Maymun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Çok yönlü özellikleri, yetenekleriyle bilinen Maymun burcu erkeğinin kişilik özellikleri, aşk yaşantısı ile ilgili bilgileri derledik. İşte, Maymun burcu erkeğinin en belirgin özelliklerinin detayları;
Maymun Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Maymun Burcu Erkeği

Batı Astrolojisinde Aslan burcuna denk gelir. Maymun burcu Çin astrolojisinde tabiri yerindeyse daldan dala atlayan, oyunlar çeviren burçların başında yer alır. Maymun burcuna mensup erkeklerin genel özelliklerini sizler için derledik. İşte, Çin astrolojisine göre Maymun burcu erkeğinin özellikleri;

Ayrıca sizler için maymun burcu erkeği aşk hayatı, maymun burcu erkeği, maymun burcu erkeği cinsellik, maymun burcu erkeği aşk hayat, maymun burcu erkeği evlilik, Çin burcu maymun, Çin astrolojisi maymun burcu gibi başlıkları da araştırdık ve derledik.

Maymun Burcunun Saatleri :15.00 – 17.00

Maymun Burcunun Yönü: Batı, Güneybatı

Maymun Burcunun Mevsimi :Sonbahar

Maymun Burcunun Ayı: Ağustos

Maymun Burcunun Taşı: Zümrüt

Maymun Burcunun Gezegeni: Venüs

Maymun Burcunun Elementi: Metal

Maymun Burcunun Yönü: Yang

Maymun Burcunun Rengi: Beyaz ve Mor

Maymun Burcunun Eşiti: Aslan Burcu

Maymun Burcunun Anlaştığı Burçlar :Fare, Ejderha, Horoz

Maymun Burcunun Kişiliği:  Zeki, esprili, çok yönlü, asil, cömert, bağımsız, sadakatsiz, vefasız, alaycı, huzursuz

maymun-burcu-erkegi.gif


Çin Astrolojiisine Göre Maymun Burcu Erkeğinin Genel Özellikleri

Maymun Burcu çok yönlü ancak vefasız özelliğinden dolayı araştırmacı, oyuncu ve mucit olarak hayatlarını sürdürebilirler. Zeka ve çeviklik konusunda çok büyük yeteneklere sahiptirler. Doğuştan gelen yaratıcılık özellikleri Maymun burcunu dahi haline getirir. Kendisine verilen işleri kolaylıkla halledebilir.

Maymun Burcu insanı için hayat eğlenceli bir oyundan ibarettir. Oyun oynamak için iyi bir takım arkadaşlarına ihtiyaçları vardır. Maymun burcu erkeği aşk hayatında ise güzel sözler söyleyerek sevdiği kişiyi kolaylıkla yoldan çıkartabilir. Aşık olmakta zorlanır ancak kendisini her şeyin üstünde görür. Bundan dolayı aşk hayatında bir bağlılık söz konusu değildir.

cin-astrolojisi3.jpg


Maymun Burcu Erkeğinin Kişilik Özellikleri

Para konusunda oldukça cömerttir. Geri geleceğini bilmeden rahatlıkla borç verir. Kumar oynamaktan hoşlanır ve çok iyi de becerir. Ahlaki açıdan pek kurallara dikkat etmez. Toplumun onun hakkında ne söylediğini önemsemez, her defasında kendi bildiğini okur.

Sıcak kalpli, sevecen, oyunbaz, fedakar insanlardır. Herkese sevgi ve şefkatle davranırlar. Duygularını işleriyle soyutlarlar. Güçlü ve bağımsız kadınları kendisine çeker. Neşeli yapılarıyla sevgililerini eğlendirirler.

Bir kötü yanı vardır, karşısındaki insana özgürlüğünü vermez. Evlilik ve rutin ilişkiler ona göre değildir tabi bu durum aşık olduğu zaman değişiklik gösterir. Evliliğin bir kalıp olduğunu düşünür ve bundan dolayı buna yanaşmaz. Sevdiği kişilerle birlikte yaşamayı tercih edecektir.

maymun-burcu-erkeginin-kisilik-ozellikleri.gif


Maymun Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Maymun burcu erkeği aşk hayatında çok fazla kıskanç biri değildir. Sevdiği kişiye değerini çok güzel bir şekilde gösterir.  Herkesten çok kendisiyle dalga geçmekten hoşlanır.

Ayrıca maymun burcu erkeği aşık olmadığı sürece hayatında sürekli kadın vardır. Bu kadınlar gelip geçicidir aşık olduğu zaman bütün vaktini onunla geçirmek, ona daha yakın olmak ister.

maymun-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Maymun Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Maymun burcu erkeği cinsel ilişkide oyun oynamayı ve ilişkide farklılığı çok sever. İsteklerini olabildiğince açığa çıkarır ve ilişkide yöneten taraf olmayı ister. Maymun burcu erkeği, ilişkiye yatkın olduğundan dolayı sürekli birlikte olduğu kadınla birlikte olmak ister.

Partnerinin vereceği tepkiyi düşünmeden ilk adımı atar. Olumlu sonuç alırsa ona bağlanabilir olumlu sonuç almazsa kendisini reddeden kişiyle bir daha cinsel ilişki düşünmez.

maymun-burcu-erkegi-cinsel-hayati.jpg


Maymun Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Eğer Maymun burcu bir erkekle birlikteliğiniz var ise ona evlilikten bahsetmeyiniz. Onun varlığı ve yokluğuyla ilgilenmiyor havasını veriniz. İşte o zaman onun dikkatini çekmiş olacak ve size karşı olan ilgisini arttırmış olacaksınız. Sevdiğiniz erkeği elde edebileceksiniz. 

Maymun burcu erkeği, size daha çok bağlanacak ve sizinle evlilik hayalleri kuracaktır. Ayrıca maymun burcu erkeğinin evlenecek adam olduğunu bilin. Eşine asla yüz çevirmez ve onun zor zamanında yanında olur.

maymun-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Maymun Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum