Kim Kardashian Melek Oldu Instagram’da Uçtu!

ABD’li yıldız Kim Kardashian sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarına devam ediyor. Kardashian bu kez melek kostümlü kıyafetini Instagram hesabında paylaştı. Fotoğraf kısa sürede milyonlarca beğeni aldı.
Kim Kardashian Melek Oldu Instagram’da Uçtu!

ABD’li ünlü isim Kim Kardashian sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Gerek reklam gerekse kişisel hayatı için tercih ettiği sosyal medyada birbirinden cesur paylaşımlara imza atıyor.

Kim Kardashian


Sosyal medyayı özellikle de Instagram uygulamasını sıkı bir şekilde kullanan güzel yıldız takipçilerini heyecanlandırmayı başarıyor.

Kim Kardashian


Televizyonda Kardashian ailesinin bir gününü anlatan program olan “Keeping Up with the Kardashians” (KUWTK) ile iyice popüler olan Kim Kardashian ve aile üyeleri çok konuşulmaya devam ediyor.

Kim Kardashian


Kardashian ailesinin evinde çekilen program adeta izlenme rekorları kırıyor. Sıkı takipçileri bulunan programı Türkiye’den de birçok kişi izliyor.

Kim Kardashian


Kim Kardashian bugün sosyal medya hesabında programla ilgili açıklamalarda bulundu. Melek kostümü içerisinde cesur bir fotoğraf paylaşan Kim Kardashian takipçilerini heyecanlandırdı.

Kim Kardashian


Kardashian paylaştığı fotoğrafta yorum kısmına ise “Bu hafta KUWTK’un yeni bölümü olmayacak. Önümüzdeki hafta ailemizin Victoria’s Secret gibi olan Cadılar Bayramı çekimini göstereceğiz. Bu yılki Cadılar Bayramı’nda ben ve kardeşlerim için önerisi olan var mı?” ifadelerini kullandı.

Kim Kardashian

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum