Maymun Burcu Kadını Genel Özellikleri

Maymun burcu kadınının samimi, bağımsız, iyiliksever ve başarılı bir yapısı vardır. En belirgin özelliği oldukça meraklı oluşu ve öğrenme yeteneklerinin fazla olmasıdır. İşte Maymun burcu kadınının yaşayışı hakkındaki detaylar;
Maymun Burcu Kadını Genel Özellikleri

Maymun Burcu Kadını

Bizdeki Aslan burcuna denk gelen Maymun burcu kadınının en önemli özelliklerini sizler için derledik. Çin burcundaki karşılığınızın Maymun burcu olduğunuzu duyduğunuz zaman ne hissettiniz. Maymun iştahlı ya da her şeyden kaçan, hiçbir şeyi duyup, görmeyen biri olduğunuzu mu? Merak etmeyin tam olarak bu özellikler değil. İşte Maymun Kadınının en belirgin özellikleri;

Ayrıca sizler için maymun burcu aşk hayatı, maymun burcu sosyal hayatı, maymun burcu evlilik hayatı, maymun burcu cinsellik, çin burcu maymun, çin astrolojisi maymun gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Maymun Burcunun Saatleri: 15.00 – 17.00

Maymun Burcunun Yönü: Batı, Güneybatı

Maymun Burcunun Mevsimi: Sonbahar

Maymun Burcunun Ayı: Ağustos

Maymun Burcunun Yönü: Yang

Maymun Burcunun Rengi: Beyaz ve Mor

Maymun Burcunun Eşiti: Aslan Burcu

Maymun Burcunun Elementi: Metal

Maymun Burcunun Taşı: Zümrüt

Maymun Burcunun Gezegeni: Venüs

Maymun Burcunun Anlaştığı Burçlar: Fare, Ejderha, Horoz

Maymun Burcunun Kişiliği :Zeki, esprili, çok yönlü, bağımsız, asil, cömert, alaycı, huzursuz, sadakatsiz, vefasız

maymun-burcu-kadini-001.jpg


Çin Astrolojisine Göre Maymun Burcu Kadınının Genel Özellikleri

Mutlu olduğu zaman, mantıklı, sadık, samimi, bağımsız, iyiliksever, başarılı, zeki insanlardır. Negatif olduğunda aşırı duygusal, kaprisli, ilgisiz, hilekar, çocuksu ve kolay kandırabilir hale gelirler. Neşeli ve bir yere sıkışıp kalmaktan hoşlanmayan tiplerdir. Hangi konuda olursa olsun başkalarının düşüncelerine saygı gösterirler. Meraklı oldukları için çok şey bilmek isterler. Özgür ruhlu, önyargılardan uzak insanlardır. Adil ve eşitlikçi yönleri çok gelişmiştir.

cin-astrolojisi7.jpg


Maymun Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Belirleyici bir kalıba girmekten hoşlanmazlar. Hep gençtir. İyi organizasyon yaparlar ve işlerinde oldukça hassastırlar. Sakin olmaya ve kendini düzeltmeye çalışırlar. Bir anda birçok iş yapabilecek bir yeteneğe sahiptirler.

Maymun kadını, oldukça beceriklidir, kendisine verilen görevleri başarıyla yerine getirir. Konulara oldukça hakim ve inanılmaz bir görsel hafızaya sahiptirler. Detaylara önem verir. Her şeyin istediği gibi olmasını isterler. Çevresi tarafından sevilen, canlı ve çekici bir kişiliğe sahiptir. İnce ve iyi yetiştirilmiş biridir.

maymun1.jpg


Maymun Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Maymun kadını cinsel ilişkide, gözlerindeki parlaklığa ve hareketliliğe birçok erkek kapılabilir. Eğlenceli biridir ancak çok iyi bir sevgili olduğu söylenemez. Yatakta da oldukça yaratıcıdır ve partnerinin sıkılmasına izin vermez. Değişik fantezilere açıktır. Zaman zaman duygular ve gerçekleri birbirine karıştırabilirler. Cinsel ilişkide bazen hayal ettiklerinin gerçekleşmemesi sonucu büyük bir yıkıma uğrarlar.


Maymun Burcu Kadını Aşk Hayatı

Maymun burcu kadını, ilişkide kendisini abartmayı sever. Karşısındaki kişiye kendisini çok farklı gösterir ve abartarak anlatır. Maymun burcu kadını istekleri yapılmadığında asabi olur ve adeta bir maymun gibi çılgına döner. Eğlenmeyi ve değişik mekanlarda dolaşmayı çok sever. Bağımsızlığını kısıtlamayacak erkeklerden oldukça hoşlanır. Hayatını deli dolu yaşayan kişilerle birlikte olmak ister.


Maymun Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Maymun burcu kadını sosyal hayatında, gezip dolaşmayı çok seven birisidir. Partneriyle birlikte eğlenceli vakit geçirmek ister. Ayrıca her ortamda yaptığı esprilerle ve konuşmasıyla herkesi etkilemeyi başarır. Pahalı hediyeleri oldukça sever ve güçsüz, egoist, pasif insanlardan hiç hoşlanmaz. 

maymun-burcu-kadini-sosyal-hayati-003.jpg


Maymun Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Maymun burcu kadını, evlilik hayatında mükemmel bir anne olur. Maymun burcu kadını, kendisine çok bağlıdır ve çok fazla ilgi görmek ister. Aşırı ilgi görmek onu sıkmaz hatta erkeğine daha çok bağlanır.

Maymun burcu kadını eşinin her zaman arkasındadır ona zor günlerinde destek olmasını çok iyi bilir. Evde oturmaktan sıkılmaz ve bundan mutluluk duyar. Maymun burcu kadını evinin kraliçesidir. 

maymun-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Maymun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum