Kova Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Kova kadının özellikleri? Ne tip erkeklerden hoşlanır ve belli başlı özellikleri nelerdir? Kova kadının aşk hayatı ile ilgili detayları araştırdık.
Kova Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Kova Burcu Kadını

İnsanların çoğu aşk hayatında farklı bir kişiliğe bürünüyorlar. Yani normal hayatta sinirli olmayan biri aşk hayatında kök söktürebiliyor. Bunun için burçların özelliklerini anlatmaktan ziyade aşk hayatlarında nasıl davrandıklarının ayrıca okunması gerekiyor. Burçlar tabi ki insanların özellikleri de aşk hayatını oldukça etkiliyor ancak aşk yaşamada farklılıklar gösterdiği de bir gerçektir.

Kova burcu kadını aşk hayatında kısıtlamaya gelmez. Özgürlüğüne oldukça düşkündür. Sevecen ve güleçtir. Aşk konusunda sahiplenici değildir ve partnerinin böyle davranmasını istemez. Kıskanç değildir, tabi bazı istisnalar dışında. Partnerine kendini bağlamaz, bağımsızdır. Sizi sevmesi sizin ile birlikte sürekli zaman geçirmesi anlamına gelmiyor.

Sizlerin merak ettiği Kova burcu kadını aşk hayatı, kova burcu kadını aşk, kova burcu kadını cinsellik, kova burcu kadını küserse ne yapmalıyız?, kova burcu kadını sadık mıdır?, kova burcu kadını özellikleri nelerdir?, kova burcu kadını cinsellik ilişkisi? gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.

kova-burcu-kadini.gif


Kova Burcu Kadını Özellikleri

  • Kova burcu kadınlarının, en dikkat çekici özelliği özgürlüğüne çok düşkün olmasıdır. Partnerinin onu kısıtlamasını hiç sevmez.
  • Uzun süre kova burcu ile arkadaş kalmayı veya sevgili olmayı başaran insanlar bu konuda başarılıdır.
  • Kendisini sürekli olarak kısıtlayan insanlardan uzaklaşan kova burcu kadınları, kararlıdır ve dilediğini yapmak isterler.
  • Birini elde etmek isterse ona sahip olmak için bütün yolları denerler.
  • Kova burcu kadınların, mutlaka uzman olduğu bir konu vardır ve o konuda oldukça yeteneklidirler. 
  • Neşeli ve mutlu olan kova burcu kadınlar, etrafa pozitif enerji saçarlar. Mutsuzsanız, kova burcu bir arkadaşınız varsa onunla konuşarak anında mutlu olabilirsiniz.
  • Çevresinde herkes tarafından sevilen ve beğenilen kişilerdir. Arkadaşları her zaman için kendisinin fikirlerine önem verir.
  • Kova burcu kadınları, dürüst ve güvenilirdir. Yalanı hiç sevmezler kendisine yalan söyleyen insanlardan hiç haz etmezler.
  • Karşısındaki insana her daim dürüst davranır ve sade konuşmalar yaparlar. 
  • Kova burcu kadınları duygusal bir karaktere sahiptir. Fedakar olması onu en çekici yapan özelliklerinden birisidir. Odasını sürekli değişik tutar bir düzene bağlı kalmayı sevmezler.
  • Kova burcu kadınlarının kendisine göre bazı kuralları vardır. Bu kurallara sadık kalırlar. 
  • Kova burcu kadınlarının gerçekten de zor kadınlar olduğunu söyleyebiliriz. Romantizmi sevmeyen, macera seven kişilerdir.
  • Çalışmaktan asla şikayet etmezler ve kariyere çok fazla önem verirler. İstediği noktaya ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yaparlar. 
  • Modern olmayı sevdikleri gibi dış görünüşe oldukça önem verirler

 kova-burcu-kadini-ozellikleri.jpg


Kova Burcu Kadını Aşk Hayatı Nasıldır?

Kova burcu kadınları, güvenmek ister eğer güvenini yitirecek olursanız yavaş yavaş sizden uzaklaşacaktır. Size kızmaması hiçbir sorun olmadığı anlamına gelmez. Kin tutmaz, bağırıp çağırmaz sadece uzaklaşır.

Hayatında yer almak istiyorsanız romantik oyunlarla değil, akıl yoluyla hareket etmelisiniz ancak bu şekilde hayatına girmiş olacaksınız. Kova burcu kadını özgürlüğüne oldukça düşkündür. Onu tutsak edemezsiniz, oldukça inatçı bir yapısı da vardır, dediğini okur. İlişki hayatınızı kısıtlamaz ve kendisinin de kısıtlanmasını istemez.

Kova burcu kadını çekici olduğundan dolayı etrafında bir çok erkek arkadaşı olacaktır. Bunu sorun etmemeniz gerekir. Aksi taktirde sevdiğiniz kadını kaybedebilirsiniz. Kova burcu kadınları, çok fazla seçicidir. Etrafında fazla erkeğin olması onun için önemli değildir. Onun için önemli olan doğru erkeği bulmaktır.

kova-burcu-kadini-ask-hayati-001.gif


Kova Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanırlar?

Saygılı, kendisine değer verecek erkeklerden hoşlanırlar. Her zaman ciddiyeti koruyan ve seviyeli olan erkekler dikkatlerini çeker.

Kendisinin bağımsızlığını kısıtlayan, her anlamda kendisine müdahale eden erkeklerden uzak dururlar. Ayrıca kendisine sürekli olarak bakan, kıyafetine ve dış görünüşüne önem veren erkeklerden hoşlanırlar.

kova-burcu-kadini-nasil-erkek-sever.jpg


Kova Burcu Kadınını Nasıl Etkileriz?

Kova burcu kadınları etkilemek istiyorsanız, kendiniz olmanız yeterlidir. Başka yerlerden gördüğünüz davranış ve tavırlarla etkilemek çok yanlış olacaktır.

İlk başta sevdiğiniz kova burcu kadına dostça yakınlaşın. Cesaretli olmanız kova burcu kadınını etkilemenizde oldukça büyük bir rol oynayacaktır. Kova burcu kadınlara çok fazla samimi davranmayın ve onları sıkmamaya çalışın.

kova-burcu-kadini-etkilemek.jpg


Kova Burcu Kadını Cinsellik

Kova burcu kadını, özgürlüğüne ve değişikliklere düşkündür. Kova burcu kadını, bağımsızlığına düşkün olduğu için erkeklerden çabuk sıkılır. Cinsel İlişkide üzerinizde oldukça farklı fanteziler uygulayabilir. İlk defa kova burcu bir kadınla birlikte olan erkekler için çok farklı bir seks deneyimi olacaktır.

Kova burcu kadını, cinsel ilişkide acele etmeyi sevmez yavaş yavaş birlikte olmak ona daha güzel gelir. Kova burcu cinsel ilişkiye fazla düşkün değildir ama oluyorsa yavaş olmasını ister. Partnerlerine ilk adım atmaktan çekinmez, istediğini dile getirir.

Kova burcu kadınları, soğuk görünse de cinsel ilişki sırasında uyarılırken tutkulu ve ateşli birisine dönüşür.

kova-burcu-kadini-cinsellik.gif


Kova Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Sedef Avcı
  2. Cansu Tosun
  3. İrem Sak
  4. Aslıhan Gürbüz
  5. Hande Soral
  6. Songül Öden
  7. Yasemin Ergene
  8. Cemre Kemer
  9. Belçim Bilgin Erdoğan
  10. Asuman Dabak
  11. Paris Hilton
  12. Rosamund Pike
  13. Isabel Lucas
  14. Mia Kirshner
  15. Christina Lakin
  16. Özge Borak
  17. Türkü Turan
  18. Shakira
  19. Dawn Olivieri
  20. Ajda Pekkan

kova-burcu-olan-unlu-kadinlar.jpg


Önerilen İçerik; En Güzel Kova Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum