Justin Bieber Hakkında Bilinmeyen 10 Gerçek

Genç kızların delicesine sevdiği ve hayranı olduğu Justin Bieber hakkında bilinmeyen gerçekleri sizler için bir araya getirdik. İşte dünyaca ünlü yıldızın bilinmeyen yönleri.
Justin Bieber Hakkında Bilinmeyen 10 Gerçek

Justin Bieber Hakkında Bilinmeyen Gerçekler

1994'de Kanada'da doğan Dünyaca ünlü pop şarkıcı Justin Bieber, genç kızlar tarafından fazlasıyla sevilmekte. Dünya'da fazlasıyla tanınan ve oldukça sevilen Justin Bieber hakkında bilinmeyen gerçekleri listeledik. İşte sizler için derlediğimiz Justin Bieber hakkında bilinmeyen 10 gerçek!

justin-bieber.gif

Hazırsanız Başlıyoruz..

10. Birden Fazla Enstrüman Çalabiliyor

Küçük yaşlarından buyana müzik aletlerine ilgili, kendi isteği ve arzusu ile piyano, gitar, trompet ve bateri gibi çalgı aletlerini çalabiliyor!

birden-fazla enstruman-calabiliyor.jpg


9. En Sevdiği Müzik Aleti

Bateri çalmayı diğer müzik aletlerinden önce öğrendiği bilinmekte. Bateri en sevdiği çalgı aletidir.

justin-bieber-bateri.jpg


8. Favori İçeceği

Küçükken alıştığı gibi büyüyünce de sürekli aynı yerlere giden Justin'in en sevdiği içeceği İced Cappuccino'dur. Her zaman Kanada'da bulunan Tim Hortons'da bu içeceği içmektedir.

favori-icecegi.jpg


7. Okyanus Aşığı

Justin Bieber hakkında bilinmeyen gerçeklerden bir tanesi de okyanusa olan aşkıdır. Sürekli olarak okyanusta jet skisi ile turlayan Justin boş zamanlarını genelde bu şekilde değerlendiriyor.

okyanus-asigi.jpg


6. Alışveriş Merkezi

Justin Bieber'ın bir diğer etkinliği de alışveriş merkezlerinde gezmektir. Gittiği her ülkenin alışveriş merkezini mutlaka ziyaret eder.

justin-bieber-alisveris-merkezi-002.jpg


5. Favori Şekerlemesi

Justin Bieber, şekerlemelerden biri olan Big Foot'u çok sevmektedir.

big-foot-001.JPG


4. Justin Bieber'ın Yolculuğu

Justin Bieber, seyahat ederken kendi özel otobüsünü uçağa tercih eder. Otobüsün daha konforlu olduğunu kendisini otobüsünde daha rahat hissettiğini öğrendik.

justin-bieber-yolculuk-secimi.jpg


3. Justin Bieber'in Klostrofobi Hastalığı

Justin Bieber'in klostrofobi hastalığının olduğu ve bu nedenle de yalnız başına kapalı yerlerde uzun süre kalamadığı artık biliyoruz.

justin-bieberin-klostrofobi-hastaligi.jpg


2. Diş Fırçası Sorunu

Justin'in bir başka bilinmeyen özelliği ise sürekli olarak seyahat halinde olduğundan kaldığı yerlerde diş fırçasını unutmasıdır. Bu nedenle de sürekli yeni bir diş fırçası almak zorunda kalıyor. Justin Bieber yıllardır bu soruna çözüm bulamadığını dile getiriyor.

dis-fircasi-001.jpg


1. En Sevdiği Ünlü

Justin Bieber'in hayran olduğu ünlü Beyonce'dir. Küçüklükten beri hayran olduğu ve kendisine karşı derin duygular beslediğini söylüyor!

beyonce.jpg


Önerilen İçerik; Selena Gomez Hakkında Hayrete Düşeceğiniz 12 İnanılmaz Gerçek!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum