Microsoft'tan iPhone'a Fotoğraflı Mesajlaşma Uygulaması

Microsoft, ilginç mesajlaşma uygulamasına el attı. İlk olarak iOS için çıkardığı bu mesajlaşma uygulaması hakkında tüm merak edilenler haberimizde...
Microsoft'tan iPhone'a Fotoğraflı Mesajlaşma Uygulaması

Akıllı cihazlarda normal mesajlaşma uygulamaları artık çok sıradan olmaya başladı. Ayrıca sadece belli başlı 3-4 uygulama kullanıcılar tarafından tutuldu. Bu nedenle uygulama üreten şirketler, yeni mesajlaşma uygulamalarında kullanıcıların karşısına sıra dışı bir tasarımla çıkıyor. Bu alanda son olarak Microsoft, iOS için ilginç bir mesajlaşma uygulaması yayınladı.

microsoft-twist.jpg

Microsoft’un üzerinde titizlikle durduğu Garage platformu, yaratıcı fikirlere hayat vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bu platform, ilginç konsepte sahip Twist mesajlaşma uygulamasını iOS kullanıcılarının hizmetine sundu.

ios-twist.png

Microsoft’un gözde uygulaması olan Twist uygulamasında fotoğraflar üzerinden mesajlaşma yapılıyor ve oldukça da eğlenceli görünüyor. Konuşurken fotoğrafınızı çekip üzerine düşüncenizi yazıyorsunuz. Karşınızdaki kişi de aynı şekilde kendi fotoğrafını çekip üzerine düşüncelerini yazıyor ve bu şekilde mesajlaşıyorsunuz. O anlık duygu ve yüz ifadelerinizin ön planda tutulduğu bu uygulama oldukça ilgi göreceğe benziyor. Ücretsiz olarak App Store üzerinden sahip olabileceğiniz bu uygulama ileri zamanlarda Android’e de gelip gelmeyeceği merak konusu…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.