Miray Daner Hakkında Bilmediğiniz 10 Şaşırtıcı Bilgi!

Medcezir dizisiyle tanınan daha sonra Vatanım Sensin gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Miray Daner kimdir? Bu yazımızda Miray Daner hakkında bilinmeyenleri araştırdık. İşte Miray Daner hakkında şaşırtıcı bilgiler;
Miray Daner Hakkında Bilmediğiniz 10 Şaşırtıcı Bilgi!

Miray Daner Hakkında Bilinmeyenler

Vatanım Sensin dizisinde başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtlayan ve milyonların beğenisini kazanan Miray Daner kimdir, nerelidir, boyu kaç? Bu içeriğimizde Miray Daner hakkında merak edilen tüm bilgileri bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Miray Daner hakkında bilgiler;


1. 44. Pantene Altın Kelebek Ödül gecesinde Vatanım Sensin dizisinin genç oyuncusu Miray Daner "Yıldızı Parlayan Genç Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür.

Miray Daner Hakkında Bilinmeyenler


2. Genç oyuncularla birlikte rol aldığı Medcezir dizisinde şahane ve enerjik bir ekiple çalışan Miray Daner oynamaktan en çok keyif aldığı dizisinin Medcezir olduğunu dile getirmiştir.

Miray Daner Hakkında Bilgiler


3. Vatanım Sensin dizisiyle tanışan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti aşklarını uzun bir süre gizlemiştir. Daha sonra sosyal medya hesaplarından birlikte olduklarına dair fotoğraf yayınlamışlardır ancak ikili daha sonra ayrılma kararı almıştır. 

Miray Daner Kubilay Aka


4. Herkesin imrenerek baktığı Kubilay Aka ve Miray Daner çifti bazı anlaşmazlıklar yüzünden 1 Ağustos 2019 tarihinde ayrılmıştır. Kubilay Aka veda mesajında "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşça kal miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım. " demiştir.

Miray Daner ve Kubilay Aka


5. 15 Ocak 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Miray Daner genç yaşlarda şöhrete kavuşan nadir isimlerden birisidir. Ayrıca Miray Daner Oğlak burcudur.

Miray Daner


6. Henüz çocukken oyuncu olma hayaliyle büyüyen Miray Daner arkadaş çevresinin önerisiyle ajansa kaydolmuş ve bir reklam filminde yer almıştır.

Miray Daner Kimdir


7. Daha sonra 2007 yılında yayınlanan "Bez Bebek" dizisiyle oyunculuğa ilk adımını atan Miray Daner en büyük hayalini gerçekleştirmiştir.

Miray Daner Hakkında Bilinmeyenler


8. Müziği çalmayı da dinlemeyi de sevdiğini söyleyen Miray Daner lise öğrenimini Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde okuyarak tamamlamıştır.

miray-daner-hakkinda-bilinmeyenler-007.jpg


9. Güzel oyuncu Miray Daner'in Chappie adında bir köpeği vardır. Miray Daner, en çok köpeğiyle ve ailesiyle zaman geçirmeyi sevmektedir.

Miray Daner Hakkında Bilgi


10. Miray Daner, Medcezir dizisinde beraber rol aldığı yol arkadaşı Serenay Sarıkaya'yı çok güzel bulmaktadır. Kendisine Serenay Sarıkaya'ya benziyorsun denilince mutlu oluyormuş.

Miray Daner Hakkında Bilinmeyenler

Önerilen İçerik; Güzel Oyuncu ve Model Serenay Sarıkaya Hakkında Şaşırtıcı 15 Gerçek Bilgi!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum