Bazı İnsanların Müzeyi Nasıl Eğlenceli Hale Getirdikleri Şaşırttı!

Hepimiz biliyoruz ki, müzeler kendilerini en heyecan verici yerler olarak tanıtmıyorlar. Gittiğimiz zaman çok fazla sıkılabiliyoruz. Peki bu müzeleri eğlenceli hale getirmenin bizim elimizde olduğunu biliyor musunuz? Yazımıza göz atmanızı öneririz.
Bazı İnsanların Müzeyi Nasıl Eğlenceli Hale Getirdikleri Şaşırttı!

Müzeye Gittiğinizde Sıkılıyor Musunuz? İşte İnsanların Müzedeki Eğlence Dolu Halleri…

Hepimiz biliyoruz ki, müzeler kendilerini en heyecan verici yerler olarak tanıtmıyorlar. Çoğu çocuk için, müzeye gitmek büyük bir işkence. Lise boyunca yapılan sınıf gezileri her zaman heyecan dolu olmayabilir. Ancak müzeler toplumun önemli bir parçasıdır. Müzeler, tarihten sanata ve hatta bilime kadar her şeyi barındırabilmektedir.

Yıllardır müzeler yeniden markalaşma konusunda çeşitli yollara başvuruyorlar. Tanıtımlar için bir ton para harcamak yerine, bazı insanların sanatınızı sosyal medyadan paylaşmasına veya heykellerle fotoğraf çekmesine izin verin. Bu insanlar sayesinde, müzeler daha renkli ve heyecan verici hale gelebilmektedir. Bu içeriğimizde sizler için müzelerde meydana gelen komik ve bir o kadar da eğlenceli görselleri araştırdık. İşte onlardan bazıları...

müzelerdeki eğlenceli anlar


İşte Buna Sanat Denir!

Bu gençler, muhtemelen bir lise gezisinde sıkışıp kalmışlar ve sanırım sıkıntıdan patlamak üzereydiler. İçlerinden biri, heykelleri detaylara inanılmaz bir dikkatle yeniden yaratırlarsa, zamanın daha hızlı geçebileceğini anladı.

İşte Buna Sanat Denir!


Her Yere Çizburgerini Gizleyen Müze: Peki Neden?

Cleveland'daki Doğal Tarih Müzesi, çizburgerlerini müzenin etrafında gizleyerek misafirleriyle eğlenir ve herkesin aklındaki tek soru; neden böyle bişey yaparlar?

İnsanları etrafınızda dolaştırıp sergilerinize dahil etmenin eğlenceli bir yolunu böyle bulmuşlardır.

Her Yere Çizburgerini Gizleyen Müze


Herhangi Bir Müze, Köpeğinizle 10 Kat Daha Güzel Gelebilir

Her zaman evcil hayvanların müzelere girmesine izin verilmediğini biliyoruz, ancak bu adam evcil hayvanı Doggo'yu, bir sanat müzesine getirmekle kalmadı, aynı zamanda her resmi tam anlamıyla değerlendirebilmesi için onu yukarı kaldırdı.

Herhangi Bir Müze, Köpeğinizle 10 Kat Daha Güzel Gelebilir


Önemli Olan Elinden Gelenin En İyisini Yapması!

Bazı sanat eserleri baş aşağı durmanızı ve ekstra bir bacak için kollarınızdan birini çıkarmanızı gerektirdiğinde biraz daha zordur. Bu zavallı kız başarı için yapmadı, ama bir girişim yaptı ve buna saygı göstermeliyiz.

Önemli Olan Elinden Gelenin En İyisini Yapması!


Eğer Sanatı Sevmiyorsanız, Kendinizinkini Yaratın!

Birkaç genç bir sanat sergisine gittiler ve onlar için sanatçı olmak kolaydı. Tek yaptıkları boş bir beyaz duvar bulmak ve gündelik bir eşyayı ona karşı koymaktı işte kendi sanatınız!

Gözlüklerini yere koydular, insanlar etraflarında toplanmaya ve fotoğraf çekmeye başladı. Burada yoğun ilginin nedeninden emin değiliz, ancak toplumun değerleri ile ilgisi olduğundan eminiz.

Eğer Sanatı Sevmiyorsanız, Kendinizinkini Yaratın!


İşte Bu yüzden Ailenizle Hiç Bir Yere Gelmek İstemiyorsunuz!

Babalar evde sadece baba şakaları ile sınırlı değildir. Onları herhangi bir yere götürürseniz, sizi çıldırtırken aynı anda utandırmanın bir yolunu bulabilirler. Bu fotoğraftaki baba, bir fotoğraf için ustura gibi keskin T-rex dişlerine kafasını sokuyor.

Bir müze çalışanı gelip onlara saygı duymak zorundasınız diyerek uyardı.

İşte Bu yüzden Ailenizle Hiç Bir Yere Gelmek İstemiyorsunuz!


Sonunda Mükemmel Sarılma Ortağını Buldu!

Eğer heykelleri çimlerin üzerine koyan bir müze iseniz, o zaman insanlardan kötüye kullanmalarını istemiş olursunuz.

Heykelle kucaklaşan bu kızın, muhtemelen onunla çekilmiş en güzel fotoğrafı.

Sonunda Mükemmel Sarılma Ortağını Buldu!


Bunlardan Biri Diğerleri Gibi Değil!

Doğru bir böcek müzesi yapacaksanız, her türü dahil ettiğinizden emin olmanız gerekir. VW Beetle vahşi doğada nadiren görülür, ancak bu sergi için bir tane yakalayabildiler.

Genellikle, Portland'daki üniversite öğrencilerinin ya da Herbie Fully-Loaded günlerinin etrafında Lindsay Lohan'ın araba yollarında görülür.

Bunlardan Biri Diğerleri Gibi Değil!


İlk Kim Yanıp Sönecek?

Bu adam Doppelgänger'ı sadece bir müzede bulmakla kalmadı, onunla birlikte bir yarışmaya girdi. Sonsuza dek sürecek ve kaybedecek kişi, ya ağlayacak ya da diğerinin gözlerini kaşıyacak.

İlk Kim Yanıp Sönecek?


Kızgın Heykelin Kızgın Adamı!

Heykeller, tarihçilerin seçtiği yaşamda pek mutlu değildirler. Bu adamın heykelle dayanışmayı protesto ettiği görülüyor. 

Kızgın Heykelin Kızgın Adamı!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.