Kaşları Gür Göstermek İçin Tüyolar

Kaşınız tam olarak çıkmıyor veya dolgun gözükmüyor olabilir. Bu sorunu aşmak günümüzde çok basit bir hal aldı. Kalın kaş modası hiç bir zaman geçmez. Sizde kaşlarınız gür görünümlü olsun istiyorsanız bu içeriğimizi dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.
Kaşları Gür Göstermek İçin Tüyolar

Kalın ve Gür Kaşlar İçin Yapmanız Gerekenler

Dediğimiz gibi kalın kaşın modası hiç geçmiyor. Kaş kadının yüz yapısını ortaya çıkarır. Doğru kaş modelleri kişinin göz yapısını ve güzelliğinin sergilenmesinde bir numaralı faktördür. Kaşlarınız modaya uygun kalın ve gür değilse, doğal yöntemlerle uğraşmak zor geliyorsa küçük hareketlerle sizlerde kalın ve gür kaşlara sahip olabilirsiniz. Makyaj malzemeleri kadınlar için sihirli değnek misali gibi. Küçük makyaj hileleri ile sizlerde istediğiniz kaş modeline kavuşabilirsiniz. Kalın ve gür görünümlü kaşlar için bir kaç tane makyaj malzemesi yeterli olacak.


1. Kaşları Yukarı Doğru Taramak

İlk adım küçük kaş fırçasıyla , kaşlarınızı yukarı doğru tarayın. Kaşlarınızın uzun olan kısımlarını makasla kırpın. Makasın küçük olması sizin için daha iyi olacaktır.

kaslari-yukari-dogru-taramak.jpg


2. Kapatıcı Uygulamak

İkinci adım kaş fırçasından yardım alarak, kapatıcıyı seyrek olan kaş bölgelerine uygulayın. Birkaç dakika kurumasını bekleyin. 

kapatici-uygulamak.jpg


3. Kaş Kalemi ve Kaş Fırçası

Son olarak üçüncü adımda kapatıcıyla kapattığınız bölümlere kaş kalemiyle üzerinden geçin. son olarak kaşlarınızı kaş fırçasıyla tarayın. bu adımlarları uygulayarak seyrek kaşlarınızı kalın ve gür görünmesini sağlayabilirsiniz. Kaşlarınızın tonunda kaş kalemi ve kaş farı uygulayarak kaşlarınıza doğal ve gür bir görünüm verebilirsiniz.

kas-kalemi-ve-kas-fircasi-001.jpg


Kalın ve Biçimli Kaş Görünümü 

1. Kaşlarınızı sürekli aldırmayın

Kalın kaşlar elde etmek istiyorsanız uzun bir süre kaşlarınızı almayarak daha kalın kaşlar elde etmeniz mümkündür. Kaşlarınızı almamak biçimsiz kaşlara neden olacaktır. Bu yüzden çok fazla kaşlara ellemeden hafifçe almanızı tavsiye ediyoruz.

kas-nasil-sekillenir.png


2. Bakım yağları ya da vitamin kullanın

Kaşlarınızı doğal yoldan da kalınlaştırmak istiyorsanız bir süre bakım yağları, vitaminler kullanın çok işe yaradığını göreceksiniz. 

bakim-yaglari-ya-da-vitamin-kullanin-001.jpg


3. Kaşları çerçeveleme ve kaş farı

Yumuşak kaş kalemi ile kaşlarınızı çerçevelemelisiniz. Daha sonra kaş renginize uygun bir kaş farı alın ve seyrek olan yerlere uygulayın.

kaslari-cerceveleme-ve-kas-fari.jpg


4. Son adım kapatıcı

Almamış olduğunuz ufak tüyleri kapatıcı yardımıyla üzerlerinden geçmelisiniz. Kapatıcı bu konuda işinize çok fazla yarayacaktır. Bütün bu adımları uyguladıktan sonra artık kalın ve biçimli kaşlara sahip olmanın keyfini çıkarın.

kapatici.jpg

Önerilen İçerik: Kaşları Gürleştirmenin 10 Doğal Yöntemi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.