2019 Yılbaşı Programı Büyük Abant Oteli Kutsi Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Kutsi Büyük Abant Oteli ’de sahne alacak. İşte, Kutsi’nin 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Büyük Abant Oteli Kutsi Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019 girerken yılbaşında nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak Bolu’da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Büyük Abant Oteli " yer aldı. Bu sene de Kutsi’nin sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Kutsi’nin 2019 Yılbaşı gecesinde Büyük Abant Oteli'nde sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte, Büyük Abant Oteli yılbaşı programı hakkında detaylar…

Büyük Abant Oteli 2019 Yılbaşı Programı

Büyük Abant Oteli bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Kutsi’nin dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Büyük Abant Oteli Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Akçaova Mahallesi, Güngör Uydu Kent, 31000 Antakya/Hatay

Telefon: (0326) 255 16 16 Kutsi

Büyük Abant Oteli Bilet Fiyatları

Organizasyonun fiyatları hakkında detaylı bilgiyi, Otel’in müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.


Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.