Amazon Prime Video'nun Romantik Filmi Maara İzleyici Yorumları ve Film Analizi

Amazon Prime Video yapımı Maara adlı 2021 yapımı dram, müzikal filmini detaylıca araştırarak sizler için içerik haline getirdik.
Amazon Prime Video'nun  Romantik Filmi Maara İzleyici Yorumları ve Film Analizi

Amazon Prime Video Maara Konusu ve İzleyici Yorumları

Son günlerde Netflix’e rakip olan Amazon Prime Video’nun orijinal içeriklerinden biri olan Maara adlı yapımı inceledik, filmin oyuncu kadrosunu, yapımcılarını, konusunu ve IMDb puanını sizler için derledik. İşte Amazon Prime Video yapımı Maara hakkındaki detaylar.


Amazon Prime Video Maara Filmi Hakkında Bilinenler

1. Film ilk olarak 8 Ocak 2021 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden gösterime girdi. 2 saat 29 dakika uzunluğa sahip olan filmin türü ise müzikal, dram ve romantik.

Maara çıkış tarihi


2.  Yapım fragmanı 29 Aralık 2020 tarihinde Amazon Prime Video’nun orijinal YouTube hesabında yayınlandı. Yayınlanan fragman 17.731.622 kişi tarafından izlenerek oldukça fazla olumlu yorum aldı.

Maara fragman


3.  Müzikal, dram filminin yönetmen koltuğunda kendisini Kalki (2017) filmi ile tanıtmış olan Dhilip Kumar oturuyor. Filmin yapımcı isimleri ise From Sydney with Love (2012), Lakshmi (2018) ve Deva (2017) adlı yapımlarda çalışan Prateek Chakravorty ve Prateek Chakravorty ile Lakshmi adlı filmde çalışan Shruti Nallappa.

Maara yönetmen


4. Unni R. Tarafından yönetilen Charlie (2015) filminden uyarlanan Maara’nın müzikleri Gihbran, sinematografisi ise Dinesh Krishnan ve Karthik Muthukumar tarafından hazırlandı. Pramod Filmlerin yapımcılığında gösterime giren ve menşei Hindistan olan film sadece Amazon Prime Video’da yayınlandı.

Maara uyarlama


5. Çıktığı gün en sevilen Bollywood filmlerinden biri olan, 2021 yapımı Amazon orijinal yapımı Maara’nın oyuncu kadrosunun bir kısmı ise şu şekilde; Madhavan (Maara), Shraddha Srinath (Paaru), Shivada Nair (Kani), Abhirami (Selvi), Mouli (Vellaiya), M.S. Bhaskar (Usman Bhai), Kishore Kumar G. (David), Appukutty (Lingam), R.S. Shivaji (Selvam) ve Guru Somasundaram.

Maara oyuncu kadrosu


6. Maara filminin konusu ise Paaru küçükken tren ile yolculuk ederken tanımadığı birinden bir hikaye dinler, dinlediği bu hikayeden oldukça etkilenen ve yıllarca etkisinden çıkamayan Paaru büyüyüp iş sahibi olduğunda bile hikayeyi unutmamıştır. İş için gittiği bir ilçede girdiği bir evde çocukken dinlediği ve etkisinden çıkamadığı hikayenin resmedilmiş olduğunu gören Paaru bu resimleri çizen kişiyi aramaya koyulur.

Maara konusu


7. Çıkmasının üzerinden çok bir süre geçmeyen Bollywood filmi Maara IMDb üzerinden 2.178 kişinin verdiği oy ile 7.7 oy alarak kendini Hintli yapımlar arasında kanıtladı.

Maara ımdb puanı


Amazon Prime Video Maara Hakkındaki İzleyici Yorumları

👤 Şimdiye kadar gördüğümüz iyi uyarlamalardan biri bu film. Charlie (Malayam) filmini bununla kıyaslayamayız çünkü temel hikaye film için aynı ama farklı perde oyunu ve farklı bir yaklaşım var ortada. Sinematografi mükemmel ve sanat eserleri için büyük çaba gösterilmiş. Bu filmi bir Charlie aşığı olarak izlerseniz asla tatmin olmazsınız ama Maara'yı yeni bir film olarak sevebilirsiniz.


👤 Keşke filme 10'dan fazla yıldız verebilseydim. Sanatsal bir şekilde anlatılan harika bir hikaye. Keyifli bir deneyim. Kendimi Maara'yı aramak için bir yolculuğa çıkmış gibi hissettim. Filmin her karesi bir sanat eseriydi. Harika yazılmış, yönetilmiş ve oynanmış. Mükemmel şarkılar ve arka plan notu.


👤 Güney Hindistan film endüstrisi Bollywood'u ele geçiriyor ve bu film başka bir örnek. Bu film, adı olmayan bazı ilişkilerin hikayelerini mükemmel bir şekilde anlatıyor. Filmler için neredeyse hiç eleştiri yazmıyorum ama bu film, oyuncuların yeteneklerini tanıtmak ve takdir etmek için gerçekten ilham verdi. Ekran oyunu, oyunculuk, hikaye dizisi, mekanlar, müzik ve her şey bu filmi A ++ konuma getiriyor. 


👤 Charlie'yi görenler için Maara filmini izlemek Charlie'yi ölü gösterecek. Uyumlu bir BGM yok. İyi bir oyuncu kadrosu yok ve hikaye kaliteli değil! Hayır, sadece Charlie'nin yeniden yapımı için 5 puan verdim. Ne yazık ki Madhavan'ın oyunculuğu çok iyiydi ve tek başına kurtaramadı. Charlie sadece Charlie olarak kalmalıydı!


👤 Madhavan olağanüstü oyunculuk sergileyerek Maara filmini beklenmedik bir hala getirmiş. Shraddha'dan hiç beklemediğim kadar iyi bir performans izledim film Charlie filminin devamı niteliğindeymiş, fakat onun kadar iyi değil eğer Charlie filminin devamı gözüyle bakmazsanız oldukça seveceğiniz ve zevk alacağınız bir film fakat devamı olarak bakarsanız asla beğenemezsiniz.


👤 İyi film. Filmde herkes iyi oynadı. Şarkılarda "Yaar Azhaippathu" iyiydi. BGM filmde iyiydi. Filmin birçok sıkıcı ve gecikmeli sahnesi var. Filmdeki hikaye güzeldi ama sıkıcı olarak sundular. Film daha iyi olabilirdi.


👤 Madhavan, güzelliği ve konum için 5 yıldız. Bu filmde gerilim kısmı tamamen eksik. Orijinali izleyin ve farkı görün. Madhavan dışındaki oyuncular o kadar iyi değildi. Müzik, konu arka, planı Charlie'de her şey çok daha iyi. İyi teşebbüs ama hedefine ulaşacak kadar değil.


👤 Seçme şansınız varsa, 2 nedenden dolayı Maara yerine Charlie'yi izlemenizi öneririm. 1.) Maara'nın en büyük kusuru - hemen hemen her diyaloğun üzerinde BGM yer alması. Son derece rahatsız edici. 2.) Dulquer daha genç ve Maara'da eksik olan Charlie'ye eşsiz bir lezzet getiriyor. Gereksiz BGM ve çok ilginç olmayan bir başlangıç ​​noktası nedeniyle beğenmedim.


Amazon Prime Video Maara Oyuncuları ve Başrolü Hakkında Bilgi

Madhavan – Maara

Şu an 50 yaşında olan ve bu güne kadar 3 Idiots, Alai Payuther, Saala Khadoos ve Rehnaa Hai Terre gibi 45’ten fazla yapımda yer alan Madhavan Hintli aktör, film yapımcısı ve yazardır. 4 Güney Filmfare Ödülü ve 3 Eyalet ödülü kazanmıştır.

Madhavan – Maara


Shraddha Srinath – Paaru

Filmde en iyi oyuncu seçilen Shraddha Srinath 30 yaşında Hintli bir model ve sinema oyuncusudur. Bu zamana kadar aralarında Jersey, Vikram Vedha ve Nerkonda Paarvai yapımlarıda dahil olan 20’den fazla prodüksiyonda yer alan oyuncu aynı zamanda En İyi Kadın Oyuncu Dalında Güney Filmfare Ödülü’nün sahibir.

Shraddha Srinath – Paaru

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.