Kova Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Kova burcu erkeği, nasıl kadınlardan hoşlanır ve bir ilişkiyi nasıl yaşar, bu ilişkide beklentileri nelerdir?
Kova Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Kova Burcu Erkeği

Kova burcu erkeği, yüksek enerji sahibi ve oldukça hareketlidir. Kova erkekleri bir çok kadının başını döndürecek derecede etkiler. Kova burcu erkeğinin konuşmasından, zeki tavırlarından etkilenmeyecek kadın yok denecek kadar azdır. Sadece bir partnere hayatını adayamaz. Bu onun aşık olamayacağı anlamına gelmez. Çok sevdiği halde de doğası gereği aşkını paylaşmayı tercih eder.

Oldukça sevimlidir ve saygıdan kusur etmez. Sevdiğiyle çok hoş zamanlar geçirir. Uzun süreli yaşayan kadın ona bütün serbestliği vermemelidir. Kova erkeğini serbest bırakmamalısınız, istediği şekilde hareket etmesine izin vermeyin. Onunla güzel bir birliktelik geçirmeye çalışın. Ancak onunla bir şeyler paylaştığınız zaman ilişkiniz uzun soluklu olabilecektir.

kova-burcu-erkegi-001.gif


Kova Burcu Erkeği Özellikleri

  • Kova burcu erkeği son derece kibar ve nazik bir erkektir. Etrafındaki insanlara karşı nazik ve içten davranır.
  • İnsanları kırmak ve onların duygularıyla oynamak istemezler. Onlara karşı kaba davranışlar sergilemek kova burcu erkeğe göre değildir.
  • Her zaman etrafındaki insanların iyiliğini düşünür ve onların güzel bir hayata sahip olmasını ister. 
  • Onu diğer erkeklerden farklı yapan fiziksel özelliklere sahip değildir fakat kişilik olarak bir çok erkekten daha üstündür.
  • Hayatın olumsuz yönlerinden çok olumlu yönlerine bakar ve eğlenmesini çok iyi bilir.
  • Her daim neşeli ve güler yüzlüdür. İnsanlar tarafından çok sevilir ve her zaman bir yerlere çağrılır.
  • Etrafındaki insanları üst düzey espri anlayışıyla güldürmeyi başarır. Koç burcu erkeği mantığıyla hareket etmeyi sever.
  • Birine karşı duyguları varsa bunu hemen belli edemez. Duygularını kolay kolay ortaya çıkarmak istemez.
  • İç dünyalarında çok fazla duygusaldır. Fakat bunu çok fazla belli etmek istemezler. Farklı olmak kova burcu erkeğine özeldir.
  • Evinde ve aşk hayatında sürekli farklılık ister. Bir şeye bağlı kalmak onu oldukça sıkar.
  • Fakat birisine aşık olduğu zaman aşk hayatında ona bağlanır ve sadık kalır.
  • Kova burcu erkeği her zaman farklı şeylerle ilgilenmek ister. Sürekli olarak aynı şeylerle uğraşmaktan ve bir konu üzerinde çok uzun süre vakit harcamaktan nefret eder.
  • Kova burcu erkeği için dostluk kavramı çok önemlidir.
  • Her dostunu bir kardeşi olarak görür ve onlarla her şeyini paylaşmak ister. Fakat yoldan geçeni dostu yapmaz. 
  • Kendisini çok seven ve sürekli olarak ilgi görmeye bayılırlar. Kova burcu erkeği, dostu için elinden gelen her şeyi yapabilir.
  • Kova burcu erkeği sosyal yaşantıyı da  sever. Sürekli gezip dolaşmak, eğlenmek, görmek ister.
  • Fakat aile yaşantısı da kova burcu erkeği için oldukça önemlidir. Onların daha iyi bir hayat sürmesi için çaba gösterir. 
  • Ailesiyle vakit geçirmekten inanılmaz derecede zevk alır. Ailesiyle olduğu sürece neşeli ve huzurlu hisseder.

kova-burcu-erkegi-ozellikleri.gif


Kova Burcu Erkeği Aşk Hayatı 

Kova burcu erkeği gizemli kadınlardan hoşlanır. Gizemli kadınlar onlar için cazip gelir ve bu nedenle kova erkeğinin birlikte olduğu kadın biraz gizemli olmalıdır. Bu kova erkeği için heyecan uyandıracaktır. Merak uyandırmayan kadınlara bir süre sonra, heyecanını kaybeder ve kova erkeği bu kadınlardan soğur.

Kova erkekleri evliliğe karar vermekte güçlük çekerler. Kolay kolay evlenmezler. Ancak evlendikleri zaman ailesini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Ancak çözemeyeceği sorunlardan kaçmayı tercih eder.

kova-burcu-erkeginin-ask-hayati-nasildir-002.jpg


Kova Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Her şeyden önce saygılı olan, insanlara değer veren kadınlardan hoşlanırlar. Ciddiyetini ve gizemini koruyan, zamanla yapmacık tavırlar sergilemeyen kadınlarla uzun soluklu ilişkileri olur. Özellikle bir ilişkide saygı ve bağımsızlık ister ve kendisini kısıtlamayacak, saygılı insanlarla evlilik yolunda ciddi adımlar atarlar.

kova-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.jpg


Kova Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Kova burcu erkeğini etkilemek için oldukça titiz ve dikkatli olmanız gerekir. Özgürlüğüne düşkün olan kova erkeğini kısıtlamak yapacağınız son hatalardan olmalıdır. Onu kısıtlamayın bırakın gezsin eğlensin. Sonunda sizi görecek ve size dönecektir.

Kova erkeğini etkilemek için ona ilk başta arkadaşça yaklaşmanız gerekir. Duygularınızı bir süre gizli tutmanız sizin için iyi olacaktır. Bütün her şeyinizi kova burcu erkeğine anlatmak çok saçma olur. Sizde merak uyandıracağı şeyleri anlatın ve sizi düşünmesini sağlayın. Doğruyu ve dürüstlüğü benimsediğinizi hissettirin. 

kova-burcu-erkegini-etkilemenin-yollari.jpg


Kova Burcu Erkeği Cinsellik

Kova burcu erkeği özgürlüğüne düşkündür. Cinsel hayatında sürekli aynı kişiyle yatmayı tercih etmez. Sürekli farklı deneyimlerin peşinden gitmek ister. Özgürlük düşkünü olmaları cinsellikte dikkat dağınıklığına sebep olur.

Kova erkeğinin cinsel ilişki hayatı farklı bir yapıya sahiptir. Cinsel ilişkide yavaşlığı tercih ederler ve cinselliği fazla sevmezler. Yine de partnerine karşı ilk adımı kendisi atar. 

kova-burcu-erkegi-cinsellik.jpg


Kova Burcu Olan 16 Ünlü Erkek

  1. Christian Bale
  2. Cristiano Ronaldo
  3. David Bryan
  4. Emre Aydın
  5. Engin Günaydın
  6. Eser Yenenler
  7. Gökhan Tepe
  8. Harry Styles
  9. İbrahim Çelikkol
  10. John Hurt
  11. Justin Timberlake
  12. Mazhar Alanson
  13. Micheal Trevino
  14. Serdar Ortaç
  15. Tuncel Kurtiz
  16. Micheal Jordan

 kova-burcu-unlu-erkekler-001.jpg


Önerilen İçerik; Kova Burcu Kadını Aşk Hayatı 

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum