Makyajın Mucizesi

Makyajın birisini ne kadar değiştirdiğini hepimiz az çok biliyoruz. Fakat bu kadınlar işin içine profesyonelliğini katmış. Bu yüzden de ortaya inanılmaz görseller çıkmıştır. İşte makyajın inanılmaz mucizesi.
Makyajın Mucizesi

Makyaj Mucizesinin Kanıtı Olan 5 Kadın

Makyaj kadınların olmaz olmazlarının en başında gelmektedir. Günümüzde kadınların %99'u makyaj yapmaktadır. Bazı kadınlar makyajı beceremese de birazdan göstereceğimiz kadınlar mucizeler yaratmışlar. Bu kadınlar öyle bir makyajlar yapıp kendilerini değiştirmişler ki gözlerinize inanamayacaksınız. İşte makyaj mucizesinin kanıtı olan 5 kadın.

makyaj-mucizesinin-kaniti-olan-5-kadin.jpg


1. Promise Phan

Listemizin başında Promise Phan adlı bir bayan arkadaşımız yer alıyor. Beğendikleri ünlüye benzemek için servet harcayanları sıkça görmeye başladık. Bu ablamız basit makyaj hileleriyle Jenifer Lopez'e benzemeyi oldukça başarmış.

promise-phan.jpg


2. Nikkie

Youtuber olan nikkie yaptığı bu makyajla kendisini oldukça çekici bir hale getiriyor. Kusursuz yapılmış bu makyaj adeta 1950'lerin pin-up kızlarını andırıyor.

nikkie.jpg


3. Monique Parent

Yaşlarımız ilerledikçe makyaj yapmayı bırakmamız gerekir. Çünkü artık gerek duymamalıyız. Fakat bu Monique Parent için geçerli değil. Youtuber bir bayan olan Monique Parent orta yaş ve üzeri kadınlar için makyaj hakkında bir çok püf noktayı gösterip tüyolar veriyor.

-monique-parent.jpg


4. Lisa Eldridge

Yüzünde gül hastalığı yüzünden bir çok kızarıklık meydana gelmiş olan Lisa Eldridge Youtube kanalında yüzünde hastalık meydana gelmiş kadınların yardımına koşuyor. Yaptığı makyajlarla adeta bir prensese dönüşüyor. Yüzünüzdeki sivilceleri, siyah noktaları veya bir hastalık yüzünden oluşan kızarıklıkları en iyi şekilde yok etmek istiyorsanız bu kadını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

lisa-eldridge.jpg


5. Marina Mamic

Muhteşem makyaj yeteneği olan Marina Mamic, Johnny Depp'in tıpatıp aynısını yapıyor. Kendi cinsten birisine benzemek bile çok zorken bu kadın karşı cinsten birisini makyajla tamamen aynı yapabiliyor. İşte bu yetenek değilde nedir?

-marina-mamic.jpg

Önerilen İçerik: Evde Makyaj Temizleme Suyu Nasıl Yapılır?

Neoldu.com / Sosyal Fayda

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.