talep etmektedir.

dünyanın en güzel kahvaltısı


8. Otel’in dünya genelinde tanınmış olmasının en büyük özellikleri elbette zürafalardır. Fakat tüm bunların dışında hizmet açısından da oldukça öz verili davranmaktadırlar.

nairobi otel kahvaltı


9. Giraffe Monor, aslında çok önceden bir ailenin birlikte yaşadığı bir evdi. Tarih kokan bu ev yıllar içerisinde dünyada tanınan bir otel haline geldi.

Giraffe Monor


10. Çocuklarınız ile bu otelde harika bir kahvaltı zevki yaşamak harika bir deneyim olabilir. Çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılamak için oldukça uygun bir yöntem.

aile nairobi zürafa kahvaltı


11. Sıcakkanlı otel çalışanları ile karşılaşacağınız bu otel de doğa ile iç içe olabilir, çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Bu etkinlikler içerisinde zürafalar ile otelin dışında vakit geçirebilirsiniz.

giraffe monor zürafa kahvaltı


12. Otelin dış dekorasyonu sarmaşıklar ile kaplıdır. Tarihi bir havaya bürünen bu otel de yemek yemek kadar zevkli bir şey olamaz sanırım.

giraffe manor zürafa kahvaltı

Önerilen İçerik;

Nairobi'de Gezilip Görünmesi Gereken Yerler!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum