İnsanüstü Güçlerin Savaştığı 15 En İyi Kurt Adam Dizileri

Kurt adamlar romanlarda ve dizilerde geçen doğaüstü güçlerden birisidir. Bu içeriğimizde sizin için kurt adamları konu alan dizileri derledik.
İnsanüstü Güçlerin Savaştığı 15 En İyi Kurt Adam Dizileri

Kurt Adam Dizileri

Her yaştan insanların severek ve hayran duyara izlediği belli başlı türler vardır. Vampirler, kurt adamlar, cadılar ve buna benzer konular da bu ilgi duyular türlerden bazılarıdır. Sizler için kurt adam temasına ait olan tüm dizileri derledik. İşte 15 en iyi kurt adam dizisi...

1. Wolf Like Me

kurt adam dizileri
Duygusal bir enkaz içerisinde olan Gary, karısının ölümünden beri kızının geçimini sağlamak için büyük mücadeleler vermektedir. Mary’nin ise kimseyle paylaşması mümkün olmayan sırları bulunmaktadır. Kader Gary ve Mary’i bir nedenden ötürü bir araya getirdiğinde ise yapmaları gereken tek şey işaretleri takip ederek doğru yolu bulmaktır.

TürKomediDramFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAbe
Forsythe
OyuncularIsla
Fisher
Josh
Gad
Ariel
Donoghue

2. Werewolf by Night

kurt adam dizileri
Karanlık ve kasvetli bir gecede, gölgelerden hızlı canavar avcısı çetesi ortaya çıkarak liderlerinin ölümünün ardında yatan sırları bulmak için Bloodstone Tapınağı’nda toplanırlar. Liderin yaşının tuhaf ve üskütücü bir anıtında gizemli ve güçlü sırlar bulurlar. Onlar için fazlasıyla tehlikeli olan yaratık ise gölgeler onları bekliyordu.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichael
Giacchino
OyuncularGael
Garcia Bernal
Laura
Donnelly
Harriet
Sansom Harris

3. Post Mortem: No One Dies in Skarnes

kurt adam dizileri
Live öldüğü ilan edildikten sonra aniden adli tıp masasından kan isteğiyle gözlerini açar. Eş zamanlı olarak ekek kardeşi Odd aile tarafından işletilen cenaze evini ayakta tutmaya çalışır çünkü bu küçük kasabada yeterince insan ölmez. Live’ın kana susamışlığı her saniye artarken yeni keşfettiği dürtüler ile kardeşinin sorununu çözebileceğini anlar.

TürKomediDramGerilim
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularKathrine
Thorborg J.
Elias
Holmen S.
Andre
Sorum

4. The Order 

kurt adam dizileri

Annesinin ölümün ardından çok üzülen Jack Morton bir üniversite girer ve burada gizli bir topluluğa katılır. Jack, topluluğun şartlarından birisi olan yemini ettikten sonra bu topluluğun derinlerine dalar ve burada kendi ailesine ait bazı karanlık sırlar keşfeder. Bu sırada Jack, kurt adamlar ve büyücülerin arasındaki savaşın ortasında kalır. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım 2019 yılının en çok ses getiren dizileri arasındadır. Yapım hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz "The Order Dizi İnceleme" içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürKorkuFantastikDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenShelley
Eriksen
Dennis
Heaton
OyuncularJake
Manley
Sarah
Grey
Adam
DiMarco

5. Hemlock Grove

kurt adam dizileri

Küçük bir kasabada vahşice öldürülen genç kızın şüphelisi bir kurt adamdır. Genç kızın cesedi Çelik Fabrikası’nın yakınında bulunur. Kasabada büyük bir korku yaratan bu kurt adamın peşine giden Roman aynı zamanda cinayetin şüphelilerindendir. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu yapım hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken dizilerden birisidir.

TürGerilimKorku
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenCharles
H. Eglee
OyuncularFamke
Janssen
Bill
Skarsgård
Dougray
Scott

6. Bitten

kurt adam dizileri

Aşk hayatı çok güzel giden Elena’nın hayatı bir ısırıkla sonsuza kadar değişir. Bir kurt adam tarafından ısırıldıktan sonra dişi kurda dönüşen Elena, hayatının geri kalanını sonsuza kadar kurt sürüsü ile geçirmeye mahkum kalır. Elena, yıllar sonra Toronto’da sığınacak bir yer bulur ve oraya yerleşir. Orada fotoğrafçı olarak çalışmaya başlayan Elena’nın sürüsü yırtıcı bir hayvan tarafından tehdit edilince tekrar sürüsünün yanına gelir. Zorlu bir süreç içerisinden geçen kadın, geçmişi ve şimdiki hayatının arasında kalır.

TürFantastikDramGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJames
Dunnison
Grant
Harvey
OyuncularLaura
Vandervoort
Greyston
Holt
Greg
Bryk

7. Midnight, Texas

kurt adam dizileri

Ruhlar ile konuşabilen bir pisişik olan Manfred, Hightower isimli bir adamdan kaçmak için Teksas’ın kasabası Midnight’a gelir. Bu kasabada her türlü kötülük vardır ve Manfred nasıl bir şeytani oyunun içinde olduğundan haberi bile yoktur. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu dizi izleyenleri tarafından çok sevilmiştir.

TürDramGerilimFantastik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMonica
Owusu-Breen
OyuncularFrançois
Arnaud
Dylan
Bruce
Arielle
Kebbel

8. Legacies 

kurt adam dizileri

17 yaşındaki Hope Mikaelson çok güçlü bir cadıdır. Hope, okulundaki birçok doğaüstü yeteneğe sahip olan gençlerle birlikte eğitim görür. Genç kurt adamlar, cadılar ve vampirlerin olduğu bu okulda herkesin içinde bulunan kötü dürtüler vardır. Macera dolu hikayesi sayesinde çok sevilen bu dizi Hope Mikaelson ve arkadaşlarının hayatlarını ele alıyor.

TürDramMaceraFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJulie
Plec
OyuncularDanielle
Rose Russell
Aria
Shahghasemi
Kaylee
Bryant

9. Teen Wolf 

kurt adam dizileri

Scott McCall, en iyi arkadaşı ile birlikte ormanda bir cesedin izini sürerken bir anda karanlıktan çıkan kurt adam tarafından ısırılır. Zamanla kendisinin bir kurt adam olduğunu öğrenen Scott, bu gerçeği kabullenmekle güçlük çeker. Scott, en iyi arkadaşı ve başka bir kurt adam olan Derek Hale isimli bir adamdan yardım alarak bu gerçeği herkesten saklayarak normal bir hayat yaşamak ister.

TürDramFantastik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJeff
Davis
OyuncularTyler
Posey
Dylan
O'Brien
Holland
Roden

10. Wolfblood 

kurt adam dizileri

Stoneybridge’deki kurt kanlılardan olan Maddy Smith ve ailesi sırlarını tutarak huzurlu bir yaşam sürerler. Lakin Tom ve Shannon, Maddy ve Rhydian’ın kurt kanlı olduklarını öğrenince büyük bir kaos tetiklenir ve huzurlu yaşamları bitmiş olur. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım 2012 yılının ses getiren dizileri arasındadır.

TürFantastikDramAile
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenDebbie
Moon
OyuncularGabrielle
Green
Leona
Vaughan
Shorelle
Hepkin

11. The Vampire Diaries

kurt adam dizileri

Elena ve kardeşi bir süre önce ailesini kaybettiği için teyzelerinde yaşamaya başlarlar. Elena, kasabaya yeni taşınan vampir kardeşlerden biri olan Stefan ile sevgili olur. Duygularına hakim çıkamayan Stefan’ın kardeşi Damon’da bu aşkın içinde yerini alır. İki vampir kardeş arasında kalan genç kız Elena, kasabadaki yaratıklardan çok korkmuştur.

TürFantastikDramRomantik
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenJulie
Plec
Kevin
Williamson
OyuncularPaul
Wesley
Ian
Somerhalder
Candice
King

12. Grimm 

kurt adam dizileri

Cinayet masasında polis dedektifi olan Nick Burkhardt normal bir hayat geçirmektedir. Lakin bir gün Nick, bir kadını cadı başka bir adamı ise trol olarak görmeye başlar. Nick, kendisinin bir Grimm olduğunu öğrendikten sonra gücünün insan kılığındaki doğaüstü yaratıkları görebilmek olduğunu keşfeder. Nick, bundan sonra gücünü zararlı yaratıkları avlamak için kullanır. Fantastik konusu sayesinde çok sevilen bu yapım en iyi kurt adam dizilerindendir.

TürFantastikPolisiye
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenDavid
Greenwalt
Jim
Kouf
OyuncularDavid
Giuntoli
Silas Weir
Mitchell
Russell
Hornsby

13. Being Human

kurt adam dizileri

Mitchell, 260 yaşında bir vampirdir. Mitchell bir gün gezi sırasında kurt adamların saldırısına uğramış olan kurt adamla hastanede karşılaşır. Beraber bir eve taşınan vampir ve kurt adam, taşındıkları evde hayalet biriyle karşılaşırlar. Birbirlerini destekleyen bu üç doğaüstü varlık beraber yaşarlar. Bir yandan dışarıya normal birer insan olarak gözükmeye çalışan George ve Mitchell, diğer yandan da bir hastanede hasta bakıcı olarak çalışırlar.

TürKorkuDramFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenToby
Whithouse
OyuncularDamien
Molony
Michael
Socha
Steven
Robertson

14. The Originals

kurt adam dizileri

Mikaelson ailesi bir sebepten dolayı topraklarını terk etmiş ve dağılmıştır. New Orleans şehrinin kurucuları olan bu vampir ailesi, şehrin başka ellerde olduğunu öğrenir öğrenmez tekrar birleşir ve şehre gelir. Mikaelson ailesi şehri kötü ellerden almak için kendileri gibi bir cadı birliği ile ittifak yapar. Doğaüstü güçlerin ekranlara kaliteli bir şekilde yansıtıldığı nadir yapımlardan olan The Originals, kurt adam teması deyince ilk akla gelen dizilerdendir.

TürKorkuFantastikDram
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJulie
Plec
OyuncularJoseph
Morgan
Daniel
Gillies
Claire
Holt

15. Supernatural

kurt adam dizileri

Annelerinin vahşice yakılarak öldürülmesinden sonra iki kardeş babaları ile birlikte avcılık yapmaya başlarlar. Avladıkları şeyler ise normal hayvanlar değil, şeytanlar ve cinlerdir. Kardeşlerden birisi normal bir hayat yaşamak ister ve üniversiteye gider. Yıllarca ailesinden ayrı yaşayan Sam, abisinden babasının kayıp olduğu haberini alır ve eve döner. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde çok sevilen bu yapım 2005 yılının en çok ses getiren dizileri arasında yer almaktadır.

TürKorkuFantastikDram
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenEric
Kripke
McG
OyuncularJared
Padalecki
Jensen
Ackles
Misha
Collins

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.