Murat Güngör Kimdir? & Hakkında Bilgi

Köpeklere ve kedilere duyduğu ilgi ve sevgi dolayısıyla 2010 yılında köpek eğitmeni olarak kariyerine başlayan Murat Güngör kimdir? Bu içeriğimizde Murat Güngör hakkında bilgileri araştırdık ve derledik. İşte Murat Güngör hakkında bilgiler;
Murat Güngör Kimdir? & Hakkında Bilgi

Murat Güngör Kimdir? Hakkında Bilgi

Türkiye'nin en başarılı köpek eğitmenlerinden birisi olan Murat Güngör, köpek eğitmenliğine ilk olarak Samsun'da başlamıştır. Kendisini Samsun'da çok fazla geliştiremeyeceği için genç yaşta İstanbul'a gelmiştir. Burada kendisini profesyonel olarak geliştirmiş ve Türkiye'nin en profesyonel eğitmenleriyle birlikte çalışmıştır. Ünlü ve bilge isimlerle çalışan Murat Güngör edindiği tecrübelerle birlikte köpek eğitmenliği mesleğine devam etmektedir. Ayrıca Murat Güngör Türkiye'nin en genç eğitmenlerinden birisidir. Genç olmasına rağmen tecrübeleri ile köpek sahiplerinin sorunlarını en kısa süre içerisinde çözmektedir.

Murat Güngör Türkiye'de tanınmış ünlü isimlerin de köpeklerini eğitmiş, sosyal yaşama adapte olmalarında yardımcı olmuştur. 2010 yılından bu yana 1000'den fazla köpeği eğiten Murat Güngör'ün hedefi köpek eğitiminde öğrenmiş olduğu bilgileri ve tecrübeleri köpek eğitmeni olmak isteyen insanlara aktarmaktır.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum