Kendall Jenner'den Şok Eden İtiraflar! Ablalarım Gibi Seksi Olmak İsterdim!

Geçtiğimiz günlerde Amerika'da bulunan The Telegraph adlı bir gazeteye röportaj veren dünyaca ünlü model Kendall Jenner, verdiği demeçlerde keşke ablalarım gibi seksi ve dolgun olsam diyerek gündeme gelmeyi başardı.
Kendall Jenner'den Şok Eden İtiraflar! Ablalarım Gibi Seksi Olmak İsterdim!

Amerikalı model Kendall Jenner geçtiğimiz günlerde The Telegraph adlı bir gazeteye verdiği röportaj ile gündeme gelmeyi başardı. Kim Kardashian ve Korutney Kardashian’ın kardeşi olan 23 yaşındaki model Kendall Jenner, ablaları hakkında konuştu.

ablalarım kadar seksi olsam


The Telegraph adlı bir Amerikan gazetesine verdiği röportajda ‘Keşke ablalarım gibi göğüslere sahip olsam.’ Demesi üzerine dünya basınına düştü.

kendal jenner röportaj


Cümlelerine, ablalarımın harika göğüsleri ve dolgun kalçaları var fakat benim yok. Keşke benim de onların gibi belirgin hatlarım olsa diye devam eden Kendall Jenner, sahip olduğu vücudu beğenmediğini de söylemekten çekinmedi.

Kendall Jenner sexi


‘Hepimiz kardeşiz benimde onların gibi olmam gerekmez mi?’ diyerek herkesi şaşkına uğratan ünlü model, çocuksu bir vücuda sahibim diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Kendall Jennerden sexi


Verdiği röportajın ardından sosyal medya hesaplarından takipçileri dünyaca ünlü modeli yalnız bırakmadı. Hayranlarının desteğini tamamen arkasına alan Kendal Jenner, moralini bir nebze olsa da arttırdı.

Kendal Jenner seksi

Neoldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum