Kylie Jenner 130 Milyon İnsanı Kandırdı!

Kardashian ailesinin çok konuşulan ismi Kylie Jenner’ın sosyal medyadaki hilesi ortaya çıktı. Güzel yıldızın photoshop yardımıyla vücudunu değiştirdiği belirlendi.
Kylie Jenner 130 Milyon İnsanı Kandırdı!

Kardashian ailesinin en başarılı isimlerinden olan Kylie Jenner sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında yer alıyor.

Kylie Jenner


Her gün farklı bir gönderiyle takipçilerinin karşısına çıkan güzel yıldız yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı adeta sallıyor.

Kylie Jenner


Geçtiğimiz günlerde kızı Stormi ile yaptığı paylaşımlar çok konuşulan ve eleştiri oklarının hedefi olan Jenner, beyaz bir transparan elbise ile fotoğraf paylaşmıştı.

Kylie Jenner


Açık yeşil tonlarındaki iç çamaşırları belli olan Jenner’ın takipçileri bu fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutmuştu.

Kylie Jenner


Güzel yıldızın fotoğraftaki düzgün fiziği takipçilerin gözünden kaçmamış ve fiziği hakkında birçok olumlu yorum almıştı.

Kylie Jenner


Kylie Jenner’ın milyonlarca beğeni alan fotoğrafında aldatmaca yaptığı ortaya çıktı.

Kylie Jenner


Seksi yıldızın fotoğraf üzerinde omuz kısmından bir oynama yaptığı ve arkadaki perde kornişlerinin yamulduğu bariz bir şekilde görünüyor.

Kylie Jenner


Bunu ortaya çıkartan ise Kylie’yi takip eden bir Twitter kullanıcısı oldu. Paylaştığı bir video ile bunu ortaya çıkardı.


Kylie Jenner konuyla ilgili bir açıklama yapmadı ancak bu fotoğraf hilesi sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

Kylie Jenner

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.