Maymun Burcu Genel Özellikleri

Maymun burcu batı astrolojisinde Aslan burcuna denk gelir. Aslan burcu mensupları Çin astrolojisine göre Maymun burcuna mensupturlar. Peki, Maymun burcu nasıl olur ve artıları eksileri nelerdir? İşte, Maymun burcunun genel özellikleri...
Maymun Burcu Genel Özellikleri

Maymun Burcu 

Liderliği, insanları sevk ve idare etmesindeki başarısının yanı sıra toplumun severek benimsediği maymun burcu insanı her yerde kendisini sevdirmeyi ve kabul ettirmeyi başarır. Maymun burcu, Çin astrolojisine göre en cin fikirli burçlardan biridir.

Maymun kişisi dikkat çeken yapısı ve her ortamda dizginleri ele alabilen karakteriyle bilinir. Çin astrolojisine göre Maymun burcunun genel özelliklerini sizler için araştırdık. İşte, Maymun burcuyla ilgili merak ettikleriniz...

Maymun Burcunun Rengi: Beyaz - Mor

Maymun Burcunun Uğurlu Sayısı: 10

Maymun Burcunun Ayı: Ağustos

Maymun Burcunun Mevsimi: Sonbahar

Maymun Burcunun Elementi: Metal

Maymun Burcunun Gezegeni: Venüs

Maymun Burcunun Karşılığı: Aslan Burcu

Maymun Burcunun Uyumlu Olduğu Burçlar: Fare, ejderha, horoz

Maymun Burcunun Özellikleri: Mizah yönü kuvvetli, çok yönlü, akıllı, soylu, bonkör, özgür, sadakatsiz, dalgacı

maymun-burcu .gif


Çin Astrolojisine Göre Maymun Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Maymun insanı, çok yönlü ancak kadir kıymet bilmeyen bir yapıya sahiptir. Akıl ve kuvvet açısından önemli becerilere maliktir. Küçük yaşlardan itibaren belirginleşen kreatifliği ve öğrenme azmi ile dahi karakterlerdir. Çevresinde gerçekleşen tüm hadiseleri basitçe kavrayabilirler. Önemli projelerde son derece aktiftir ve hızlı çözümler üretir.

Maymun burcu insanı kendisiyle zıtlaşan, onu yenen ya da görmezden gelen kişilere kinci tutumlar içerisinde olabilir. Kimseye güvenemeyen maymunlar üstünlük kompleksine sahiptirler ve arzuladıkları her şeyi sonuna kadar kovalarlar. Bu burca mensup olan bireyler güldürücü, akıllı ve dalgacı oldukları gibi kötü ahlaklılığa da eğilimlidirler ve ikiyüzlü tavırlar sergileyebilirler.

Yaşamı renkli bir oyun olarak algılayan maymunlar, bu oyunu çevresiyle oynayabilmek için farklı şeylere de gereksinim duyar. Maymun kişisi çevresindeki insanların hayata bakış açısının da kendisininki gibi olmasını ister. Anlatılan her şeyi dikkatle dinleyen maymun bireyi, bu yetisi sayesinde umulmadık yerlerden bigi alabilir. Öğrendiği malumatları da göğsünü gere gere yakınındakilere anlatır. Yakaladığı muvaffakiyetler, maymun insanını şımarık ve kendini beğenmişçesine tavırlara yönlendirebilir. 

maymun-burcunun-ozellikleri.jpg

 


Maymun Burcunun Kişisel Özellikleri

Maymun burcu kişisinin en belirgin şahsi özelliği aşırı çekici olmasıdır. Çevrelerindeki çoğu insan tarafından sevilen maymunlar, ilk görüşte kendilerine ısınamayan kişilerce de zamanla kabul görürler. Cinsiyetinden asılı olmayarak maymun burcu insanlar baştan çıkarıcı etkiye sahiptirler. Efsunlu bir kuvvete sahip olan maymunlar çok hırslı insanlardır. 

Maymun kişisi etrafındaki birçok insandan daha hoşsohbet ve tatlı dillidir. Karşılaştıkları her şeye, her duruma bir yaklaşımları vardır ve hazırcevaptırlar. Yaratıcılıkları gelişmiş olan maymun bireylerinin öznel fikirleri vardır.

Kavrama yetenekleri çok iyidir ve sinsice hareketler sergileyebilirler. Zekaları sayesinde hakikatleri basitçe saptırarak varmak istedikleri noktaya ulaşabilirler. Bu maymunlar için negatif bir özelliktir. Tılsımlı kişiliklerini ön planda tutarak insanları büyülemeye bayılırlar.

maymun-burcunun-sahsi-ozellikleri.jpg


Maymun Burcunun Sosyal Yaşamı

Sistemli ve geniş bir düşünce yapısına sahip olan maymun bireyi, karşılaşılan sorunlara alışılmışın dışında çözüm önerileri getirmesiyle de bilinir. Beyin sistemi normalden farklı işleyen bu kişiler, çevrelerindeki insanları mest etmekten ve kendi aklına hayran olmaktan haz duyar. 

Yeteneklerini paylaşmak ve çevresindekileri eğitmek gibi görevlerinin olduğunu düşünen maymun insanı, çoğunlukla eğlenceli bir karakterdir. Bu bireyler zaman zaman etrafındakilere baskı unsuru da oluşturabilmektedir. Çalışma yaşamında da engin zekası ve farklı çözüm önerileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Sayısal değerlere, tablo ve formüllere kafası yatkın olan maymun insanları iyi bir mühendis ya da muhasebeci olabilirler. 

Bu kişiler zaman zaman çocukça hareket edebilirler. Maymunların ne zaman şakalaştığını ve ne zaman ciddi davrandığını çözemeyebilirsiniz. Sevdiklerini ve yakınlarını güldürmek için ekstra çaba sarfeden maymun bireyi, bulunduğu ortamların tartışmasız liderleridir. 

Geleneklere ve kaidelere karşı biraz zıttır. Aykırı tavırlarıyla bilinen maymunlar bulundukları her yerde dikkatleri hemen üzerlerine çekerler.

maymun-burcunun-sosyal-yasami-001.jpg


Maymun Burcunun Duygusal Yaşamı

Maymun burcu kişisi kimseyle geçim sorunu yaşamaz. Bu kişiler bu duruma rağmen uzun soluklu bir ilişkiye başlayacakları karşı cinsi bulmakta güçlük çekerler. Maymunlar karşı cinse karşı oldukça samimidirler ve aşklarını gösterirler.

Problem, maymun insanının karşı tarafa gösterdiği ilginin karşılığını bulamayacağı düşüncesinden ya da karşı tarafın bu ilgiyi başkalarına göstereceği şüphesinden kaynaklanmaktadır. Sağlıklı bir ilişki yaşayan maymunlar harika bir hayat arkadaşı olurlar.

maymun-burcunun-duygusal-yasami.jpg


Maymun Burcu Aşk Hayatı

Maymun burcu insanı, özgürlüğüne oldukça düşkündür. Aşırı kıskançtır fakat karşısındaki insanın kıskanç olmasına dayanamaz. Eğlence dolu ve akıllı erkeklerden çok fazla hoşlanır. Sevdiği kişiyle eğlenmeyi ve gezmeyi çok sever.

Aldatıldığı zaman bir canavara dönüşür ve asla affetmez. Karşısındaki kişinin yalanını hemen görür ve ondan uzaklaşmaya çalışır. Partneri kendisine sevgi göstermediğinde aynı şekilde davranır. Yaptığı hatalardan dolayı özür dileyen birisini kolay kolay affetmez.

maymun-burcu-ask-hayati.jpg


Maymun Burcu Cinsel Hayatı

Maymun burcu insanı, partnerine karşı oldukça sevecen ve içtenlikle yaklaşır. Ona karşı beslediği duyguların karşılığını alamazsa kırılır. Vücutları son derece çekici olur etrafında insanlar maymun burcu insanı ile cinsel ilişki kurma hayalleri kurar.

Cinsel ilişkide ilk adımı atmaktan çok fazla çekinmez kendilerine gereğinden fazla güveni vardır. Bu adımı atarken reddedilme korkusu yaşamaz. Eğer reddedilirse uzun süre birisiyle birlikte olmayı düşünmez. 

maymun-burcu-cinsel-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Maymun Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum