Modasuma Kullanıcı Yorumları

Türkiye'nin en popüler online tesettür giyim sitesi Modasuma.com hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Modasuma yorumları..
Modasuma Kullanıcı Yorumları

Modasuma; elbiseden takımlara, tulumdan tuniklere, bluzdan gömlek ve ceket modellerine, etekten pardesüye kadar aradığınız her şeyi kolaylıkla bulabileceğiniz tesettür giyim sitesidir.

Türkiye'nin en popüler tesettür giyim siteleri arasında yer alan Modasuma hakkında yapılan kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik. Müşterilerin modasuma alışveriş sitesi üzerinden gerçekleştirdiği sipariş işlemleri hakkında olumlu ve olumsuz bildirilerine buradan ulaşabilirsiniz. Modasuma alışveriş sitesi yorum ve şikayet bildirilerinizi sitenin alt kısmında yer alan "Yorum Yap" butonuna tıklayarak gönderebilirsiniz.


Modasuma Kullanıcı Yorumları

Modasuma Kullanıcı Yorumları

Türkiye başta olmak üzere 45 farklı yurt dışı satış noktasına sahip olan Modasuma.com alışveriş sitesi, 3000'den fazla ürün çeşidi ile 20 yıldır tesettür giyimi üzerine hizmet vermektedir. Modasuma Dış Ticaret Tekstil ve Kozmetik bünyesinde hizmet vermekte olan site, üst giyimden alt giyime, dış giyimden abiye modellerine, büyük beden kıyafetten başörtü modellerine, spor mayo çeşitlerinde kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine hatta dünyaca ünlü bayan ve erkek parfümlerinden akıllı saat modellerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. 


Modasuma Alışveriş Yorumları

Modasuma Kullanıcı Yorumları

Yüz binlerce aktif kullanıcısıyla başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı noktalarında tesettür giyim ve kozmetik ürünleri alanında hizmet vermekte olan Modasuma hakkında olumlu ve olumsuz müşteri yorumlarını inceledik.

Modasuma alışveriş sitesi üzerinde yaptığımız incelemeler sonucunda kullanıcıların %90 dan fazlasının olumlu sonuçlar aldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan Modasuma kullanıcı yorumları;


Fatma Ulusoy

16 Ocak 2020'de Modasuma üzerinden başörtü siparişi verdim. Ürün kalitesi beklediğimden çok çok daha iyi geldi. Kesinlikle her tesettürlü bayanın ziyaret etmesi gereken bir site.


Hatice Kancı

Büyük bedene sahip bir kadın olarak giyim konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyordum. Neyse ki modasuma.com adresini keşfederek buna son verdim. Adeta normal bedene sahip kadınlar için üretilen tüm modeller satışa sunuluyor. Kesinlikle büyük beden kadın giyim konusunda harika bir site!


Ebrulim

Modasuma parfüm konusunda kesinlikle harika bir site. Dünyaca ünlü hemen her markanın satışı mevcut. Ayrıca koku tamamen aynı. Ürünler kesinlikle orjinal. Aldığım parfümlerin kokusu bir hafta üzerinden çıkmadı. 


Ezgi Meşeli

Modasuma.com'un kullanımı, ara yüzü ve kategorileri oldukça basit ve anlaşılır. 64 yaşında ki annem bile çok rahatlıkla ürün sipariş verebiliyor. 


Mehtap Şapçı

Modasuma tesettür giyimi konusunda kesinlikle harika bir site. 150 TL üzeri kargo ücretsiz ve siparişler çok hızlı teslim ediliyor. Diğer tesettür giyim sitelerine nazaran oldukça profesyonel.


Eda Akpınar

Modasuma'dan ilk siparişimi UPWATCH saat kategorisi üzerinden gerçekleştirdim. İlk etapta 500 TL vermek korkutsada gelen ürün harika! Kesinlikle dijital saat almak isteyen kadınların ziyaret etmesi gereken bir site. Ayrıca akıllı saat modelleri arasında her tarza uygun kordon bulabilirsiniz. İsterseniz şık bir aksam yemeği isterseniz gündelik giyime uygun yüzlerce saat modeli mevcut.


Modasuma Şikayet

Modasuma Kullanıcı Yorumları

Tesettür giyimin adresi Modasuma.com hakkında yapılan olumsuz yorumları araştırdık. Kullanıcıların Modasuma'da en çok şikayetçi olduğu durumları sizlerle paylaşacağız. Hesaplı fiyata tesettür giyimin adresi modasum hakkında form siteleri, web adresi ve şikayet platformlarında yayımlanan kullanıcı şikayetleri;

Ayşe Dikmen

Modasuma giriş yapamıyorum. Hesap şifrem hatalı diyor ve ben mail hesabımı hatırlamadığım için üyelik hesabıma ulaşamıyorum. Bu konuda modasumaya yazdım ama yardımcı olmadılar.


Aslı Hemsan

Modasuma'dan gerçekleştirdiğim alışveriş işlemi sonrasında ürünün bedenime uymamış olması sebebiyle iade işlemi gerçekleştirdim. İadem hala tarafıma iletilmedi. Sorunun ne olduğunu anlamış değilim.


Gaye Açıkal

Modasuma tesettür giyiminde gerçekten memnuniyetle kullandığım bir site ancak erkek giyim üzerine de ürünler eklenmeli. Bu büyük bir eksiklik benim gözümde.


Mert Erdoğan

Modasuma'dan 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli ücretsiz kargo seçeneğinden yararlanamadım. İlgili kargo firması ürünümü teslim ederken kargo ücreti talep etti. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.


Modasuma Müşteri Hizmetleri

Modasuma Kullanıcı Yorumları

Modasuma tesettür giyim ve kozmetik sitesi alışverişinizin her aşamasında kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olacak müşteri hizmetleri desteği sunmaktadır. Modasuma alışveriş sitesiyle iletişime geçmek isteyen kullanıcılar üyelik hesabı üzerinden iletişim formunu doldurarak destek ekibiyle irtibata geçebilir.

  • Modasuma Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0850 305 78 61
  • Modasuma E-Posta Adresi: [email protected]
  • Modasuma İnstagram: modasumacom
  • Modasuma Facebook: modasuma
  • Modasuma Twitter: modasuma

Önerilen İçerik; Aliexpress Kullanıcı Yorumları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum