Lazer Epilasyonda Soğuk Duş Etkisi; Buz Lazer Epilasyon Sayesinde Kıl, Tüy Konusu Tamamen Kapanıyor!

90'ların sonlarından beri lazer epilasyon işi hızla gelişen bir endüstri olmuştur. İnsanlar ağdaları unutuyor artık daha kolay ve daha az sorunlu bir muameleyi seçiyorlar.
Lazer Epilasyonda Soğuk Duş Etkisi; Buz Lazer Epilasyon Sayesinde Kıl, Tüy Konusu Tamamen Kapanıyor!

Neden Quartz Clinique’de Buz Lazer Epilasyon?

90'ların sonlarından beri lazer epilasyon işi hızla gelişen bir endüstri olmuştur. İnsanlar ağdaları unutuyor artık daha kolay ve daha az sorunlu bir muameleyi seçiyorlar. Evet çok daha kolay ama iyi teknolojide bir makine kullanılarak doğru bir şekilde yapılması gerekiyor, aksi takdirde tehlikeli olabilir! Dışarıda birçok makine var ve en iyisini bulmaya çalışmak size karmaşık gelebilir. Biz sizin için bulduk… 

Geçmişte tüy alma ve azaltma prosedürleri yolma, tıraş, ağda veya kimyasal tüy dökücü kremleri içeriyordu. Bu çarelerin çoğu acı verici veya yorucudur, hepsi geçicidir. Lazer epilasyon tüylerinizden tamamen kurtulmak için tek etkili çözümdür.

İstenmeyen tüyler estetik görünümünüzü etkilediği için omuzlarımıza yükten başka bir şey değildir. Bunları almak da bir sıkıntıdır çünkü vücut kılları yeniden uzadıkça tekrarlayan bir sorundur. Günümüzde kadın erkek fark etmeksizin hızlı akan yaşamda böyle bir soruna vakit ayırmak uzun vadede gereksiz olmaya başladı… Gelin teknolojinin verdiği faydaları ve hızı doğru kullanalım!

Buz lazer epilasyon

Lazer Epilasyon Nasıl Çalışır?

Lazer epilasyon, kılların melanini (rengi) hedefleyerek kıl köklerini seçici olarak yok eden ve böylece kıl folikülünün tabanındaki kıllara kök ve kan akışını ortadan kaldıran yoğun bir ışık demeti kullanır.

İstenmeyen Tüylere Buz Lazerli Çözüm!

Vücudun, bacakların, koltuk altlarının, bikininin ve hatta yüzün hassas bölgelerinin herhangi bir yerindeki tüylerden kurtulabilirsiniz. Lazer cihazlarımız, tüm cilt renkleri de dahil olmak üzere tüm cilt tiplerini genellikle ihtiyaç duyulan süresinden daha kısa sürede tedavi edebilir.

Lazer Epilasyonda En İyi Teknoloji Quartz Clinique’de

Soprano Ice Titanium ve Soprano Ice Platinium cihazları Alma Lazerin şu anda dünya üzerinde tüylerin tamamen bitirilmesi adına tasarlanmış en son teknoloji ve tekniği kullanan bir ilimdir…

Buz lazer epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon Quartz Clinique, lazer ışığı kullanarak kıl köklerinin büyümesini azaltan, neredeyse ağrısız bir işlemdir. Kollar, bacaklar, göğüs, sırt, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi vücudun her yerinde kullanabilirsiniz. Size acı vermeden temiz, pürüzsüz ve tüysüz bir vücut sağlar.  İstenmeyen tüylerden uzun süre kurtulmanızı sağlar. Çoğunlukla uzmanlar, istenen sonuçları veren saç büyümesinin Anagen aşamasında lazer tedavisi kullanırlar. Lazer epilasyon işlemi saç köklerinin hedef alınması ve yok edilmesi prensibine göre çalışır.

Quartz Clinique’de Buz Lazer Epilasyonun Faydaları

Kalıcı Lazer Epilasyon başlıca faydalarından bazıları şunlardır;

  • Ağrısız bir tedavidir ve büyük bir rahatsızlık hissetmezsiniz. 
  • İstenmeyen tüylerden kalıcı kurtulma ve rahatlama sağlar.
  • Cilde zarar vermez ve yan etkisi yoktur.
  • Cerrahi olmayan ve invaziv olmayan bir işlemdir.
  • Size çok fazla para ve zaman kazandırır.

Nelere Dikkat Etmeli…

Dışarı çıkmanız gerekiyorsa, geniş spektrumlu bir güneş kremi kullanın ve cildinizi kremle kaplayın. Cilt soyulmasından veya başka herhangi bir cilt bakımı tedavisinden kaçının. Ayrıca ağda veya diğer tüy alma yöntemlerinden de uzak durmalısınız. Sadece lazer seansları arasında cildinizi tıraş edebilirsiniz.

Lazer epilasyonun sonuçları etkili ve uzun ömürlüdür. Prosedürün her seansın 10. günü takiben tüyleriniz dökülmeye başlayacaktır. Vücut kıllarınız döngüsel olarak uzar; bu nedenle tek seansta tüm saçların alınması mümkün değildir. En az 8-10 seans düzenli takip alınmalıdır…

Buz lazer epilasyon

Lazer Epilasyon Tedavisi Riskli midir?

Lazer epilasyon riskli bir işlem değildir. Prosedüre dahil olan çok az risk vardır veya hiç yoktur. Hissettiğiniz herhangi bir rahatsızlık bir hafta içinde azalacak.

Lazer Epilasyon Danışmanlığı

Lazer epilasyon yolculuğunuza başlamadan önce, deneyimli ve yüksek eğitimli Danışmanlarımızdan biriyle ücretsiz bir danışmanlık yapacağız. Konsültasyon sırasında danışman size süreci açıklayacak, uygun ayarlarda hangi lazerin kullanılacağına karar verecek, sahip olduğunuz soruları yanıtlayacak…

Buz lazer epilasyon

Bir Konsültasyon Planlayın

Ağda, tıraş ve iplik geçirmeye veda etme zamanı çünkü lazer epilasyon sizi kurtarmak için burada. Prosedür hakkında detaylı bilgi almak için

Buz lazer epilasyon fiyatları ile ilgili özel bir görüşme planlamak için lütfen Quartz Clinique’i +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.quartzclinique.com dan randevu talep edin. Lazer epilasyon fiyatları seans ve lazer yapılacak bölgeye göre değişiklik göstermektedir.

Özel Quartz Poliklinik - Web Site: www.quartzclinique.com - TEL: +90 212 241 46 24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.