Metin2 İmparatorluklar - Metin2 En İyi İmparatorluk

Oyun piyasasının en iyi oyunlarından olan Metin2 günümüzde bile hala oynanmaktadır. Bu içeriğimde Metin2'nin imparatoruklarını ve amaçlarını araştırdım ve derledim. İşte Metin2'nin imparatorlukları ve amaçları;
Metin2 İmparatorluklar - Metin2 En İyi İmparatorluk

Metin 2 İmparatorluklar

Seçtiğimiz karakter ile oyunun en iyisi olmaya çalıştığımız Metin2 oyunu hala popülerliğini korumaktadır. Saatlerce zaman öldürdüğümüz, efsane oyun Metin2'de 3 adet imparatorluk bulunmaktadır. Bu içeriğimde krallıkların diğer adıyla imparatorlukların isimlerini ve amaçlarını detaylı bir şekilde anlattım. Peki Metin2'de hangi imparatorluk en iyisidir? İşte Metin2 krallıklar ve amaçları;


Chunjo İmparatorluğu (Sarı Bayrak)

Chunjo Krallığı kıtanın batı kısmında bulunmaktadır. Ruhsal liderleri tarafından kontrol edilen bir krallıktır. Eski krallığın kuzeni Yoon-Young tarafından kurulmuştur. Yoon-Young Metin Taşlarının tehlikesini keşfedebilmek için karısının büyülü güçlerini kullanmıştır. Yüzlerce kez Metin Taşlarına karşı bir çözüm arayışının başlatılmasını öneren Young'u kimse dinlememiştir. Eski krallıkta asi bir kardeşliğe liderlik etti. Eski kralın tahttan indirilmesinden sonra Chunjo, Güneyli ve Batılı krallıklara karşı savaşmak zorunda kaldı. İmparatorluğun amacı ise tüm kıtayı ele geçirip metin taşlarının artan gücünü engellemektir.

metin2-imparatorluklar.png


Jinno İmparatorluğu (Mavi Bayrak)

Jinno kıtanın doğu kısmında yer almaktadır. Jinno imparatorluğu askeri güce dayalı olarak kurulmuştur. Halkı savaşçı ve agresiftir. Jinno imparatorunun son kralı Ee-Ryoong'dur. Eski krallığı askeri gücüyle tekrardan birleştireceğine inanmaktadır. Metin taşlarının anlamı ve etkileri ile ilgili korkular resmi olarak görmezden gelinmiştir fakat gizli düşüncelerinde Ryoong, Metin Taşlarının ölümcül gücünü kendi planlarını gerçekleştirmek için kullanmayı amaçlamaktadır.

metin2-imparatorluklar-001.png


Shinsoo İmparatorluğu (Kırmızı Bayrak)

Shinsoo kıtanın güney bölümünde yer almaktadır. Shinsoo İmparatorluğunun en önemli gelir kaynağı ticarettir. Yoon-Yoing tarafından eski krallığın dağılması neticesinde ticaret anlaşmasının hemen sonrasında kurulmuştur. Krallık, batı ile anlaşmazlıklar yaşamaktadır. Ticaret yolları tehlikelerle doludur. Shinsoo İmparatorluğunun amacı ise batıdan gelen saldırılara karşı korunmak ve ticaret yolunu açık tutmaktır.

metin2-imparatorluklar-002.png

Metin2'ye Kayıt Olup İndirmek İçin Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.