Karaca Hatır Plus Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

En kaliteli filtre kahve makinelerinden birisi olan Karaca Hatır Plus modelini yazımızda detaylı bir şekilde inceledik.
Karaca Hatır Plus Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Türk kahvesini ve filtre kahveyi tek makinede buluşturarak kahve severleri memnun etmeyi başaran Karaca markası oldukça kaliteli modellerle karşımıza çıkıyor. Otomatik kapanma özelliğiyle kahve makinesinin başında beklemenize gereken kalmadan ve taşma sorunu yaşamadan kahvenizi kısa sürede hazırlamanızı sağlayan Karaca Hatır Plus 2 in 1 geniş demlik hazinesiyle de misafirlerinizi de unutmuyor. Tek seferde 5 kişilik kahve kapasitesiyle dikkat çeken ürün ile birlikte lezzetli kahveler kısa süre içerisinde elde ediliyor. Üstelik kahveleriniz taşma sensörü sayesinde bol köpüklü oluyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Aşırı Isınma EmniyetiVar
Damlama EmniyetiVar
Cam HazneVar
Güç1400 W
Otomatik KapanmaVar
Su Isıtıcı Kapasitesi750 ML
Su Seviyesi GöstergesiVar
Fincan Kapasitesi5 Fincan
Kahve ÖğütücüYok
Amazon
Fiyatını Gör
Karaca Filtre
Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Hatır Plus 2 in 1 İnceleme

Tek seferde 5 kişilik Türk Kahvesi ve Filtre Kahve hazırlayabilen ürün ideal demleme sıcaklığını otomatik olarak sağlamaktadır. Bunun yanı sıra filtre kahvelerinizi 30 dakika kadar aynı ısıda tutabilir. Öğütücü özelliği olmadığından kahvelerinizi toz şeklinde satın almanız gerekir. Paslanmaz çelik filtresiyle birlikte kahveleriniz çok daha sağlıklı bir şekilde demlenir. Ürünün su ısıtıcı kapasitesi 750 ML olduğundan tek seferde birden fazla kez kahve içebilmenizi sağlar. Haznesindeki su tükendiğinde otomatik olarak kapanır ve sizi uyarır.

İşte, iki farklı kahve hazırlayabilen Karaca Hatır Plus ile ilgili tüm detaylar;

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Tasarım

Karaca Hatır Plus

Tasarım konusunda oldukça başarılı olan Karaca Hatır Plus, hayatınızı kolaylaştıracak özelliklere sahiptir. Siyahtan bronza doğru geçiş yapan taşıma kulpları mutfağınıza modern bir görünüm katar. Kahvenin enfes kokusunu üzerinde bırakarak her zaman lezzetli içim sunan ürün, hoş sohbetlerde, yorgun günlerde ve sabah uyandığınızda kısa sürede kahve yapabilmenizi sağlıyor. Üzerinde bulunan tuşlar ile birlikte çeşitli özellikler açılıp kapatılabiliyor. Karaca Hatır Plus'ın sol tarafında filtre kahve haznesi sağ tarafında ise Türk kahvesi haznesi bulunuyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Güç

Karaca Hatır Plus

1400 Watt güce sahip olan model kahvelerinizi en kısa sürede hazırlıyor. Yüksek gücü olmasına rağmen düşük elektrik tüketen Karaca Hatır Plus 2 in 1, kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Sabah saatlerinin vazgeçilmezi olan filtre kahveler, güne daha hızlı adapte olabilmenize yardımcı oluyor. Karaca'nın akıllı makinesiyle birlikte filtre kahve hazırlamak için birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli oluyor. Öğütülmüş kahve çekirdeklerini sıcak suda demleyerek kısa sürede size sunan ürünü çalıştırmak için sadece tuşuna basmanız gerekiyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kapasite

Karaca Hatır Plus

Hem evinizde hem de ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz üründe geniş bir hazne bulunuyor. Yüksek kapasitesinin yanı sıra kahve telvesini dahi sızdırmayın çelik filtresi sayesinde filtre kağıtlarına ihtiyaç duyulmadan kahveleriniz en lezzetli olacak şekilde hazırlanıyor. Tek hazneyle 5 adet filtre ve Türk kahvesi yapabilen ürün, kahvenizi 30 dakika boyunca aynı sıcaklıkta tutabiliyor. Günün her anında tek tuşla yapacağınız enfes kahveler Karaca Hatır Plus 2 in 1 ile birlikte sizleri bekliyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Otomatik Kapanma

Karaca Hatır Plus

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Filtre ve Türk Kahve makinesinde kahvenizi aldıktan sonra kapatmayı unutsanız dahi hiçbir sorun yaşanmıyor. Üründe hiçbir işlem yapılmazsa 30 dakika kadar kahvenin sıcaklığını koruduktan sonra kendini otomatik olarak kapatıyor. Bu sayede kahve hazırladıktan sonra aklınız makinede kalmıyor. Karaca Hatır Plus 2 in 1 gönül rahatlığıyla kahvenizi yudumlamanızı sağlıyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Sensörler

Karaca Hatır Plus

Karaca filtre kahve makinesinin içerisinde birçok sensör bulunuyor. Hazne içerisindeki su bittiğinde sesli ikazda bulunarak su koymanız gerektiğini size iletiyor. Damlama emniyetiyle de hazneyi çıkartırken etrafa kahve sıçramıyor. Kaliteli camdan üretilmiş demliği sayesinde kahvenizin ne kadar kaldığını her an görebilmenizi sağlıyor. Hayatı kolaylaştıran küçük ev aletlerinin başında gelen kahve makineleri kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanıza imkan sunuyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Karaca Filtre
Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Yorumları

Karaca Hatır Plus

👤 *** ***: Türk kahvesi kısmı çok güzel köpüklü kahve yapıyor haznesi geniş oldukça, okka kullanıyordum daha önce ondan da memnunum ama bu daha güzel yapıyor. Filtre kahve makinesi de iyi denebilir, kendi filtresi var çelik olduğu yazıyor ama bakır renginde, su haznesini maksimumun üzerinde doldurursanız ve 2.5 ölçek kahve koyarsanız aroması iyi oluyor bence. max su haznesi 750 ml bence 5 kişilik değil bu rakam 3 kişilik.

👤 *** ***: Metal filtre olduğu için kahvenin tortusu da geliyor biraz demliğe, kağıt filtrelerdeki o pürüzsüzlük yok. Ürünün içerisinden filtreden ayrı bir hareketli parca daha var, filtreyi yıkarken onu da yıkamalısınız mutlaka.

👤 *** ***: Ürün Filtre bölümünde tortu ve kapak kapanmama problemi var demişler böyle bir sorun yaşamadım. Kahvenizden kaynaklanan bir tortu vardır benim filtre kahvem pürüzsüz oldu. Kahve bölümü evet denildiği gibi bence de kapasite küçük max 3 kişilik lakin bence 1 kaşıkla tek kişilik kahve de aşırı güzel müthiş Türk kahvesi yapıyor. Ürün fiyat performans ürünü alın aldırın derim.

👤 *** ***: 5in1 farkına bakarsak ben bu ürünü almak istemiyordum 5in1 modelinde çok karar kılmıştım ancak indirimde 500tl farkla yakalayınca alıp kullanıp duruma göre ileride 5in1 geçiş yaparım dedim. Çay demleme özellliği bunda da gözü kapalı demleye bilirsiniz sistem aynı sistem ekstra bir özellik çaydanlık içinde ki filtre ama kahve filtresine de eklediğinizde damlama usulü ile muhteşem çay demliyor denedim onayladım. Tek farkı demlikte ki yumuşak sert içim derecesi bunda yok oda ne kadar etkili oluyor kullanmadığım için bilemem.

👤 *** ***: İkisi bir arada olması ürünün en güzel yönü bence. Türk kahvesini köpüklü yapıyor o konuda hiç bir sıkıntım yok. Filtre kahve de iyi bence. Başka bir makina ile kıyaslama yapamam çünkü ilk defa filtre kahve makinesi kullanıyorum. Filtre kahvesi kaynar olmuyor ama zaten normal demleme yapsam da kaynar olmuyordu. Filtre kahve içilme sıcaklığı için ideal olan bu diye düşünüyorum.

👤 *** ***: Siparişim elime çok çabuk ulaştı ve çok güzel paketlenmişti geldiği gibi denedim çok güzel tadı ve bol köpüklü yapıyor. Hiç düşünmeden alabilirsiniz mağazalarda pahalıya alınacağına buradan almak en mantıklısı herkese öneririm.

👤 *** ***: Ürün çok güzel hem Türk kahvesi hem filtre kahve var. Türk kahvesi bol köpüklü ve lezzetli. Filtre kahvesi ise damlatma önleyicisi var, yavaş yavaş hazırlıyor, 30 dakikaya kadar sıcak bekletiyor ve filtresi kendine ait yani kağıt filtreye gerek yok. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Eşime hediye olarak aldım hem filtre hem de Türk kahvesi aynı anda yapıyor filtre kahve haznesi çok büyük değil ama yine de güzel şiddetle tavsiye ederim teslim süresi ve paketleme gayet iyiydi.

👤 *** ***: Harika bir ürün çok fazla araştırıp aldım iyi ki bunu seçmişim Tefal köpüklüm almayı düşünüyordum ama iyi ki almamışım çok memnunun görüntüsü inanılmaz şık haznesi yeterince büyük kahvesi güzel baya sevdik biz ama bir kahve gurmesi olarak inanılmaz bir kahve içmedim kadifemsi bir kahve vermedi her makinanın yaptığı bir kahve köpük olarak fazlasıyla köpüklü yapıyor.

👤 *** ***:  Ürün dizayn olarak güzel bir cihaz Karaca farkı diyelim filtre kahve bölümünü denedim güzel ama beni istediğim gibi sıcak bir filtre kahve elde edemiyorsunuz. Eksi yanı karanın damlatmaz özelliği var demeleri yanlış olmuş maalesef damlatıyor. Bunları alırken göz önünde bulundurun derim. Yardımcı olduysam sevinirim. Teşekkür.

👤 *** ***: Kahve makinesinden çok memnundum. İki görevini de gayet yeterliydi. Ama filtre kahvesinin filtresi birleştirme yerlerinden açılma yapmaya başladı. Servise göndereceğim inşallah servis bu konuda yardımcı olur bu kadar kısa sürede filtresinin açılması garibime gitti.

Karaca Hatır Plus mod Türk kahvesi nasıl yapılır?

Karaca Hatır Plus ürününde Türk kahvesi yapabilmek için cezvesine 2 fincan suyu ve 2 ölçek toz Türk kahvesi eklemeniz yeterli oluyor. Ölçeği de içerisinde gelen kaşık sayesinde kolayca belirlenebiliyor. Ürün, kısa sürede kahvenizi hazırlıyor, kahveler olduğunda size haber veriyor.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 kaç watt?

Karaca Hatır Plus 2 in 1 filtre kahve makinesi 1400 Watt gücünde çalışabiliyor. Bu sayede kahvelerinizi rakiplerine göre çok daha kısa sürede hazırlıyor. Hem Türk hem de filtre kahvesini aynı anda yapabilmenize de olanak sağlıyor.

Karaca Hatır Plus fiyatı ne kadar?

Karaca Hatır Plus ürününün fiyatı siteden siteye değişiklik gösterebiliyor. Türkiye'deki alışveriş sitelerine baktığımızda ürün ortalama 2,000,00 TL'ye satılıyor. En ucuz fiyatları görmek için sizlere yukarıda vermiş olduğumuz bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Karaca Hatır Plus sütlü kahve yapılır mı?

Karaca Hatır Plus ürününde sütlü kahve yapmak için hazneye 2 kahve fincanı süt ekleyin. Daha sonrasında sütün içerisine 2 ölçek Türk kahvesini dökün. Hatır Plus Mod'undan "Sütlü İçecek Hazırlama" kısmını seçin.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.