Köpek Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Köpek Burcu Erkeği yardımseverliği, çekingenliği ve şüpheci yapısıyla bilinir. Bu burcun bizdeki karşılığı Terazi burcudur. Çin astrolojisine göre Köpek burcu erkeğinin aşk yaşantısı, kişilik özellikleri;
Köpek Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Köpek Burcu Erkeği

Günlük yaşantımızda burçların önemi bizler için her geçen gün artmaktadır. Öyle ki son yıllarda gelişen Astroloji bilimi burçlar hakkında da çalışmalar yapmaktadır. Böylelikle buçların karakterimiz üzerindeki etkileri, özellikleri her geçen gün daha da belirginleşiyor.

Haydi o zaman yönümüzü Uzakdoğu'ya çevirelim. Çin'de asırlardır varlığını sürdüren 12 Hayvan adı verilen Çin burcuna bakalım. Çin burcuna göre Köpek burcu erkeğinin en belirgin özellikleri;

Sizler için köpek burcu erkeği aşk yaşamı, köpek burcu erkeği sosyal yaşamı, köpek burcu erkeği evlilik yaşamı, köpek burcu erkeği cinsel yaşamı, çin burcu köpek, çin astrolojisi köpek burcu gibi başlıkların cevaplarını araştırdık ve derledik.

Köpek Burcunun Saatleri: 19.00 – 21.00

Köpek Burcunun Yönü: Batı, Kuzeybatı

Köpek Burcunun Mevsimi: Sonbahar sonu

Köpek Burcunun Ayı: Ekim

Köpek Burcunun Elementi: Toprak

Köpek Burcunun Yönü: Yin

Köpek Burcunun Taşı: Elmas

Köpek Burcunun Gezegeni: Satürn

Köpek Burcunun Rengi: Deniz mavisi, turuncu, kırmızı

Köpek Burcunun Eşiti: Terazi Burcu

Köpek Burcunun Anlaştığı Burçlar: At, kaplan

Köpek Burcunun Kişiliği: Sadık, dürüst, konuşkan, zeki, vefalı, çok yönlü, neşeli, nazik, itaatkâr, organizatör, içgüdüsel


Çin Astrolojisine Göre Köpek Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Köpek burcu insanı yardımcı, sıcak kalpli, iyiliksever, felsefi, zeki ve heveslidir. Kendini iyi hissetmediği anlarda sinirli, yargılayıcı, kendini haklı gören, uyumsuz, kaba, suçlayıcı, kötü kalpli ve huzursuz biri olur. Çok ciddi ve düşünceli olan köpek erkeği toplum içinde görev ve sorumluluklar alarak yaşamak ister.

En temel gereksinimlerini karşılayacak şeyler onun için yeterlidir. Dünya onun için pek yaşanılacak bir yer değildir. Sosyal yaşantısı fazla yoktur. Sinirli anlarında her şeyden kusur bulan, yargılayıcı biri olabilir. Bireysel olarak yaşamak isterler. Oldukça dürüsttür ve kendisine yapılan iyilikleri asla unutmaz.

cin-astrolojisi2.jpg


Köpek Burcu Erkeği Kişillik Özellikleri

Erkek köpek burcu çok şüpheci birisidir. Bir şeyin tadına bakmadan önce test eder. Öncellikle her şeyi kurcalayarak hataları ortaya çıkartmayı tercih eder. Fiziksel görünümünde huzursuz olduğunu ele verir.

Çevresi tarafından güvensiz biri olarak bilinir. Bu yönünden hoşnut olmayan köpek erkeği nasıl değişeceğini bilmez. Değersiz olan şeylerden ziyade kaliteli ve sağlam eşyalara para yatırmayı sever. Çok adaletli birisidir.

Toplumda kendini göstermek, kariyer yapmak, bu kişide çok şey götürebilir. İnsanlıkla ilgili yaptığı çalışmaları bu yönde kariyer kazanmasına neden olur. Korku ve şüpheleri yüzünden sürekli bir karamsardır.

kopek4.jpg


Köpek Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Köpek erkeği sevdiğini memnun etmeye çalışır. Onu sevgi yağmuruna tutabilir. Reddedildiği zaman ise morali bozulur. Kadınların kaprislerini çekmeyi sevmezler. Bu durum karşısında moralleri bozulur ve kendi duygularının varlığından kuşku duyarlar.

Bundan dolayı genellikle tek başına kalırlar. Reddedilmek yerine tek başına kalmayı tercih ederler. Uzun süreli bir aşka başladıkları zaman çok güvenilir, sadık ve sevgi dolu biri olurlar.

kopek-burcu-erkegi-ask-hayati-002.jpg


Köpek Burcu Erkeği Cinsel Hayatı

Cinsel yaşantısı çok renkli değildir. Yatakta yaratıcı değildir ancak sevgi ve şefkatle telafi etmesini bilirler. Köpek burcu erkeği ile cinsel ilişkiye girecek kadının erkeğine cinsellikte çok iyi olduğunu ifade eden sözcükler kullanması onu daha çok kendine yakınlaştıracaktır.

Taktir edici yaklaşımınız erkeğin performansını arttıracak ve daha mutlu olmasını sağlayacaktır. Ayrıca köpek burcu erkeği cinsel yönden aşırı aktif ve heyecanlı bir kadınla seviştiği zaman tedirgin olur. Kadın seks konusunda çok fazla deneyimli ise erkeğin canının sıkılmasına neden olur.


Köpek Burcu Erkeği Evlilik Hayatı

Köpek burcu erkeği, evlenilecek en iyi adaylardandır. Eşini her zaman eşini mutlu etmesini bilir. Yaşam enerjisi yüksek, neşeli ve eğlenceli bir karakter olan köpek burcu erkeği ile evlendiğiniz zaman kesinlikle mutlu olursunuz.

Köpek burcu erkeği ile evlendiğiniz zaman sürekli mutlu olacaksınız diye bir şey yok. Fakat sizi mutlu etmesini iyi bildiği için mutsuzsanız bile yüzünüzü güldürür. Terazi burcu erkeğinin çapkın erkek tavırları, evlendikten sonra da devam edebilir. Eğer eşiyle çok iyi vakit geçirmezse sıkılır.

kopek-burcu-erkegi-evlilik-hayati.jpg


Köpek Burcu Erkeği Sosyal Hayatı

Köpek burcu erkeği sosyal yaşantısında, bol bol zeki ve akıllı insan vardır. Çünkü köpek buru erkeği kendisi gibi zeki insanlarla konuşmak ister. Para konusunda ise çok fazla eli sıkı birisi değildir. Köpek burcu erkeği yalanı hiç sevmez ve yalan söylemez. Ayrıca dostlarının büyük bir zevkle dinleyecek ve size yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapar.


Önerilen İçerik; Köpek Burcu Kadını Genel Özellikleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.