Sıkı ve Dik Göğüslere Sahip Olmanın 7 Farklı Yöntemi

Her kadın mükemmel göğüslere sahip olmak ister. Bu içeriğimizde göğüslerin daha sıkı ve dik olmasını sağlayacak olan yöntemleri bir araya getirdik.
Sıkı ve Dik Göğüslere Sahip Olmanın 7 Farklı Yöntemi

Hiç şüphe yok ki kadınların en büyük korkularından biri ileriki zamanlarda göğüslerinin formunu ve yapısını kaybetmesidir. Bu yüzden de sürekli olarak farklı yöntemler denenmektedir. Ancak bu yöntemlerden çoğu pek işe yaramamaktadır. Yazımızda göğüslerinizin formunu ve yapısını korumasını sağlayan etkili yöntemleri derledik.

İşte göğüsleri dik ve sıkı yapan yöntemler...

1. Egzersiz

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Göğüslerin boyunu arttırmak için bir takım egzersizler vardır. Ancak bir hareket var ki hem yapılışı kolaydı hem de oldukça etkilidir. Bu egzersizi uygulamak için her iki elinize de 5'er kiloluk ağırlıkları alın ve bir sandalyeye oturun.

Omuz hizanıza gelene kadar, dışarı doğru hareket ettirin. 5 dakika bu pozisyonda kalın ve tekrar eski konumunuza dönün. Bu egzersizin göğsünüzün formu için etkili olmasını istiyorsanız günde 10-15 kez tekrarlayın.

2. Beslenme

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Göğüs büyüklüğünüzü artırmada etkili birçok besin vardır. Özellikle tavuk, östrojen düzeyi yüksek bir besindir ve günlük beslenmenizde yer alması etkili olacaktır. Ayrıca çemen, rezene tohumu, jambon gibi besinler de göğüslerinizin büyümesinde destek sağlar. Diğer yardımcı gıdalar arasında ise kiraz, hurma, zeytin, taze meyve ve sebze, yulaf, nohut, kekik ve mercimek yer alıyor.

3. Masaj

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Masajlar göğüslerinizin büyümesine yardımcı olacak yollardan birisidir. Ekstra etki görmek için masaj sırasında tıbbi yağlar tercih edebilirsiniz. Dereotu yağı ve buğday yağının masaj sırasında kullanılması göğüslerin form kazanması açısından oldukça etkilidir.

4. Seks

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Cinsel birliktelik sırasında bazı hormonlar salgılanmaktadır. Bu hormonlar da göğüslerin büyümesine yardımcı olmaktadır. Bu yüzden göğüslerinizin büyümesini istiyorsanız düzenli bir seks hayatınız olsun.

5. Sağlıklı Yaşam

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Sigara ve alkolü bırakarak sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemenizin göğüslerinizin formunu korumasında büyük etkisi olacaktır. Bunun yerine bol su tüketmek gerekir. Tüm vücudunuz sağlıklı olduğunda, göğsünüzün boyutu da büyüyecektir. Yani, iyi dengelenmiş bir diyet uyguladığınızdan ve sağlıklı bir yaşam sürdürdüğünüzden emin olun.

6. Doğru Sutyen Seçimi

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Yanlış sutyen seçimi göğüslerinizin sarkmasına neden olur. Bu sebeple gerçek beden ölçülerinizden büyük sutyen takmamalısınız. Aynı şekilde kendi beden ölçülerinizden küçük sutyenleri de kullanmamalısınız. Her ne kadar daha güzel gözüktürse de göğüslerinize zarar verebilir.

Sutyen giyerken yapacağınız aktiviteye göre bir seçim yapmanız gerekiyor. Günlük hayat için normal sutyenleri kullanabilirken spor için daha farklı ürünleri tercih etmelisiniz. Aksi takdirde daha farklı sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.

7. Sıcak - Soğuk Su

Sıkı ve Dik Göğüs için Tavsiyeler

Göğsünüzü dik ve sıkı yapacak yöntemlerden bir diğeri de sıcak soğuk su yöntemidir. Bu yöntem göğüslerinizin sarkmasını engellemenin yanı sıra yaşanan ağrıları da kesme işine yaramaktadır.

Duş başlığıyla göğüslerinize bir süre boyunca soğuk su tutun. Daha sonra 2 dakika boyunca ılık su uygulayın. 10 dakika boyunca tekrarladığınız bu işlem göğüslerinizin şekil almasına yardımcı olacaktır.

İlginizi Çekebilir
İç Çamaşırı Nasıl Seçilir?Sıkılaştırıcı Göğüs Bakım Ürünleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum