Mehmet Karabilecen’in Yükselişi Sürüyor!

Hakemlik başarısıyla örnek gösterilen Mehmet Karabilecen'in şimdi FIBA elit kategori hakemleri arasında birçok turnuva ve maçta görev alması bekleniyor.
Mehmet Karabilecen’in Yükselişi Sürüyor!

Türk hakemliğinin başarısı FIBA'da örnek gösterildi

FIBA ve Türkiye Basketbol A Klasman hakemi Mehmet Karabilecen bu sezonki performansıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

mehmet-karabilecen.jpg

Ülkemizi geçtiğimiz yol Avrupa'da FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi, FIBA Europe Cup, FIBA EuroBasket 2022 elemeleri ve FIBA Women's EuroBasket 2021 elemeleri maçlarında başarıyla temsil eden FIBA elit kategori hakemlerimizden Mehmet Karabilecen’in yükselişi sürüyor.  Karabilecen, sezon içinde birçok uluslararası turnuvalarda görev aldı. 

mehmet-karabilecen-001.jpg

Geçtiğimiz sezonun başarılı hakemi ING Basketbol Süper Ligi’nde son olarak Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan ve 2020-2021 sezonu şampiyonunun belli olduğu final serisi 3. maçındaki yönetimiyle göz doldurmuştu. 

mehmet-karabilecen-002.jpg

Türkiye'yi geçtiğimiz yıl Avrupa'da FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi, FIBA Europe Cup, FIBA EuroBasket 2022 elemeleri ve FIBA Women's EuroBasket 2021 elemeleri maçlarında başarıyla temsil eden FIBA elit kategori hakemlerimizden Mehmet Karabilecen’in yükselişi sürüyor. 

mehmet-karabilecen-003.jpg

Türk hakemimizin FIBA elit kategori hakemleri arasında gelecek sezonda birçok önemli turnuva ve maçlarda görev alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum