Güvenli ve Kullanışlı 2024'ün En İyi 6 Kedi Taşıma Çantası

Kedinizi veterinere veya seyahate çıkarırken güvende tutmanızı sağlayacak en iyi kedi taşıma çantası, taşıma kabı ve sırt çantası modelleri incelemesi
Güvenli ve Kullanışlı 2024'ün En İyi 6 Kedi Taşıma Çantası

Kedi taşıma çantası; yıllık veteriner randevuları, tatiller veya günlük aktivitelerde küçük dostunuza rahat ve mutlu bir seyahat imkanı sunmaktadır. Hem size hem de kedinize eşsiz bir deneyim fırsatı sunan en iyi kedi taşıma kabı modellerini sıraladık.

Kedinizi her daim güvende ve emniyette olduğundan emin olmak için kaliteli bir kedi taşıma çantasına ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Kedi taşıma çantaları amaçlanan kullanıma bağlı olarak farklı tasarım ve boyutlarda satışa sunulmaktadır. Yumuşak kedi taşıma çantası modelleri genellikle hafif ve taşıması kolaydır. Sert kedi taşıma kabı ise daha güçlü koruma sağlarken diğerlerine nazaran daha ağır ve büyük boyutlara sahiptir.

Hayvanseverler petshop mağazalarında, alışveriş merkezlerinde, marketlerde veya veteriner kliniklerinde satışa sunulan yüzlerce kedi taşıma çantası modeli arasında hangisinin daha iyi olduğu konusunda kararsızlık yaşamaktadır. Neyse ki sizin için piyasada satışa sunulmuş tüm kedi çantaları arasındaki en iyi 6 kedi taşıma çantasını seçtik.

Kedi konforunu en üst düzeye çıkartmayı başarmış birbirinden kaliteli, dayanıklı, güvenilir ve uzun ömürlü kedi taşıma çantası modelleri listemizde yer alıyor.

En İyi Kedi Taşıma Çantası Listesi

SıraModelÖlçüneoldu Puanı
1Moderna Road Runner31x51x34 cm10/9.8
2Trixie 3982137x34x55 cm10/9.5
3Trixie Hasır Çanta50 cm10/9.2
4Lepus30x35x50 cm10/9.7
5Lavista Şeffaf Flybag 26x27x43 cm10/9.6
6Ferplast Jet 1047x32x29 cm10/9.8
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada 
Fiyatlarını Gör

En İyi Kedi Taşıma Çantası Tavsiyesi

Kaliteli, konforlu ve güvenli 2024'ün en iyi 6 kedi taşıma çantası:

1. Moderna Roadrunner: En Hesaplı Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaModerna
RenkFuşya, Sarı
Boyut32.5x48.5x30 cm
Maksimum Ağırlık8 kg
ArtılarıSuya dayanıklı, hafif, yıkanabilir, taşıması kolay, uzun ömürlü

Moderna Roadrunner kedi taşıma çantası, tüylü dostunuzun rahatlıkla girip çıkmasına yardımcı olacak geniş bir ön kapıya ve kelepçeli üst tabakaya sahiptir. Kedinizin seyahatlerde her daim kendini rahat hissetmesi için geniş ızgaralara sahip model, 32.5x48.5x30 cm boyutuyla küçük dostunuzun kutu içerisinde rahat hareket edebilmesine izin vermektedir. Serbest hava akışını sağlayabilen sert plastikten üretilmiş Moderna Roadrunner Taşıma Çantası, güçlü tutma sapı ve emniyet kilitli kapısı sayesinde kedi sahiplerine büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

2. Trixie: En Sağlam Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi-001.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaTrixie
RenkA.Gri, K. Gri
Boyut32x31x48 cm
Maksimum Ağırlık5 kg
ArtılarıAraç içi sabitleme, dayanıklı, kolay yıkanabilir, kaliteli malzeme

Trixie kedi taşıma kabı, küçük dostunuzun rahat hava almasına yardımcı olacak büyük ızgaralara sahiptir. Son derece konforlu ve uzun ömürlü bir tasarıma sahip bu model, kedinizin istediği pozisyonda durmasına izin verecek alan genişliği sayesinde oldukça kullanışlıdır. Trixie kedi taşıma çantasının sağ, sol ve arka bölümünde yer alan kelepçeleri sayesinde kilolu kedileri rahatlıkla taşıyabilir, çanta temizliğini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

3. Trixie: En İyi Hasır Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaTrixie
RenkKahverengi/Hasır
Boyut50 cm
Maksimum Ağırlık8 kg
ArtılarıHasır örme, şık tasarım, kedi evi, kolay taşınabilir

Trixie kedi taşıma sepeti, kediniz için hem rahat hem de güvenli bir taşıma kutusudur. Diğer taşıma çantalarına nazaran kedi evi olarak da kullanılabilen bu model, adeta klasik bir hasır sepeti andırmaktadır. %100 doğal malzemelerden üretilmiş Trixie hasır kedi taşıma çantası ve evi, kedinizin kendini güvende hissedeceği sıcak bir yuva özelliğine sahiptir.

4. Lepus Tekerlekli: Yolculuk İçin En İyi Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi-003.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaLepus
RenkKahverengi
Boyut35x30x50h cm
Maksimum Ağırlık12 kg
ArtılarıTekerlekli, dayanıklı, kolay taşınabilir, konforlu, güvenilir

Lepus tekerlekli kedi ve köpek sırt çantası, son derece sağlam ve aşınmaya dayanıklı sert kumaş - plastikten üretilmiştir. 35x30x50 cm boyutlara sahip model, kedinizin kafes içerisinde rahatlıkla hareket etmesine ve istediği pozisyonu almasına izin vermektedir. Son derece ergonomik yapıya sahip Lepus tekerlekli kedi taşıma çantası, ılık suda sabunla kolay temizlenebilir yapısı sayesinde her daim kolay bir kullanım imkanı sunmaktadır. Ayrıca bu özel ürünü sırtınıza takarak kedinizin etrafı rahatça izlemesine olanak sağlayabileceğiniz gibi yorulduğunuzda tekerlekli yapısı sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz.

5. Lavista Şeffaf: En Konforlu Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaLavista
RenkŞeffaf
Boyut26x27x43 cm
Maksimum Ağırlık5 kg
ArtılarıSuya dayanıklı, hafif, yıkanabilir, taşıması kolay, uzun ömürlü, şık tasarım

Lavista Şeffaf Flybag Pet Taşıma Çantası , tıpkı road runner no1 modelinde olduğu gibi son derece kullanışlı ve kolay temizlenebilir yapıya sahiptir. Ortalama 8 kg ağırlığa kadar olan kediler için üretilmiş bu model, sert plastikli yapısı ve güvenlik kilitli kapısı sayesinde kedinizin güvenliğini en üst düzeye çıkartmaktadır. Öte yandan Lavista Şeffaf Flybag kedi taşıma çantasının her yüzünde yer alan geniş ızgaraları ve şeffaf yapısı sayesinde küçük dostunuzun hem rahat nefes almasına hem de dışarıyı izlemesine olanak sağlamaktadır.

6. Ferplast Jet 10: Araba İçin En İyi Kedi Taşıma Çantası

kedi-tasima-cantasi-005.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör
Ürün Özellikleri
MarkaFerplast
RenkTuruncu, Pembe, Gri, Sarı
Boyut47x32x29 cm
Maksimum Ağırlık5 kg
ArtılarıHesaplı, dayanıklı, konforlu, kolay temizlenebilir, uçak kedi taşıma uygun

Ferplast Jet 10 kedi taşıma çantası, tatil ve kısa yolculuklarınızda kullanabileceğiniz en iyi kedi ve köpek taşıma çantaları arasında yer alıyor. Küçük dostunuz için maksimum konfor sağlayan Ferplast, onu rahat hissttirmek için yuvarlak köşelere sahip dayanıklı plastikten üretilmiştir. Ferplast Jet 10 kedi ve köpek taşıma çantasının çatı ve yan duvarlarında yer alan büyük havalandırma ızgaraları, optimum havalandırma için özenle tasarlanmıştır. Kedi ve köpeklerin seyahat esnasında dışarıyı izleyebileceği şeffaf kapıya sahip bu ürün, son derece hafifi ve kullanışlıdır.

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Kedi MamalarıEn İyi Kedi Kumu Markaları

Kediler için hangi taşıma çantası daha iyi?

Satın alacağınız kedi taşıma çantasının her daim kedinizin boyutlarına uygun, içerisinde rahat hareket edebileceği ve hava alabileceği tasarıma sahip olması son derece önemlidir. Listemizde yer alan kedi taşıma kabı modelleri hemen her kedi için uygun kullanıma sahip kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerden üretilmiştir.

Uçuş standartlarına uygun kedi taşıma çantası nasıl olmalı?

Kedi taşıma çantası veya kabı azami olarak 32x32x50 cm, 23x30x40 cm ve 55x40x20 cm boyutlarına sahip olmalıdır. Ayrıca nefes alması kolay, güvenlik kilidine sahip, kedinizin boyutuna uygun sağlığı tehlikeye atmayan ve diğer yolcuları rahatsız etmeyecek taşıma çantası tercih edilmelidir. Kedinizle yapacağınız uçak yolculuklarında kabin içi taşıma çantası, koltuk altı taşıma çantası, kargo taşıma çantası ve uçuş standartları hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Kedi taşıma çantası alırken nelere dikkat edilmeli?

Kedi taşıma çantası alırken dikkat edilmesi gerekenler; kolay temizlenebilir olması, uzun ömürlü olması, dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmesi, kedi sağlığını ve konforunu tehlikeye atmamalıdır. Her daim patili dostunuzun boyut ve ağırlığına uygun olarak rahat hareket edebileceği ve nefes alabileceği kedi taşıma kabı seçmelisiniz.

Kedi taşıma çantası sert mi yumuşak mı olmalı?

Genel olarak kedi taşıma çantası kedinizin rahatlığını, rahat hareket edebilmesini ve nefes almasını kolaylaştıracak tasarıma ve malzeme kalitesine sahip olmalıdır. Seyahatlariniz için satın alacağınız kedi taşıma çantası, özellikle ısırma ve pençe atma eğiliminde olan kediler için sert malzemeden üretilmiş olmalıdır. Daha sakin kişiliğe sahip kediler için yumuşak malzemelerden üretilmiş kedi taşıma kabı tercih edilebilir.

Kedi sırt çantası nasıl?

Kedi sırt çantaları, kedinin içinde olmaktan hoşlandığı sürece son derece konforlu ve kolay taşınabilir kedi kabı modelleri arasında yer almaktadır. Genellikle kısa mesafeli seyahatler için uygun görülen kedi sırt taşıma çantaları, uzun süreli yolculuklarda patili dostunuzun sıkılmasına neden olabilir.

Kediler taşıma çantasını sever mi?

Birçok kedi kapalı alana sokulmaktan hoşnut olmazken ızgaralı, önü açık, hava alabilen ve kolay hareket edilebilecek alana sahip kedi taşıma çantaları patili dostunuz için son derece keyifli olabilir. Her daim satın alacağınız kedi taşıma kabının hava alabilen kaliteli malzemelerden üretilmiş olmasına dikkat etmelisiniz.

Kedi taşıma çantası modelleri ne kadar?

2024 yılında Petzzshop.com'da yer alan binlerce kedi taşıma çantası ve kedi taşıma kabı modelleri içerisinde en ucuz kedi taşıma çantası 60 TL iken, en yüksek kedi taşıma kabı fiyatı 1.576,75 TL olarak satışa sunuluyor. Hesaplı fiyata satışa sunulan kedi taşıma çantası markaları ve çeşitlerine göz atmak için buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum