Köpek Burcu Kadını Genel Özellikleri

Çin Astrolojisinde Köpek burcu Ay Astrolojisinde Terazi burcuna denk gelmektedir. Dürüst, vefalı, zeki özellikleriyle bilinen Köpek burcu kadınını gelin yakından tanıyalım. Detaylarıyla Köpek burcu kadınının özellikleri;
Köpek Burcu Kadını Genel Özellikleri

Köpek Burcu Kadını

Köpek Burcu bizdeki Terazi burcuna denk gelmektedir. Dürüstlük, yardımseverlik, zaman zaman bencillik özellikleri olan Köpek burcu kadınının aşk hayatı nasıldır, belli başlı karakteristik özellikleri nelerdir?, köpek burcu kadını cinsel yaşamı nasıldır? köpek burcu kadını evlilik yaşamı nasıldır?, köpek burcu kadını sosyal yaşamı nasıldır? gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Çin Astrolojisinde yer alan Köpek Burcu kadınının en belirgin özelliklerini, aşk yaşantısını sizler için bir araya getirdik. İşte Köpek burcu kadınının özellikleri, aşk yaşantısı;

Köpek Burcunun Saatleri: 19.00 – 21.00

Köpek Burcunun Yönü: Batı, Kuzeybatı

Köpek Burcunun Mevsimi: Sonbahar sonu

Köpek Burcunun Ayı: Ekim

Köpek Burcunun Elementi: Toprak

Köpek Burcunun Yönü: Yin

Köpek Burcunun Taşı: Elmas

Köpek Burcunun Gezegeni: Satürn

Köpek Burcunun Rengi: Deniz mavisi, turuncu, kırmızı

Köpek Burcunun Eşiti: Terazi Burcu

Köpek Burcunun Anlaştığı: Burçlar At, kaplan

Köpek Burcunun Kişiliği: Sadık, dürüst, konuşkan, zeki, vefalı, çok yönlü, itaatkâr, organizatör, neşeli, nazik, içgüdüsel

kopek-burcu-kadini-001.gif


Çin Astrolojisine Göre Köpek Burcu Kadını Genel Özellikleri

Köpek burcu özverili ve empati yönü gelişmiş bir burçtur. Özellikle birinin adaletsizliğe uğraması durumunda hemen onun yardımına koşar. Arkadaşlık çevresinde sevilen ve güven duyulan birisidir.

Sır saklama konusunda köpek burcu kadar iyi bir burç yoktur. Çevresine mutluluk saçan ve yardımsever özelliklerinin yanında aynı zamanda iyi bir nasihat vericidir.

Köpek burcu kadınının en önemli özelliği dürüstlüğü, sadakati ve vefasıdır. Çizmiş olduğu kurallarla hareket etmesi köpek burcunu Çin burcunun en muhafazakarı olmasına sebep olacaktır.

Sürprizleri ve ani değişimleri asla sevmez. Günü eleştiriler ve analizlerle geçer. Yaşanılanlardan dolayı karamsarlığa kapılır ve bu şekilde yaşamanın bir kader olduğu kanısına varır. Korungan bir yapısı olan köpek burcu erkeği problemlerini eşi ile paylaşır.

cin-astrolojisi7.jpg


Köpek Burcu Kadınının Kişilik Özellikleri

Köpek burcu kadını, kuvvetli, dayanıklı, metanetli, azimli ve sabırlıdır. Çekici ve sert bir güzelliği vardır. Toplum içerisinde sivrilen, dürüst bir kişiliğe sahiptir. Dürüst oluşu ahlaki değerlere bağlıdır.

Bu özelliğinden ötürü çevresindekilerin de hilekar, yalancı ve ikiyüzlü olabileceğini düşünmezler. Toplumsal ilerleme ve toplumu eleştirme ile ilgili tüm kariyerler ona uygundur. Başkalarının düşüncelerine karşı çok hassastır. Başından geçen hoş olmayan deneyimleri onun hevesini kırabilir ve toplum içine karışmasına engel olabilir.

Aşktan ve evlilikten beklentileri yüksektir. Bu yüzden boşanabilir veya hiç evlenmeyebilirler. Köpek burcu kadınına aşık olmak oldukça zordur. Onların suskunluğunun ve çekingenliğinin üzerine eğilmek gerekir.

Duygularını ifade etmekten kaçınır. Eşlerine çok sadık olurlar. Çocuk sevgisi oldukça gelişmiştir. Çocuklarının yetişmesi için hayatlarının sonuna kadar uğraşacaklardır. İstekli ve neşeli bir eş olur ancak ilginç gelen her şeye karşı çekingen yapıları vardır.

kopek-burcu-kadininin-kisilik-ozellikleri.gif


Köpek Burcu Kadını Aşk Hayatı

Köpek burcu kadını aşk hayatında, birisine bağlanır ve onu severse onsuz yapamayacak hale gelir. İstekleri yapılmadığı zaman asabi olur ve bir köpek gibi hırçınlaşabilir.

Sevdiği erkekle birlikte eğlenmeyi, değişik mekanlarda dolaşmayı çok sever. Köpek burcu kadını dürüst, sevimli, iyimser bir partner ister. Yanında rahat ve mutlu olabileceği insanla birlikte olmak ister. Partneriyle yaşadığı sorunları sabırla yaklaşır.

kopek-burcu-kadini-ask-hayati.jpg


Köpek Burcu Kadını Cinsel Hayatı

Köpek burcu kadını cinsellikte duygusal ve tutkulu olmaya çok fazla önem verir. Çok çekici ve seksi bir vücuda sahip olan köpek burcu kadını partnerini anında etkileyebilen nadir kadınlardandır.

Cinsel ilişki isteğini gidermek için vücudunu kullanmaktan çekinmez. Hem kendisinin hemde partnerinin özel bir yaşamış gibi davranmasını ister. Tek gecelik ilişkilere daha yatkındır. Cinsel ilişkide zevki arttırmak için bazı tuhaf yollara başvurabilir.

kopek-burcu-kadini-cinsel-hayati.jpg


Köpek Burcu Kadını Sosyal Hayatı

Köpek burcu kadını sosyal yaşantısında dışarıya çıkmayı, eğlence hayatına atılmayı çok sever. Hayat dolu ve enerjik bir yaşantısı vardır. Etrafındaki insanların kendisine karşı dürüst olmasını ister.

Bir erkeği etkilemek onun için oldukça kolaydır. Tatlı diliyle ve fiziğiyle kolayca etkileyebilir. Ayrıca kendisini kötü hisseden, bir sıkıntısı olan dostlarına yardım eli uzatır. Dostunun derdini dinler ve çözüm bulmaya çalışır.

kopek-burcu-kadini-sosyal-hayati.jpg


Köpek Burcu Kadını Evlilik Hayatı

Köpek burcu kadını evlilik kararı alması için aşık olması gerekir. Kısa süreli bir ilişki yaşadığında evlilik hayalleri kurmaz. Evlilik hayaller kurması için köpek burcu kadınının çok büyük ve uzun bir aşk hayatı yaşaması gerekir.

Evlendiği zaman eşine sadık olur. Evliliğinin düzenli ve mutlu bir şekilde ilerlemesi için her türlü gayreti gösterir. Bazen köpek burcu kadını huysuz olabilir ve olmayacak konulardan kavga çıkarır sizin kendisine olan bağlılığınızı test eder.

kopek-burcu-kadini-evlilik-hayati.jpg

Önerilen İçerik; Köpek Burcu Erkeği Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum