Milli Piyango Online Nedir? Online Milli Piyango Nasıl Oynanır?

Milli Piyango ve diğer şans oyunları online ortama taşındı. Artık şans oyunlarını internet üzerinden kolayca oynayabileceksiniz. İşte online milli piyango hakkında bilinmesi gerekenler!
Milli Piyango Online Nedir? Online Milli Piyango Nasıl Oynanır?

Milli Piyango Online Uygulaması Nedir? Milli Piyango Online Hakkında Bilgiler

Şans oyunları sektörünün Türkiye’deki öncüsü Milli Piyango idaresi kullanıcılarına artık internet üzerinden de hizmet vermeye başladı. Hem mobil uygulama hem de web üzerinden büyük ikramiyeyi kazanmak Milli Piyango Online ile çok kolay. Kendi hesabınızla kaydolup şans oyunlarına katılabileceğiniz bu uygulama sayesinde büyük ikramiyenin ne kadar olduğunu ve oyunların sonuçlarını da kısa sürede öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda Milli Piyango Online uygulaması MPTV üzerinden yaptığı canlı yayınlarla müşterilerine çekilişleri izleyebilme olanağı da sağlıyor.


Milli Piyango Online Üzerinden Neler Yapılabilir?

1-531.jpg

Milli Piyango idaresi kullanıcıları için tasarladığı yeni online platformu üzerinden Sayısal Loto, Süper Loto, On Numara ve Şans Topu gibi oyunların tek tıkla oynanmasını sağlıyor. Birden fazla internete özel oyunu sayesinde kazı kazan keyfini de yaşatan Milli Piyango Online uygulamasında tamamen kullanıcıya özel oyuncu profili oluşturabilir, profiliniz üzerinden biletlerinizi ve ikramiyelerinizi kontrol edebilirsiniz. Çalıştığınız banka üzerinden milli piyango oyun hesabına para yatırarak şans oyunlarına katılabilirsiniz. Son olarak bu uygulama üzerinden Milli Piyango TV’yi canlı olarak izleyebilir, çekiliş sonuçlarından anında haberdar olabilirsiniz.   


Milli Piyango Online Uygulamasında Hangi Oyunlar Var?

3-535.jpg

Türkiye’de yaşayan binlerce kişinin umudu haline gelen Milli Piyango ve şans oyunlarına erişim artık çok kolay. Milli Piyango Web sayfası üzerinden veya Milli Piyango Online uygulama üzerinden kendi profilinizi oluşturarak şans oyunları oynayabilirsiniz. İşte Milli Piyango Online uygulaması üzerinden oynayabileceğiniz oyunlar...

1. Milli Piyango

milli-piyango.jpg
Türkiye’nin en çok kazandıran ve en büyük ikramiyeyi kullanıcılarına sunan Milli Piyango oyununu Milli Piyango Online sayesinde internet üzerinden oynayabilirsiniz. Uygulamaya kaydolduktan sonra milli piyango seçeneğine tıklayarak karşınıza çıkan ekrandan istediğiniz 6 haneli numarayı seçerek biletinizi online ortamda satın alabilirsiniz. İster tam bilet, ister yarım bilet isterseniz de çeyrek bilet sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango Online Uygulaması üzerinden istediğiniz numaraları kullanarak kendinize özel bir bilet yaratabilirsiniz. Şansınız bol olsun.


2. Süper Loto

süperloto.jpg

Milli Piyango Online uygulaması Türkiye’nin en sevilen şans oyunlarından biri olan Süper Loto’yu da ayağınıza getiriyor. Uygulamaya kaydolduktan hemen sonra Süper Loto sekmesi üzerinden kolayca kuponunuzu oluşturabilirsiniz. İsterseniz Milli Piyango Online uygulaması sizin yerinize rastgele sayılardan kupon oluşturabilir. Eğer Süper Loto oynamayı bilmiyorsanız uygulama içerisinde Süper Loto Nasıl Oynanır? seçeneğiyle kolayca öğrenebilirsiniz.


3. Çılgın Sayısal Loto

çilgin-sayisal.jpg

Şans oyunlarının artık online ortama geçmesiyle ismi değişen ve Çılgın Sayısal Loto olarak anılan dev ikramiyelere sahip Sayısal Loto, Milli Piyango Online uygulamasında sizleri bekliyor. Uygulama üzerinden oluşturduğunuz profilinize banka hesabınızdan para aktararak Çılgın Sayısal Loto için bir bilet alabilirsiniz.


4. Kazı Kazan

kazi-kazan.jpg

Neredeyse her köşe başında yer alan ve önünde uzun kuyruklar beliren kazı kazan oyunu artık online ortamda. Milli Piyango Online uygulaması ve web sayfası üzerinden kazı kazan oynayarak binlerce liralık ödüllerin sahibi olabilirsiniz. Milli Piyango idaresi müşterilerine sunduğu online uygulamasında kazı kazan oyununu daha da eğlenceli hale getirmek için birden çok oyunla harmanlayarak kullanıcılarına sunmuş. İşte uygulama üzerinden oynayabileceğiniz kazı kazan oyunları;

  • Altın’a Hücum
  • Kırmızı Kart
  • Çevir Kazan
  • Hızlı ve Şanslı
  • Süper Zarla Kazan
  • Altın Gol
  • Cash Out Cupcake
  • Şanslı Gökkuşağı
  • Viking Hazineleri
  • Garden of Secret
  • Futbol Yıldızı
  • Big Eats Little

Bu oyunlar ile kazı kazan keyfini doyasıya yaşayarak eğlenebilirsiniz.


Milli Piyango Online Uygulaması Nasıl İndirilir?

Şans oyunlarını internet üzerinden güvenilir bir şekilde oynamak artık çok kolay. Milli Piyango idaresi kullanıcılarına sunduğu online uygulamasıyla anında oynama ve kazanma imkanı sunuyor. Hemen millipiyangoonline.com’a girerek sağ üstte bulunan uygulamayı indir butonuna tıklayıp mobil cihazınıza uygulamayı indirebilirsiniz.


Milli Piyango Online'a Nasıl Üye Olunur?

Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyenler için anında oynama fırsatı sunan Milli Piyango Online’a üye olmanın iki farklı yolu var. İsterseniz millipiyangoonline.com’a girerek üye ol butonu üzerinden kimlik bilgilerinizle kısa sürede üye olabilirsiniz veya Milli Piyango Online uygulamasını mobil cihazınıza indirerek kolayca üye olabilirsiniz.  


Online Milli Piyango İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular?
2-543.jpg

Online Milli Piyango uygulaması ile ilgili bilgilere yer verdiğimiz bu içeriğimizde uygulama hakkında en çok merak edilen soruları da cevapladık. İşte Milli Piyango Online uygulaması ile ilgili sıkça sorulan sorular…

1. Milli Piyango Hesabıma Nasıl Para Yatırabilirim?

Milli piyango hesabınıza para aktarma işlemi havale veya eft yoluyla yapılabilir. Anlaşmalı olduğunuz bankanızın mobil uygulaması üzerinden “Ödemeler” sekmesini açıp “Şans Oyunları” sekmesine tıklayın. Buradan Milli Piyango’yu seçerek T.C kimlik no ile kolayca Milli Piyango hesabınıza para yatırabilirsiniz.

Milli Piyango hesabınıza EFT ile para yüklemek istiyorsanız IBAN alanına TR030011100000000092916269 numarasını girin ve açıklama alanına da T.C kimlik numarasını girin. İşleminizi tamamlayın ve hesabınızı kontrol edin!


2. Kredi Kartı İle Milli Piyango Hesabına Para Aktarımı Yapılabilir Mi?

Milli Piyango Online uygulaması için oluşturduğunuz hesabınıza kredi kartı ile para yükleme işlemi yapılamamaktadır. Aynı zamanda kazandığınız ikramiyeler de kredi kartınıza yatırılmayacaktır. Milli Piyango hesabınıza ancak vadesiz hesabınız üzerinden para yatırabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken husus ise hesap kartlarının avans kısmından da herhangi bir para aktarımı yapılamayacağıdır.


3. Milli Piyango Hesabımdaki Parayı Nasıl Tahsil Edebilirim?

Milli piyango hesabınızdaki parayı çekmek istiyorsanız yapmanız gereken işlem Milli Piyango Online hesabınıza giriş yapıp "Hesabım" sekmesinden "Para Çekme" talimatı vermenizdir. Buradan parayı aktarmak istediğiniz banka hesabınıza ait IBAN numarası girerek bakiyenizi hesabınıza aktarabilirsiniz.


4. Milli Piyango Hesabı Nasıl Oluşturabilirim?

Millipiyangoonline.com web sayfası üzerinden veya Milli Piyango online uygulaması üzerinden üye ol butonuna basarak kimlik bilgilerinizle üye olabilirsiniz.


5. Milli Piyango Online Hesabı Oluşturmak İçin Herhangi Bir Ücret Ödeniyor Mu?

Milli Piyango Online üzerinden hesap açmak tamamen ücretsizdir.


6. Milli Piyango Online Üzerinden Nasıl Oyun Oynayabilirim?

Online Milli Piyango uygulaması üzerinden oyun oynayabilmeniz için öncelikle hesabınızda yeterli miktarda para olması gerekmektedir. Sonrasında ise çevrimiçi olarak istediğiniz şans oyununu oynayabilirsiniz.


7. Milli Piyango Hesabımı İptal Edebilir Miyim?

Milli Piyango Online hesabınızı iptal etmek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey millipiyangoonline.com’a girerek canlı destek almaktır.


8. Kazı Kazan Oyunları Milli Piyango Online Hesabı Üzerinden Oynanabilir Mi?

Çevrimiçi olarak Milli Piyango Online web sayfası veya mobil uygulama üzerinden kazı kazan oynayabilirsiniz.


9. Online Bilet En Son Ne Zaman Satın Alınabilir?

Online bilet almak için oyunlardan en az 30 dakika öncesine kadar zamanınız vardır. Milli Piyango özel çekilişlerinde ise ancak 1 saat öncesine kadar bilet alımı mümkündür.


10. Milli Piyango Uygulaması Üzerinden Satın Alınan Biletleri Geri İade Edebilir Miyim?

Online olarak satın alınan biletlerde veya oynanan oyunlarda geri iade mümkün değildir?

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum