Mars'ta Kayık ve Yengeç Gürüntüleri Şaşırttı

Mars’taki bulunan ilginç görüntülere bir yenisi daha eklendi. Şimdi de Mars yüzeyinde kayığı ve yengeci andıran görüntüler ortaya çıktı.
Mars'ta Kayık ve Yengeç Gürüntüleri Şaşırttı

Mars yüzeyinden görüntüler gelirken bu görüntülerdeki ilginçlikler de uzmanları oldukça şaşırtıyor. Görüntüleri izleyen uzmanlar şimdi de Kızıl Gezegen’de kayık ve yengeç fosili olduğuna inanılan fotoğrafları yayınladı.

Marsta Kadın

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Mars gezegeninde gelen fotoğrafta bir kadın silüeti belirmişti. Görüntüleri inceleyen uzmanlar fotoğraflar üzerinde herhangi bir oynama olmadığını açıklamıştı. Bunun üzerine çeşitli bilim adamlarınca belirtilene göre o kadın silüeti değil bir yaratığın kendisiydi. Sosyal medyada oldukça fazla gündemde kalan konuyla ilgili NASA fotoğrafın bir kum fırtınası anında çekildiğini ve bu nedenle o bölgedeki bir yansıma olduğunu açıklamış ve konu kapanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ise yeni gelen fotoğraflar ile Mars'ı yeniden gündeme geldi. Gelen görüntüleri izleyen uzmanlar fotoğraflarda bir kayığın ve bir yengeç fosilinin olduğunu iddia etti. Ufogoların inceledikleri fotoğraflar yine yansıma olarak açıklandı. Ancak kayığa oldukça benzeyen görüntü için yapılan açıklama sosyal medyada insanları ikna edemedi.

marsta kayık

Öte yandan Mars üzerine araştırma yapan bilim insanı Dr. Brandenburg gezegende uzun yıllar önce yaşayan varlıklar olduğunu ve bu varlıkların güçlü bir atom silahıyla ortadan kaldırıldığına inandığını açıkladı. Dr. Brandenburg iddialarını Mars’ın yüzeyinin fazlaca toryum, uranyum ve radyoaktif potasyum içeren maddelerle bağlı oluşuna dayandırıyor. Bilim insanına göre yüzyıllar önce Mars gezegeninde yaşayan uygarlıklar farklı bir ırk tarafından vahşice katledildi.

marsta yengeç

Fotoğrafı da inceleyen Dr. Brandenburg yengece benzetilen görüntü için “Mars’taki sert ve zorlu koşullara dayanmaya çalışan bir yengeç fosili” olarak açıkladı. Dr. Brandenburg görüntülerdeki her şeye inandığını ve NASA’yı uzaylıların var olduğunu insanlara açıklamamakla suçladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum