Malatya Evden Eve Nakliye Firmaları

İşte Malatya'da evden eve nakliye konusundaki en iyi firmalar... Malatya evden eve nakliyat firmalarını, asansörlü nakliye hizmeti veren nakliye firmalarının listesi.
Malatya Evden Eve Nakliye Firmaları

Evden eve nakliyat oldukça zor ve eşyalarınız için riskli bir iştir. Özellikle eşyaların hazırlanması ve taşınması çok sorunlu işlerdir. Firmaların asansörlü nakliye hizmeti vermeleri, paketleme hizmetleri, sigortalı olması bu yüzden daha da büyük önem taşımaktadır. İşte bizlerde bu yüzden Malatya'da bulabileceğiniz en iyi ve güvenilir firmaları sizler için derledik.

 

Malatya Evden Eve Nakliyat Şirketleri

Beydağı Nakliyat

Beydağı Nakliye Malatya

Evden eve taşımacılıkta pek çok teknik imkan sağlayan firma, sağlam altyapısıyla büro, banka ve fabrika taşımacılığı alanlarında da hizmet vermektedir.

Ambalajlama: Eşyaların ambalajlanması konusunda özel hizmet sunan firma, kaliteli özel paketleme hizmeti vermektedir.

Asansörlü nakliyat: Asansörlü nakliye hizmeti veren firmalardan bir tanesidir.

Adres: Yeşiltepe Nakliyatçılar Sitesi A Blok No: 7 Malatya

Telefon: 0422 336 84 21


 

Sarıgül Nakliyat

Sarıgül Nakliye Malatya

Malatya'nın en güvenilir firmalarından biri olan Sarıgül Nakliyat, eşyalarınızı taşımadan önce ücretsiz expertiz hizmeti sunmaktadır. 

Ambalajlama: Paketlemede kullanılacak özel koliler ve ambalaj malzemeleri eşyanızın sağlıklı ve hasarsız taşınmasını sağlamaktadır.

Sigortalı Taşımacılık: Taşınma tarihinden önce ev veya büro eşyalarınız anlaşmalı sigorta şirketleri tarafından sigortalanır. Sigorta süresi tüm eşyalarınız yeni adresinize taşınana kadar geçerlidir.

Adres: Nakliyatçılar Sitesi 5. Blok No: 30 Malatya

Telefon: 0422 336 06 67


 

Lider Nakliyat

Lider Nakliye Malatya

Malatya Lider Nakliyat, tecrübeli ve dinamik ekibiyle birlikte müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak nakliyat hizmeti vermektedir.

Asansörlü Nakliyat: Lider Nakliyat, geniş araç filosunda bulunan eşya asansörleri ile Malatya'da evden eve asansörlü nakliyat, şehir içi ve şehirler arası eşya ve yük taşımacılığı yapmaktadır.

Ambalajlama: Ambalajlamaya özen gösteren firma malzeme olarak, hava kabarcıklı naylon, ince tabaka kağıt, etli ve kalın kraft kağıt, farklı ebatlarda karton kutu ve koliler, nakliye kilimi, battaniyeler ve bandajlar kullanmaktadır.

Adres: Nakliyatçılar Sitesi No.22 Malatya

Telefon: 0422 336 40 88


 

Ertaş Nakliyat

Ertaş Nakliye Malatya

Evden eve nakliyat konusunda uzun yıllardır hizmet veren firma, güvenilirliği ile bugüne kadar müşteri memnuniyetini kazanmıştır. Evinizde bulunan tüm eşyalar profesyonel ekipler tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafaza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir.

Şehirler arası Nakliyat: Ertaş Nakliyat, şehirler arası taşımacılık hizmeti kapsamında, Türkiye'nin tüm şehirlerine taşımacılık hizmeti vermektedir.

Asansörlü Nakliyat: Ertaş Evden Eve Nakliyat, asansörlü taşımacılık hizmetini en titiz en kaliteli şekilde sunmaktadır.

Ambalajlama: Ambalajlama hizmeti sunan firma, hava kabarcıklı naylon, ince tabaka kağıt, etli ve kalın kraft kağıt, farklı ebadlarda karton kutu ve koliler, nakliye kilimi, battaniyeler ve bandajlar ile ambalajlama yapmaktadır.

Adres: Nakliyeciler Sitesi A/Blok No:2 Merkez/Malatya

Telefon: 0422 336 83 33


 

Ay Nakliyat

Ay Nakliye Malatya

Ay Nakliyat, taşıma işlerinizde öncelikle ücretsiz ekspertiz ekibini göndererek buna göre plan yapmaktadır. Eşyalarınızın durumuna göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eleman sayısı çıkartarak güvenli ve sorunsuz bir hizmet vermektedir.

Ambalajlama: Eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi hazırlanmaktadır.

Adres: Kavaklıbağ Mahallesi Emirler Sokak No:10 Malatya

Telefon: 0537 341 52 52


 

Reel 44 Nakliyat

Reel 44 Nakliye Malatya

Reel 44 Nakliyat, 1999 yılında kurulmuş, sektöründe öncü firmalardan biridir. Şehir içi ve şehirler arası nakliyatta öncü firmalardan olan Reel 44, her türlü taşımacılıkta güveni, kaliteyi ve ustalığı sunmaktadır.

Depolama Hizmeti: İhtiyaç duyulduğu taktirde eşyalarınız, 24 saat kameraların bulunduğu depolarda güven ve titizlik ile muhafaza edilir.

Adres: Yeşiltepe nakliyeciler sitesi D/Blok No: 4 Malatya

Telefon: 0422 336 79 69


 

Onur Nakliyat

Onur Nakliye Malatya

Özellikle şehirler arası nakliyat konusunda uzmanlaşan firma, öncelikle evinize ücretsiz expert ekibi göndermektedir. Eşyanın miktarı, gerekli olan personel sayısı, mesafe ve tüm ihtiyaçlar hesaplanarak uygun fiyatlarda taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Ambalajlama: Özenli yapılmış paketleme ve yetişmiş elemanlar ile eşyalar hasar görmeden taşınacak şekilde paketlenmektedir. 

Telefon: 444 3 953


NOT: Malatya'da evden eve nakliyat alanında hizmet veren şirketler, firma bilgilerini sitemize ekletebilmek için [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirler.

  • Firmalardan hizmet alan müşterilerin olumlu ya da olumsuz görüşleri ve şikayetleri yorum kısmında yayınlanacaktır. Şikayet, görüş ve önerilerinizi yorum kısmına ekleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum