Beslenme Uzmanlarının Önerisi: Molly Kedi Maması İncelemesi

Molly kedi maması, yüksek kaliteli premium içeriği sayesinde veterinerler tarafından en çok tercih edilen kuru mamalar arasında. Molly kedi maması inceleme
Beslenme Uzmanlarının Önerisi: Molly Kedi Maması İncelemesi

Molly kedi maması, patili dostlarımızın sağlıklı, uzun ömürlü ve mutlu bir yaşam sürmesine destek olan harika çeşitleriyle son zamanların en çok tercih edilen kuru kedi mamaları arasında yer alıyor. "Sağlık, mutluluk bir arada" sloganıyla yola çıkan firma, ürettiği her mama .eşitinde yüksek kaliteli premium hayvansal protein kullanmasıyla biliniyor. Ayrıca firma yetkilileri "hipoalerjenik ve az tahıllı formülü ile sevimli dostlarımız için çok daha hassas ve dengeli" besinler ürettiğini belirtiyor.

Evcil hayvanlarımızın sağlığını iyileştirecek ürünler yaratmaya kendini adamış olan Molly, kedi mamalarına giren her şeyin yüksek kaliteli bir içerik olduğundan emin olmak için her malzemeyi sıkı bir test sürecinden geçiriyor. Her yaştan kedi için birinci sınıf kedi mamalarının yanı sıra biraz daha fazla bakıma ihtiyaç duyan kediler için özel tarifler sunan firma, beslenme uzmanları tarafından özel olarak formüle edilmiş 5 farklı seçeneğe sahip.

Molly'nin kediler için sunduğu geniş mama yelpazesine baktığınızda, farklı kedilere uygun çok çeşitli ürünler yaptıklarını göreceksiniz. Örneğin, sağlıklı yetişkin kediler için hairball control ve shiny hair mamaları üreten firma, aynı zamanda yavru kediler ve yaşlı kediler için, kitten mother ve light sterilised mamaları yapıyor. Bu yazımızda Türkiye'nin 1 numaralı kedi maması markaları arasında yer alan Molly kedi maması çeşitlerini inceledik.

En İyi Molly Kedi Maması Listesi

SıraÜrün/Çeşitİçeriğineoldu Puanı
1Hairball ControlTavuk/Hamsi10/10
2Shiny HairKarides/Somon10/9.8
3Kitten & MotherTavuk10/9.6
4Light & Sterilised IndoorTavuk10/9.8
5Light & Sterilised Renal CareSomon10/9.7
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
Hepsiburada
Fiyatlarını Gör

Molly Kedi Maması Tavsiyeleri

İşte Molly kedi maması çeşitleri, fiyatları, kullanıcı yorumları ve ürün incelemesi:

1. Hairball Control: Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

molly-kedi-mamasi-inceleme.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Molly Hairball Control kedi maması, patili dostunuzun kıl yumağı kontrolünü sağlayan özel bir formüle ile profesyonel beslenme uzmanları tarafından formüle edilmiştir. Tüm ırklar için tam ve dengeli beslenme imkanı sunan bu mama, kedinizin günlük beslenme ihitiyacını karşılayan yüksek kaliteli içeriğe sahip.

Özellikle böbrek ve sindirim hassasiyeti dikkate alınarak üretilen Molly kedi maması, hidrolize protein ile besin intoleransını azaltarak kedinizin daha sağlıklı deri ve sindirim sistemine sahip olmasına katkı sağlar. Eğer kedinizde tüy yumaklarına bağlı olarak sindirim bozulması meydana geliyorsa, dengelenmiş besinsel lif içeriğine sahip Molly Hairball Control kedi mamasını kullanabilirsiniz.

Ürün Detayı
Yetişkin kedi maması
%60 Hayvansal protein içeriği
Tavuk ve hamsili
Tüy yumağı atılımını destekler
Kolay sindirilebilir
Üriner destek sağlar
Bağışıklık sistemini destekler
Dengeli omega 3&6 desteği

İçindekiler: Kurutulmuş Tavuk Proteini (%39), Baldo Pirinç (%18), Mısır (%11), Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu (%6), Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu (%0,04), Avizeağacı Özütü (%0,04), Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum (%0,04).

Kullanıcı Yorumları:

Oğlum Teddy inanılmaz tüy yutan ve sürekli sindirim problemi yaşayan bir kedi. Defalarca ilaç, takviye gıda kullanmamıza rağmen her defasında iştahtan kesilme, huysuzluk gibi durumlarla karşılaştık. Veteriner Molly kedi mamasını önerdi. 😊 Yaklaşık 4 aydır kullanıyoruz ve gerçekten farklı gözlerimizle gördük.

2023'te satın alabileceğiniz en kaliteli besin değerlerini içinde barındıran mükemmel bir kedi maması. 🐾 Ayrıca tam fiyatına göre sınıfının en iyi ürünü:)

2. Shiny Hair: Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Karides ve Somonlu Yetişkin Kedi Maması

molly-kedi-mamasi-inceleme-001.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Molly Shiny Hair Adult Shrimp & Salmon kedi maması, özellikle sindirim ve alerji hassasiyeti olan patili dostlarımızın özel olarak beslenmesi için formüle edilmiş premium bir kedi maması. Ürün az tahıllı formülü sayesinde kedinizin sağlıklı ve ideal metabolizmaya sahip olmasını desteklerken aynı zamanda eşsiz bitkisel içeriği bağışıklığın desteklenmesine katkıda bulunur.

Sağlıklı ve parlak tüyler için özel olarak tasarlanmış Molly Parlak Tüy Somonlu ve Karidesli kedi maması, içeriğindeki omega 3 ve omega 6 yağ asitleriyle tüylerin canlanmasına katkı sağlarken diğer bileşenler kedinizin bağışıklık sistemini destekler.

Ürün Detayı
%60 Hayvansal protein içeriği
Karides ve Somon
Sağlıklı ve parlak tüyler
Kolay sindirilebilir
Bağışıklık sistemini destekler
Dengeli omega 3&6 desteği
Yetişkin kedi maması

İçindekiler: Kurutulmuş Somon Proteini (%28), Kurutulmuş Tavuk Proteini, Baldo Pirinç (%12), Mısır (%10), Karides Unu (%8), Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu, Bira Mayası, Somon Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler,Deniz Yosunu (%0,04), Avizeağacı Özütü (%0,04), Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum (%0,04).

Kullanıcı Yorumları:

Yetişkin kedi maması arayışındayken tavsiye üzerine tanıştığım Molly kedi maması, düzenli kullanımla beraber cansızlaşan ve tüyleri adeta sönen kedimize çok güzel bir görünüm kazandırdı. 🙏

Tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla satın alabileceğiniz en iyi kedi mamalarından biri diyebilirim. 😊

3. Kitten & Mother: Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Tavuklu Kitten Yavru Kedi Maması

molly-kedi-mamasi-inceleme-002.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Molly Kitten & Mother, tüm ırklar için 12. aya kadar kullanılabilen premium kedi maması. Hamilelik ve emzirme döneminde olan anne kediler ile 12 aya kadar olan yavru kedilerin ihtiyacı olan besinleri içerisinde barındıran Molly hamile ve emziren anne ve yavru kedi maması, beslenme uzmanları tarafından özel olarak tasarlanmıştır.

Yavru kedilerin sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunacak içeriğe sahip Molly kedi maması, sevimdi dostlarımızın metabolizma ve kemik gelişimi başta olmak üzere tüm yaşamsal fonksiyonlarına katkı sağlayacak omega 3, temel mineraller ve vitaminler açısından zenginleştirilmiştir.

Ürün Detayı
%77 Hayvansal protein içeriği
Tavuklu
Bağışıklık sistemini destekler
Kolay sindirilebilir
Taurin ilaveli
Bağışıklık sistemini destekler
Sağlıklı diş oluşumu
Sağlıklı büyüme ve gelişme
Yavru kedi maması, Hamile kedi maması, Emziren kedi maması

İçindekiler: Kurutulmuş Tavuk Proteini (% 46), Baldo Pirinç (%14), Mısır (%10), Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu (%0,04), Avizeağacı Özütü (%0,04), Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum (%0,04).

Kullanıcı Yorumları:

Molly yavru kedi mamasını yeni doğum yapan kedimize aldık. Şuan yavrularımız 4 aylık ve hepsi birbirinden sağlıklı ve canlı tüylere sahip. 😇 Kesinlikle Molly yavru kedi maması vb. kaliteli mamaları yavruluk döneminde kedilerinize verin.

Son derece kaliteli içeriğiyle bilinen Molly kedi mamasını bende satın aldım. Kedim ilk günden tabağa yapıştı. Özellikle emzirme döneminde yaşadığımız iştahsızlık problemlerinin de önüne geçti. 🙂 Teşekkürler.

4. Light & Sterilised Indoor: Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Tavuklu Kısırlaştırılmış Kedi Maması 

molly-kedi-mamasi-inceleme-003.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Molly Light & Sterilised Indoor tavuklu kedi maması, kilolu ve kısırlaştırılmış kediler için özel olarak formüle edilmiştir. Tam ve dengeli ekstrude kuru yetişkin kedi maması Molly Indoor, kedinizin kilo kontrolünün sağlanması yardımcı olurken aynı zamanda içeriğindeki lezzetlerden, vitamin ve minerallerden de ödün vermiyor. Hem kısır kedi maması hem de kilolu kediler için diyet kedi maması arayanların gönül rahatlığıyla kullanabileceği bu mama, dikkatle dengelenmiş protein ve yağ seviyelerine sahip.

Ürün Detayı
%61 Hayvansal protein içeriği
Tavuklu
Güçlü kas yapısı
Hassas ve kolay sindirilebilir
Sağlıklı vücut kondisyonu
Üriner destek sağlar
Bağışıklık sistemini destekler
Dengeli omega 3&6 desteği
Kısırlaştırılmış kedi maması, Diyet kedi maması, Yetişkin kedi maması

İçindekiler: Kurutulmuş Tavuk Proteini (%38), Baldo Pirinç (%16), Mısır (%14), Rafine Tavuk Yağı, Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hidrolize Tavuk Ciğeri, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu (%0,04), Avizeağacı Özütü (%0,04), Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum (%0,04).

Kullanıcı Yorumları:

Kısırlaştırılmış kedi maması arayanlar için son derece kaliteli bir ürün. 😍 Tam 1 yıldır kullanıyoruz ve hiç bir kilo artışı obeziteye yatkınlık gibi bir durumla karşılaşmadım.

Aşırı kilolu olan kedimiz Ra için bu mamayı satın aldık. Neyse ki hem mamanın tadını çok beğendi hem de giderek artan kiloları artık durdu. 😉 Dengeli ve sağlıklı içeriği sayesinde kedinizin ihtiyacı olan besini almasını sağlayan premium bir kuru mama.

5. Light & Sterilised Renal Care: Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması

molly-kedi-mamasi-inceleme-004.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
Hepsiburada
Fiyatını Gör

Molly Renal Care Light & Sterilised kedi maması, kilolu veya kısırlaştırılmış kediler için tam ve dengeli bir beslenme imkanı sağlar. Kısırlaştırılmış kedi maması ve diyet kedi maması olarak kullanılabilen Molly Renal Care, içeriğindeki yüksek kaliteli besinler ile beraberinde kilo kontrolünün sağlanmasına yardımcı olan dengelenmiş mineral ve vitaminler bulunuyor. Ayrıca Molly kedi maması, optimum düzeydeki mineral seviyesiyle üriner taş oluşumu riskinin azalmasına da katkı sağlıyor.

Sindirim problemi yaşayan kedilerden alerji hassasiyeti olan kedilere kadar her cinsin tam ve dengeli beslenmesine uygun olarak tasarlanan Molly Light ve Kısırlaştırılmış kedi maması, dengeli omega 3&6 desteği, sağlıklı vücut kondisyonu, güçlü kas yapısı ile beraberinde kedilerde ideal vücut ağırlığının korunmasına destek oluyor.

Ürün Detayı
%61 Hayvansal protein içeriği
Somonlu
İdeal kilo
Kolay sindirilebilir
Hassas ve kolay sindirilebilir
Bağışıklık sistemini destekler
Dengeli omega 3&6 desteği
Sağlıklı vücut kondisyonu
Güçlü kas yapısı
Kısırlaştırılmış kedi maması, Diyet kedi maması, Yetişkin kedi maması

İçindekiler: Kurutulmuş Somon Proteini (%38), Baldo Pirinç (%16), Mısır (%14), Hamsi Unu, Karides Unu, Bira Mayası, Hamsi Yağı, Nükleotid Maya Proteini, Mineraller, Prebiotik Mannan Oligo Sakkaritler, Deniz Yosunu (%0,04), Avizeağacı Özütü (%0,04), Kızılcık Tozu (%0,04), Pisilyum (%0,04).

Kullanıcı Yorumları:

Molly kedi maması küçük dostumuz Pamuk için harika bir deneyim oldu. 😀 Son derece kaliteli içeriğe sahip bu ürünü kedi afiyetle tüketiyor.

Kısırlaştırılmış kedi maması olarak satın aldım. Gerçekten piyasada satılan birçok kuru kedi mamasına taş çıkartır. 🙏 Denemenizi öneririm.


Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Yaş Kedi MamalarıEn İyi Kedi Kumu Markaları

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum