Kırmızı Enerji Sebebidir

İddialı bir renk olan kırmızı ile mekanlarınızın enerjisini yükseltebilirsiniz.
Kırmızı Enerji Sebebidir

Kırmızı rengi genç, dinamik bir o kadar romantik bir renktir. Mekanlarımızla buluştuğunda da bu hissiyatı vermekte ve kişiye canlılık kazandırmaktadır. Güçlü etkisi olan kırmızıyı, çok fazla kullanmak da sakıncalı olabilir. Dikkat...kirmiziiii.jpg

Kırmızıyı, evlerinizde farklı renklerle birleştirerek güzel yaşama alanları yarabilirsiniz. Mesela gri. Kırmızıyla muhteşen uyum içinde olan bu renkle,ahşap tonlarını birleştirerek, mekanlarında retro tarzı estirmek isteyenler için güzel bir öneridir. 

kirmizi-gri.jpg

Kırmızı rengi kullanılığı yerlere göre farklı etkler yaratır insanlarda. Mutfakta kullanılan bir kırmızı dekor, iştah açmakta, kütüphanede kullanılırsa,düşünceyi canlandırmakta, bir cafe dekorunda kullanılırsa, muhabbeti koyulaştırmaktadır.

kirmizinn.jpg

Murfak dolaplarınızda kullanacağınız kırmızı üniteler, yatak odanızda kombinleğiniz kırmızı renkler veya salonunuzda kullandığınız kırmızı bir koltuk ile yaşadığınız ortama pozitif enerji katın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.