Jennifer Aniston Hakkında 15 Şaşırtıcı Bilgi

Friends dizisiyle tüm dünyaya kendisini tanıtan Jeniffer Aniston hakkında şaşırtıcı
Jennifer Aniston Hakkında 15 Şaşırtıcı Bilgi

Dünyanın en popüler kadınları arasında yer alan Jennifer Aniston, tarzıyla ve sahip olduğu yetenekleriyle adından sıkça söz ettirmektedir. Bu içeriğimizde güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Jennifer Aniston hakkında daha önce duymadığınız bilgileri derledik.

İşte Jennifer Aniston hakkında ilginç bilgiler...

1. Jennifer Aniston, 11 Şubat 1969 tarihinde doğmuştur. Güzel oyuncu oyunculuğun kalbinin attığı yerde Los Angeles'ta dünyaya gelmiştir.

Jennifer Aniston

2. Jennifer Aniston, kariyerinde geçtiği onca adımın ardından 2008 yılında yepyeni bir yola girmiştir. Ünlü oyuncu 2008'de bir prodüksiyon şirketi kurmuştur.

Jennifer Aniston

3. Jennifer Aniston'un oyunculuğu herkes tarafından bilinmektedir. Çok büyük işlere imza atan aktör, bunun karşılığını da almıştır. Güzel oyuncu, Hollywood'daki en yüksek ücret ödenen oyunculardan biridir.

Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston birçok yapımda görev üstlenmiştir. Ancak kendisini tanıtan yapım ise Molloy'dur. 1990 yılında TV dizisi Molloy'da rol alan aktör, burada gerçekleştirdiği performans sayesinde şöhretini beyaz camda da yakalamıştır.

Jennifer Aniston

5. Jennifer Aniston, küçüklüğünden beri sanata hayrandır. Çocukluğundan beri çeşitli dallarda çalışmalar gerçekleştiren ismin 11 yaşında yaptığı resimler Metropolitan Sanat Müzesi'nde sergilenmiştir.

Jennifer Aniston

6. Jennifer Aniston'un bir de takıntısı olduğunu düşünüyoruz. Kendisi yaptığı bir açıklamada düğün fotoğraflarını hiç görmediğini söylemiştir. Oldukça sıra dışı olan bu durumun sebebini herkes merak etmiştir.

Jennifer Aniston

7. Jennifer Aniston yaptığı bir konuşmada oyuncu olamasaydı kariyerine nasıl yön vereceğini de açıklamıştır. Ünlü isim oyunculuk işinde başarılı olamasaydı terapist olacağını ifade etmiştir.

Jennifer Aniston

8. Jennifer Aniston, oyunculuk kariyerine çok erken yaşlarda başlamıştır. Öyle ki lise yıllarında sınıfın en iyi tiyatrocusu olarak o gösterilirdi. Daha sonra da kendini geliştirerek kimsenin unutamayacağı bir oyuncu olmuştur.

Jennifer Aniston

9. Her ünlü olduğu gibi Jennifer Aniston da oyunculuk öncesi birçok işte para kazanmıştır. Güzel isim gençken garsonluk başta olmak üzere bir sürü işte çalışmıştır.

Jennifer Aniston

10. Jennifer Aniston, ilk oyunculuk maaşıyla eski model bir Mercedes almıştır. Bu yönüyle de diğer meslektaşlarından daha farklı bir seçim kriterine sahip olduğunu göstermiştir.

Jennifer Aniston

11. Güzelliğiyle pek çok kişinin hayran kaldığı ve aşık olduğu Jennifer Aniston kariyerinde birçok ödülü kazanmıştır. Başarılı oyuncu, iki kez dünyanın en güzel kadını seçilmiştir.

Jennifer Aniston

12. Jennifer Aniston oyunculuk kariyerinden sonra da pek çok alanda yatırım yapmıştır. Kendisi, saç bakım ürünleri üreten bir şirket olan Living Proof'un da sahibidir.

Jennifer Aniston

13. Jennifer Aniston başarılı oyunculuğunun yanı sıra iyi bir insan olmasıyla da kendisine hayran bıraktırmaktadır. Birçok hayırsever kurumuna üye olan aktör, pek çok insanın hayatını değiştirmiştir.

Jennifer Aniston

14. Her insanın belirli şeylere karşı korkusu vardır. Jennifer Aniston'da ise bu yükseklik korkusudur. Yüksek yerlere çıkmaktan çok korkan başarılı oyuncu, yaptığı çekimlerde de çok zorlandığından bahsetmiştir.

Jennifer Aniston

15. Jennifer Aniston'un seçim kriterlerinin oldukça sıra dışı olduğundan bahsetmiştik. Güzel oyuncunun bol bol düşündürecek bir diğer kararı ise 2018 yılında Los Angeles'ta bir perili eve taşınmasıdır.

Jennifer Aniston

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paris Hilton Hakkında BilinmeyenlerKim Kardashian Hakkında İlginç Bilgiler
Jennifer Lopez Hakkında Şaşırtıcı GerçeklerJennifer Love Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Jennifer Aniston'un neden çocuğu yok?

Jennifer Aniston'un çocuk hakkındaki fikirlerini hemen herkes bilmektedir. Bu konuda aldığı eleştirilere 'İnsanların kadınlara çocuk doğurmadığınızda bir kadın olarak başarısız olmuşsunuz gibi davranmalarından ve uyguladıkları baskılardan hoşlanmıyorum' şeklinde yanıt vermiştir.

Jennifer Aniston'un burnu estetik mi?

Jennifer Aniston iki kere burun estetiği yaptırmıştır. İlki kendisini meşhur edecek Friends dizisinden önce, ikincisi ise Brad Pitt'ten boşandıktan sonradır.

Jennifer Aniston aldattı mı?

2000-2005 yılları arasında Brad Pitt ile evli olan Jennifer Aniston, evliliklerinin son yılında aldatıldığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Ardından gelen Brad Pitt ile Angelina Jolie evliliği bu iddiaları güçlendirmiştir.

Jennifer Aniston ve Brad Pitt nerede tanıştı?

İkili Friends dizisinin setinde tanışmıştır. Daha sonra ilişkileri ilerleyen ünlü çift 2000 yılında mükemmel bir düğünle evlenmişlerdir. Daha sonra ise Jennifer Aniston'un çocuk istememesi ancak Brad Pitt'in aile kurmak istemesi yüzünden evliliklerinin sonlandığı söylenmektedir.

Jennifer Aniston hiç hamile kaldı mı?

Jennifer Aniston uzun zamandan beridir magazin sayfalarında yer alan hamilelik haberlerinin asılsız olduğunu söylemiştir. Ünlü isim şu ana kadar hiç hamile kalmamıştır.

Jennifer Aniston diyeti nasıldır?

Jennifer Aniston öğünleri arasında acıkınca az kalorili atıştırmalıklardan tüketiyor. Bu atıştırmalıklar bazen bir elma olurken, bazen de birazcık kuruyemiş oluyor. Ayrıca ara öğünlerinde çiğ sebze ve haşlanmış yumurta tüketmeye bayılıyor.

Jennifer Aniston kaç kilo?

Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Jennifer Aniston'un en çok merak edilen özelliği kilosudur. Jennifer Aniston 53 kg gibi bir ağırlığa sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.