Katlanabilir Ekranlı Telefon: Microsoft Surface Duo İnceleme

Android destekli yeni katlanabilir çift ekran teknolojisine sahip Microsoft Surface Duo hakkında merak edilenler...
Katlanabilir Ekranlı Telefon: Microsoft Surface Duo İnceleme

Microsoft Surface Duo İnceleme

Microsoft, Surface etkinliğinde gerçekleştirdiği sürprizlerine bir yenisini daha ekledi! Android işletim sistemine sahip Microsoft Surface Duo aynı zamanda katlanabilir çift ekran özelliğiyle teknolojiyi farklı bir boyuta taşıyor. 

Cihaz tasarımı çift ekranlı daha büyük bir tablet boyutuna sahip Microsoft Surface Neo cihazına benzetilse de daha küçük boyutlara sahip olduğu biliniyor. Microsoft Surface Duo, elde taşınabilir küçük boyutuyla farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.  Şuan prototip aşamasında olan cihaz, şimdiden teknoloji meraklılarını heyecanlandırmayı başarmışa benziyor. İşte Microsoft'un yeni telefonu Surface Duo özellikleri ve inceleme;

Amazon
Fiyatını Gör
Microsoft
Surface Duo Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör

1. Surface Duo, iki adet katlanabilir  ekranı ile Surface Neo modeline nazaran çok daha kullanışlı görünüyor. Cihaz kolay tanışabilir cep ölçülerine uygun tasarımıyla dikkat çekiyor.

Microsoft Surface Duo Özellikleri


2. Microsoft Surface Duo, 360 derece dönebilen ekran mekanizması sayesinde 8.3 inç tablet boyutuna sahip olabiliyor. Cihazın tamamen açılmasını sağlayan 5.6 inçlik iki ekranı son derece ince ve zarif bir görünüm sunuyor.

Microsoft Surface Duo


3. Surface Duo'da her ekran aynı anda iki farklı uygulamayı çalıştırma özelliğine sahip. Cihaz bir ekrandan görüntü sağlarken ikinci ekranın klavye ya da oyun kumandası olarak kullanılmasına izin veriyor. 

Microsoft Surface Duo Özellikleri


4. Microsoft Surface Duo, Snapdragon 855 işlemcisiyle güçlendirilmiştir.

Microsoft Surface Duo Özellikleri


5. Gerçekte hangi işletim sistemini kullanacağı henüz bilinmeyen Surface Duo, Windows 10X adında yeni bir işletim sistemini Android ortaklığında çalıştırabileceği düşünülüyor.

Microsoft Surface Duo Özellikleri


6. Microsoft Surface Duo, Snapdragon 855 işlemcisinin yanında Intel Gen11 grafiklerini içeren Intel Lakefield işlemciyi kullanmayı planlıyor. İşlemcinin Gen11 ile birlikte kullanılması, Duo için büyük bir performans artışı sağlayacağı kesin.

Microsoft Surface Duo Özellikleri


7. Microsoft Devices grubunun ürün sorumlusu Panos Panay'ın NYC etkinliğinde yaptığı açıklamada, Android'in en iyisini bir cihazda toplamak için ortaklık kurulduğunu dile getirmiştir. Bu durum Surface Duo'nun Android ekosistemindeki her bir uygulamayı destekleyeceği anlamına geliyor.

Microsoft Surface Duo Özellikleri


8. Google Play erişimine sahip model, çıkarılabilir klavye ve Surface Pen desteklidir. Microsoft'un katlanabilir telefon görünümüne sahip cihazı Surface Duo, 2020 yılında raflarda olması bekleniyor.

microsoft-surface-duo-ozellikleri-007.jpg

Amazon
Fiyatını Gör
Microsoft
Surface Duo Tablet
Aradığın
Fiyatı Gör

Önerilen İçerik; Realme X2 Pro Özellikleri ve İnceleme

Neoldu.com

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.