Kiralık Villa ile Tatil Keyfi!

Kiralık villa ile tatil yapmak, Avrupa’dan sonra Türkiye’de de gittikçe yaygınlaşmaya başlamıştır. İşte, villa kiralamadan önce bilinmesi gerekenler.
Kiralık Villa ile Tatil Keyfi!

Villa tatilleri, otelde yapılan konaklamalara göre birçok avantaj sağlar. Dilediğiniz gibi hareket edebilir, gizliliğinizin korunmasının tadını çıkartabilirsiniz! Özellikle son 2 yıldır villa kiralama oldukça popülerdir! Bu hizmeti en iyi biçimde alabileceğiniz online bir platform da Villaekstra.com sitesi olarak gösterilebilir.

Villa Kiralama

1-Antalya / Kalkan / İslamlar Köyü - Villa Şahmeran

Villa Kiralayın, Özgürce Tatil Yapın!

Tatilciler otellerde ya da tatil köylerinde bulamadıkları rahatlığı villa kiralama sayesinde yakalarlar. Tatil köylerinde ya da otellerde havuzları ortak kullanma zorunluğu vardır. Yalnızca havuzları da değil birçok alanı ve hizmeti birçok kişiyle paylaşmak durumunda kalırsınız.

Havuz saati, yemek saati vb. daha birçok sınırlama bulunur. Tatilciler kısıtlı biçimde eğlenmek durumunda kalabilirler. Ayrıca özellikle tatilde dinlenmek ve sessizliği tercih edecekler için oteller pek de uygun mekanlar sayılmaz. Diğer insanların, animasyonların vb. gürültüleri sizi daha da çok strese sokabilir.

Kiralık villa yöntemi sayesinde tüm bu sınırlamalardan kurtulabilir, tatilinizi dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. 

Villa Kiralama

2-Antalya / Kalkan / İslamlar Köyü - Villa Pera


Aileler için En İyi Tatil Villa Ekstra’da!

Villa Ekstra sitesi sizin için en iyisini sunuyor! Villa kiralama yöntemi ile özellikle çekirdek aileler oldukça kazançlı çıkabilirler. Diledikleri gibi havuza girebilir, istedikleri saatte özgürce hareket etme imkanına sahip olurlar. Aileler, genellikle mahremiyete daha fazla önem verdikleri için villa kiralama yöntemi ile tatil yapmak tam da onlara göre!

Tesettürlü hanımların da tercihi son yıllarda kiralık villada tatil yapmaktır. Başkaları görmeden diledikleri gibi tatillerinin keyfini çıkartabilirler.

Villa Kiralama

3- Muğla / Fethiye / Çalış - Villa Fiona


Kalabalık Arkadaş Grupları Villa Tatilini Tercih Ediyor!

Tatil için villa kiralama yöntemi yalnızca çekirdek aileler için değil arkadaş grupları arasında da çok popüler. Özellikle kalabalık arkadaş grupları villanın rahatlığını, temizliğini ve özgür hareket alanı tanımasını çok seviyorlar.

Arkadaş grupları Villa Ekstra sitesi aracılığıyla sık sık villa kiralamaktadırlar. Diledikleri gibi dinlenirken, istedikleri gibi eğlenebilmenin de keyfini yaşıyorlar. Saat ve diğer insanlarla paylaşma zorunluluğu olmadan tatil yapabilmek villa kiralama yöntemi ile mümkün olmaktadır.

Villa Kiralama

4- Antalya / Kalkan / Patara - Villa Yaren


Balayı Çiftlerine Romantik Villa Tatili!

Tatil için villa kiralama yöntemi, özellikle balayı çiftlerine çok ideal görünecektir. Balayı çiftleri yeni evli olmanın da heyecanıyla genellikle baş başa, rahatsız edilmeden tatil yapmayı tercih etmektedirler. İstedikleri zaman havuzda doyasıya eğlenirken, bahçede keyif yapabilirler. Villa, kiraladıkları süre boyunca yalnızca onlara ait özel bir alandır. Otellerdeki gürültü patırtıdan uzak doyasıya dinlenmenin ve eğlenmenin yollarından biri, Villa Ekstra ile villa kiralamaktır. Temizlik konusunda da içiniz rahat olacaktır.

Villa Kiralama

5- Muğla / Fethiye / Kayaköy - Villa Hâkî

Villa Kiralamak Çok Kolay!

Sıkıcı ve rutin haline gelmiş otel tatillerinden uzaklaşmak için işte size bir fırsat: İhtiyaçlarınıza ve isteklerinize en uygun villa tercihinizi şirkete ilettiğinizde, sizin için ideal ayarlamalar yapılıyor. Çok sayıda farklı tatil bölgesinden, birçok kiralık villa alternatifiniz bulunmaktadır.

Villa kiralamak için kısaca yapmanız gerekenler şu aşamalardan oluşur:

  • Villa Ekstra sayfasına ilgilendiğiniz villanın sayfasına giriş yapın,
  • Tatil planladığınız zamanda villanın müsait olup olmadığını kontrol edin,
  • Telefon veya iletişim sayfası ile Villa Ekstra ekibi ile iletişime geçin,
  • Villa Ekstra ekibi villanın sahibi ile son bir onay için iletişime geçecektir,
  • Villa sahibi onay verirse rezervasyon formunu doldurabilirsiniz.
  • Rezervasyonun kesinleşmesi için villa ücretinin belirlenen oranını ödemeniz gerekir. Kredi kartı, havale veya EFT ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Villaya göre ön ödeme oranları değişecektir( %10, %20, %30 vb.) . Villa girişinde ise kalan ücret nakit olarak ödenmektedir.
  • Yurtdışından gelenler için ön ödeme olarak olası zarar parası da alınabilir. Villada zarar oluşmazsa bu para geri ödenir.

Bu aşamaların ardından rezervasyonunuz kesinleşmiş olacaktır. “Villa nasıl kiralanır?” sorusu ve villa kiralama yöntemiyle ilgili olarak yapılması gerekenler açıklamaların ve işlemlerin bunlar olduğunu söyleyebiliriz. İşlemlerin ardından tatil zamanını bekleyebilirsiniz.

Villa Kiralama

6- Villa Hâkî: Mutfaktan bir kare


Villa Kiralamak Daha Mı Ekonomik?

Uygun villa kiralama ile bu tatil size otel ve tatil köylerinden daha ucuza mal olacaktır. Özellikle kişi sayısı arttıkça kişi başına düşen masraf da azalır. Bu nedenle aileler ve kalabalık arkadaş gruplarının da son yıllarda sıkça villa kiraladıklarını gözlemlemekteyiz.

Villa kiralamak isteyenler maliyetlerin otellere göre çok daha uygun olduğunu görebilirler. Villanızı istediğiniz özelliklerde tercih edebilir, aramaları buna göre gerçekleştirebilirsiniz. Hem bu kadar çok avantaja sahip olup, hem de daha ekonomik fiyat sunması villa kiralama yöntemini popülerleştirmiştir.

Amerika ve Avrupa’da çok yaygın olan villa kiralama yöntemi Türkiye’de gittikçe tanınmaya, sevilmeye ve tercih edilmeye başlanmıştır.

Villa Kiralama

7- Villa Hâkî: Salon


Türkiye’nin En Popüler Tatil Yerlerinde Villa Keyfi!

Uygun villa kiralama sayesinde istediğiniz gibi bir tatile kavuşmanız mümkün! Villa Ekstra sitesinde birçok bölgede villa kiralama hizmeti sağlanmaktadır. Özellikle Kaş, Bodrum, Kalkan, Marmaris ve Fethiye tatil için en çok villa kiralanan yerler arasındadır.

Ege, Akdeniz ve istediğiniz diğer yerlerde doyasıya tatil yapmak, özgürce hareket etmek, rahat olmak için siz de verilen villa ilanlarını inceleyebilirsiniz. Villa ilanlarında villaların kaç kişilik oldukları ve kaç odaya sahip oldukları belirtilmektedir. Resimli ilanlar ön plandadır.

Villanın tüm özellikleri detaylıca sunulur. Havuzu var mı? Fiyatları nasıl? Markete, havaalanına, plaja, şehir merkezine, restoranlara ve toplu taşıma araçlarına olan uzaklığı da belirtilmektedir. Fiyata dahil olan hizmetler ve alanlar da villanın sayfasında gösterilmektedir.

Yazlık villa kiralama genelde kış aylarındaki kiralama işlemlerine göre biraz daha yoğun ve yüksek fiyatlıdır. Haziran ve ağustos ayları villa kiralamanın en yoğun olduğu dönemleri kapsar. Bu dönemde tatil yapmak için daha erken rezervasyon yaptırmak faydalı olacaktır.

Villa sayfasında rezervasyon takvimi detaylıca yer alır. Hangi tarihler arası villa müsait ve hangi tarihler arası kiralama ücretleri ne kadar? Bunların hepsini detaylıca inceleyebilirsiniz.

Villa Ekstra ile siz de dilediğiniz tatile kavuşabilirsiniz! Siteye giriş yapın ve kiralık villa ilanlarımızı anında görüntüleyin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.