Kız Kıza İzlenebilecek En İyi 20 Film | 2024

Sinema evreninde özellikle kadınların mutlaka izlemesi gereken birçok film yer almaktadır. İşte, kız kıza izlenmesi gereken en iyi filmler…
Kız Kıza İzlenebilecek En İyi 20 Film | 2024

Kız Kıza İzleyebileceğiniz En Mükemmel Filmler

Bu içeriğimizde özellikle kız kıza mutlaka izlemesi gereken en iyi filmleri bir araya getirdik. İşte fantastik türünden animasyonuna, romantik türünden korkusuna kadar sizler için 20 farklı ve eşsiz film sizlerle...  

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler;

1. Avatar: Suyun Yolu

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Avatar serisi yeniden sizlerle. 2009 yılının küresel fenomeni haline gelen Avatar serisinin devam filminde her şey değişiyor. Avatar’da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonrasında Jake ve Neytiri Pandora’da kendi ailelerini kurmuşlardır. Ancak günün birinde ikisi de evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeyinde ve altında var olan yeni yerleri keşfetmeye başlarlar.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJames
Cameron
OyuncularKate
Winslet
Zoe
Saldana
Sihourney
Weaver

2. The Prototype

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Garrett 300 yıl sonra, yıkılmış olan bir dünyada uyanır. Nükleer soykırımdan kurtulan insan klonları tarafından sağlanmış olan mavi sıvıyı içtiğinde ise hafızası yerine gelmeye başlar. Garrett, ABD hükümet kurumunun bir parçası olduğu ve Rahip Jeremiah liderliğindeki terörist uzaylıların gezegenini ele geçirmek için büyük bir savaşa girerler. Onların savaşı insanlık için tek umuttur.

TürAksiyonBilim KurguGerilim
IMDb2,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarcelo
Grion
OyuncularAmeerah
Abdullah
Zia
Alecander
Jacob
Baeza

3. The Profane Exhibit

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Bir korku antolojisi niteliğinde olan bu filmde, farklı sinemacılar tarafından çekilmiş olan on üç adet farklı kısa film sizlerle. Konuları içerisinde intihar, din, fahişelik ve tecavüz gibi tonlarca konu bulunan bu filmde işler değişmeye ve insanların korkuları ile yüzleşmeye başlaması gerekmektedir.

TürKorku
IMDb3,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremy
Kasten
Uwe
Boll
OyuncularChristine
Ahanotu
Didac
Alcaraz
U.
Bernard

4. Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Profesör Dumbledore, güçlü karanlık büyücü Gellert’ın büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmeye başladığını öğrenir. Onu tek başına durduramayacağını fark eden büyücü, eski ve yeni canavarlarla karşılacakları bir savaşa cesur büyücüler, cadılar ve bir fırıncı ile giriş yapar. Ama bilmedikleri bir durum vardır ki Gellert’in dostları her geçen gün daha da artmaktadır.

TürMaceraAileFantastik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Yates
OyuncularEddie
Redmayne
Jude
Law
Ezra
Miller

5. Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirledirler. Bu durumu çözmek için, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek isteseler de kendilerini üç minyon sarayın dışına atılmış bir şekilde bulurlar. Artık kendilerine yapılanlardan intikam almak için ABD hükümetini devirme planı yapan üç minyon, yanlarına da Gru’yu alarak eşsiz bir maceraya atılırlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKyle
Balda
Brad
Ableson
OyuncularSteve
Carell
Pierre
Coffin
Alan
Arkin

6. All the Old Knives

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
CIA ajanı Henry, amiri Vick tarafından trajediyle sonuçlanan sekiz yıllık uçak kaçırma vakasını kapatması ile görevlendirilir. Vick kısa bir süre önce, faillere yolcuları kurtarma girişimini engellemek için bilgi vermesine yardımcı olan şüpheli köstebek olduğunu öğrenir. Henry, bu köstebeği bulmak için eski meslektaşı ve sevgili Celia ile görüşmeye gönderilir. Şimdi her şey daha da kötü hale gelirken kaçırılma olayının altında var olan gerçekleri bulmak üzere hareket ederler.

TürGizemGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJanus
Metz
OyuncularGökşin
Erdemli
Kasia
Madera
Chris
Pine

7. The Good Nurse

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Erkek hemşire Charlie, tarihin en yüksek sayıda kurbana sahip olan bir seri katildir. Sorumluluk sahibi bir sağlık hizmetlisi olduğuna inanılan Charlie aynı zamanda bir aile babasıdır. Lakin zihninde sakladığı öldürme iç güdüsüne engel olamaz. On altı yıl boyunca dokuz hastanede çalışıyormuş gibi görünen Charlie toplamda 300’den fazla kişinin ölümüne neden olmuştur.

TürBiyografiSuçDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTobias
Lindholm
OyuncularJessica
Chastain
Eddie
Redmayne
Kim
Dickens

8. Jurassic World: Hakimiyet

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Jurrasic Wolrd macerası kaldığı yerden devam ediyor. İkinci film sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihi ilk defa bir arada yaşanmaya başlar. Noblar’ın yol edilmesinden dört yıl sonra artık dinozorlarla insanlar birlikte yaşayıp avlanmaktadır. Lakin insanlar yaşam alanlarını paylaştıkları bu canlılar ile tarihin en korkunç yaratıklarıyla yüzleşmeye hazırlar mı?

TürAksiyonMaceraBilim Kurgu
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenColin
Trevorrow
OyuncularChris
Pratt
Bryce
Dallas Howard
Laura
Dern

9. Cadılar Bayramı Sona Eriyor

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler
Cadılar Bayramı Öldürür filminde yer alan olaylardan dört yıl sonra torunu Allyson ile birlikte yaşayan Laurie, uzun süredir üzerinde çalıştığı anılarını yazmayı tamamlar. O zamandan bu yana Michael’den hiçbir haber alınmamıştır. Yıllarca hayatı Michael’ın hayaletinin belirlemesine izin vermeyen Laurie, artık hayatının kontrolünü eline alıp korkularından kurtulmaya karar verir. Lakin Corey adında bir adam, bakıcılığını yaptığı bir çocuğu öldürmekle suçlandığında Laurie’nin hayalleri suya düşer.

TürKorkuGerilim
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid
Gordon Green
OyuncularJamie
Lee Curtis
Kyle
Richards
Andi
Matichak

10. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Thor, macera dolu hayatını ardında bırakacak, bu zamana kadar çıktığı maceralardan farklı olarak iç huzuru bulma yolculuğuna adım atar. Ancak onun huzurlu geçen emekliliği Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin yeniden ortaya çıkması ile yarıda biter. Tanrıların yok edilmesini isteyen bu katil ile zorlu bir mücadeleye girişen Thor, eski kız arkadaşı Jane ile de karşılaştığında işler çılgınlaşmaya başlar.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTaika
Waititi
OyuncularChris
Hemsworth
Natalie
Portman
Christian
Bale

11. Ammonite

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Hasta olan annesi ile ilgilenen bilim adamı Marry Anning, annesinin bakımında giden masrafları çıkarmak için turistlere fosil satmayı düşünür. Zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alan Mary, teklifi geri çevirmez. Zengin adam karısı Charlotte Murchison’un bakımını üstlenmesini ister. Başlarda istenmeyen Mary, sınıf farklılıkları yüzünden sorunlar yaşar. Zaman geçirdikçe aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar.

TürDramBiyografi
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenFrancis
Lee
OyuncularKate
Winslet
Saoirse
Ronan
Fiona
Shaw

12. Wild Mountain Thyme

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Aileleri birbirlerine düşman çiftin hikayesini konu alan Wild Mountain Thyme filmi kız kıza izleyebileceğiniz en iyi filmlerden birisidir. Babası tarafından sürekli aşağılanan genç adam Anthony, küçükken kavga ettiği kız Rosemary ile yıllar sonra yolları tekrar kesişir. İki gencin aileleri toprak davası yüzünden birbirine düşman olmuştur. İkili birbirlerine geçmişte hissettikleri duygulardan farklı şeyler hissetmeye başlarlar.

TürRomantikDram
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJohn Patrick
Shanley
OyuncularJamie
Dornan
Emily
Blunt
Jon
Hamm

13. Rebecca 

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Genç ve saf kadın Maxin de Winter isimli zengin bir adamla evlenir. Başlarda ilişkilerinde her şey düzgün gibi gözükse de zamanla kocasının ve hizmetçilerin kocasının ilk karısına karşı duyduğu bağlılığı görmeye başlar. Evde yaşayan hiçbir birey Rebecca’nın izini silmemiştir.

TürDramGerilimRomantik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBen
Wheatley
OyuncularArmie
Hammer
Lily
James
Kristin
Scott Thomas

14. Holidate

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Netflix filmleri arasında da yer alan ve dönemin en çok izlenen yapımlarından bir tanesi olan Holidate filmi, nefret eden Sloane ve Jackson’ın hikayesini anlatmaktadır. Yalnız oldukları için bayram günlerinde aileleri tarafından yargılanan ikili, hoşlarına gitmeyen misafirliklerle boğuşmak zorunda kalırlar. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm bayram tatillerinde sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler.

TürKomediRomantik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJohn
Whitesell
OyuncularEmma
Roberts
Luke
Bracey
Kristin
Chenoweth

15. Küçük Kadınlar 

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Yaşanan iç savaş sonrası Amerika’da yaşamlarını sürdürmeye devam eden dört kız kardeş, birbirinden tamamen farklı karakterlere sahiptirler. Babaları Amerikan İç Savaşı’na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte mücadele vermektedir. Her türlü zorluğu birlikte sırtlayan aile bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

TürDramRomantik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGreta
Gerwig
OyuncularSaoirse
Ronan
Emma
Watson
Florence
Pugh

16. After 

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

After film, gizemli bir erkek ile tanıştıktan sonra hayatı değişen genç kadının hikayesini anlatmaktadır. Tessa genç, tatlı ve iyi niyetli bir kızdır. Üniversite öğrencisi olan Tessa, üniversitedeki ilk yılındadır. Her zaman daha iyi bir geleceğe sahip olmak için hırsla çalışan Tessa’ın düzenli bir hayatı vardır. Liseden beri birlikte olduğu sevgilisine sadık olan Tessa, Hardin Scott adındaki genç delikanlı ile tanışması sonrasında hayatı altüst olur.

TürDramRomantik
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJenny
Gage
OyuncularJosephine
Langford
Hero
Fiennes Tiffin
Samuel
Larsen

17. Bir Şans Daha 

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Londra’da yaşayan genç kadın Kate hayatında çok fazla yanlış karar aldığını düşünmektedir. Bir Noel dükkanında çalışan kadın Tom adında bir adamla tanışır. Bu adamla tanıştıktan sonra hayatı bambaşka bir hal alır. Tom ve Kate Londra’nın en güzel zamanlarında yeni bir başlangıç yapmaya çalışır. Kate ve Tom’un hayatında düzgün gitmeyen şeyler olsa da kalplerinin sesini dinleyerek doğru yolu bulacaklardır.

TürKomediRomantik
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenPaul
Feig
OyuncularEmilia
Clarke
Henry
Golding
Michelle
Yeoh

18. Aladdin 

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışan gencin hikayesini konu alan Aladdin filmi, çocukluğumuzdan beri bildiğimi bir hikaye aslında... Aladdin, geceleri şehrin farklı bölgelerinde uyumakta, gündüzleri ise hırsızlık yapmaktadır. Altın gibi bir kalbi olan Aladdin zorla evlendirilmeye çalışan genç bir kızla tanışır. Bu kız ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine’dir. Aladdin bir gün Harikalar Mağarasından sihirli bir lamba alır. Bilmeden aldığı bu lambadaki cin Aladdin’in 3 dileğini gerçekleştirecektir.

TürMaceraFantastikAile
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularWill
Smith
Mena
Massoud
Naomi
Scott

19. The Kissing Booth

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

Daha önce hiç kimseyle öpüşmeyen Elle Evans, ilk öpücüğünü lisesinin bahar festivalinde düzenledikleri bir oyunda alacaktır. Gizli aşkı Noah ile öpüşen Elle çok mutlu eve döner. İkili arasında aşk başlayacakken bir sorun onların sevgili olmasını engeller. O sorun ise Noah, Elle’nin en yakın arkadaşının ağabeyi olma sorunudur. Elle çaresiz bir durumdadır. Noah ile vakit geçirdikçe arkadaşlığı tehlikeye giren Elle’nin bir seçim yapması gerekmektedir.

TürKomediRomantik
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenVince
Marcell
OyuncularJoey
King
Joel
Courtney
Jacob
Elordi

20. Bekar Yaşam Kılavuzu

Kız Kıza İzlenebilecek Filmler

ABD'nin en çok bekar olan eyaletlerinin başında New York gelmektedir. Burada yaşayanlar genel olarak bekar kişilerdir. New York'ta yaşayan kadın ve erkekler genel olarak uzun ilişki veya evlilik yerine tek gecelik ilişkileri tercih etmektedir. Fakat bu durum çok iyi arkadaş olan dört kadının dikkatini çeker ve bu işe son vermeye karar verirler. Kendi bekar yaşantılarını ve diğer New York'luları baştan sona değiştirmeye karar veren Alice, Robin, Lucy ve Meg dörtlüsü kendilerini büyük bir komedinin içerisinde bulurlar. Fakat ilk olarak kendi aşk hayatlarını düzeltmeleri gerekmektedir.

TürKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenChristian
Ditter
OyuncularDakota
Johnson
Rebel
Wilson
Leslie
Mann

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.