Kadınların Seks Öncesi Yaptığı 12 Gizli Hazırlık

Cinsel ilişkinin istenilen şekilde gibi gitmesini herkes ister. Bu yüzden içeriğimizde kadınların seks öncesi yaptığı hazırlıkları derledik.
Kadınların Seks Öncesi Yaptığı 12 Gizli Hazırlık

Cinsel birliktelik hem erkeklerin hem de kadınların oldukça önemsediği bir şeydir. Ancak kadınlarda bu önemseme çok daha fazladır. Öyle ki kadınların ilişkiye girmeden önce yapması gereken birçok şey bulunmaktadır.

İşte kadınların seks öncesi yaptığı hazırlıklar...

1. Vücuttaki Tüyler Alınır

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Tüylerin bir miktar uzaması bile cinsel ilişkide daha özgüvensiz olmamıza neden oluyor. Her ne kadar bu durumun yaşanmaması gerekse de maalesef ki acı gerçek bu. Tüyler belirli bir uzunluğa erişmişse anında kesilir.

2. Seksi Kıyafetler Giyilir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Sadece özel günler için dolapta bekletilen seksi dantelli iç çamaşırlar giyilir. Bu aşamadan önce giyilen rahat pamuklu babaanne iç çamaşırları bir anda yerini dantelli çamaşırlara bırakır. Tabii burada esas sorun kaşındıran takımı tüm buluşma boyu mu, yoksa sadece aksiyona geçmeden önce mi giyeceğinizin kararını vermektir.

3. Vücut Pürüzsüz Hale Getirilir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Spontane gelişen sevişme anlarında yeterli zaman olamayacağından tuvalete fırlayarak kuru deriye jiletle girişilir. Filmlerdeki gibi kendini anın akışına bırakmaya çalışınca böyle olur.

4. Oda Düzenlenir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Sevgiliyi odanıza sokmadan önce, can havliyle eksik bir şey var mı odaya bakılır. Bir şey gözünüze takılıyorsa hemen düzeltilir. Buradaki maksat bu odada asil bir hanımefendinin yaşadığını göstermeye çalışmaktır. Önemli olan odanın mis gibi olması değildir. Görünüşü düzgün olsun yeter.

5. Cinsel Organa Alıcı Gözle Bakılır

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Tabii ki malum yerin neye benzediğini zaten çok iyi biliyorsunuz ama son bir kalite kontrolü yapılması gerekiyor. Son bir bakış attıktan sonra varsa pürüzler giderilir yoksa onun üstüne ne giyeceğim sorusunun cevabı aranır.

6. Uygun Müzik Listesi Hazırlanır

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Partnerinizle tam moda girmişsiniz derken saçma bir şarkı çıkmasına izin vermemelisiniz. Bu yüzden önceden sizi moda sokacak olan şarkıların bir listesini yapmalısınız. Daha sonra da herhangi bir sıkıntı olmasın diye bu şarkıları döngü moduna alabilirsiniz.

7. Tuvalete Gidilir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Birlikteyken tuvaletin gelmesi oldukça can sıkıcı bir sorun olur. Bu yüzden ilişkiye girmeden önce tuvalete gidebilirsiniz. Anın keyfini soluksuz bir şekilde çıkarmak istiyorsanız, bu tarz durumlara karşı her zaman önleminizi alın.

8. Gün Boyunca Beslenmeye Dikkat Edilir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Akşama randevunuz varsa gün içinde gaz yapan veya sizi şişirecek yiyecekler tüketemezsiniz. Hem kafanıza takılmasın hem de vücudunuzda değişik reaksiyonlar göstermesin diye bu tarz besinlerden uzak durun..

9. Güzel Kokular Sürülür

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Baştan aşağıya mis gibi kokmak için çeşitli ürünler kullanılır. Aksiyon boyunca ise çaktırmadan öyle koktuğunuzdan emin olmalısınız. Bu yapmış olduğunuz erkeği baştan çıkarmanın ilk yoludur. Kokunun erkeklerde kalıcı hafızaya gittiğini unutmayın.

10. Vücuda İyi Bir Bakım Yapılır

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Duş, sprey, krem gibi elinize geçirdiğiniz her ne varsa cinsel bölgelerin temiz olması için ne gerekiyorsa yapılır. Burada asıl amaç olay gerçekleşirken en ufak pürüzün bile canınızı sıkmasını engellemektir.

11. Doğum Kontrol Ürünleri Kullanılır

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Doğum kontrol ürünlerini düzgün bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Anın heyecanıyla ömür boyu cefası çekilecek bir hata yapmayı kimse istemez. Bu yüzden her türlü korunma yöntemine başvurmanızı öneririz.

12. Banyo Aynasında Gaz Verilir

Kadınların Seks Öncesi Yaptığı Hazırlıklar

Oraya çişinizi yapmaya veya dişinizi fırçalayıp son dakika dokunuşları için geldiniz. Ayna karşısında biraz özgüven yükseltmenin hiçbir zararı olmaz. O banyodan özgüveni daha yüksek olarak çıkmak cinsel ilişkideki performansınızı da etkileyecektir.

İlginizi Çekebilir
Cinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen YiyeceklerCinsel Gücü Artıran Doğal Takviyeler

Cinsel ilişkiye girmeden önce ne yapılmalı?

İlişkiye girmeden önce atılması gereken birkaç adım vardır. Bu adımları atlayarak direk olaya geçmemelisiniz. Göz teması kurmak, fantezilerinizi birbirinize anlatmak, yatağa pozitif enerjiyle girmek, ön sevişmeyi uzun tutmak ve hassas noktaların gücünü kullanmak birliktelikten önce atılması gereken adımlardır.

Seksten önce nasıl temizlenmeli?

Birliktelikten önce dış genital organın temizlenmesi için su ve sabunu kullanabilirsiniz. Tam temizlik için aynadan yardım almanızı öneririz. Ayrıca temizlik esnasında pH değişikliğine neden olabilecek ürünlerin kullanılmaması gerektiğini hatırlatalım.

Seksten önce ne tüketilir?

Daha farklı bir cinsel ilişki yaşamak istiyorsanız enerjinizi yüksek tutacak besinleri tüketmelisiniz. Çikolata, sarımsak, istiridye, bal, peynir, kırmızı et, balık, kuruyemiş, yumurta ve muz gibi besinler cinsel yaşamınızı canlandıracak etkilerde bulunacaktır.

Seksten önce tuvalete girilir mi?

Cinsel ilişki öncesinde tuvalete gitmek birlikteliğin daha keyifli ve bölünmeden geçmesini sağlamaktadır. Bu sebeple uzun zaman boyunca lavaboyu kullanmadıysanız gidebilirsiniz. Ancak birliktelik sırasında bazı bakterilerin idrar yoluna yayılabileceğini unutmayın. İlişkiden sonra tuvalete gitmek bu bakterileri uzaklaştırmanızı sağlayacaktır.

Kadınlar azmak için ne yemeli?

Cinsel birliktelikten önce isteği arttırmak için tüketebileceğiniz birkaç besin bulunuyor. Bunlar çilek, muz, incir, bal, avokado, fındık, vanilya, kereviz, istiridye, havyar, kuşkonmaz ve kırmızı biberdir. Bu besinler cinsel yaşamı olumlu yönde etkileyen vitamin ve mineralleri barındırmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum