İşte Karşınızda Yeni Honda Civic!

Honda, yeni tasarıma sahip Honda Civic Sedan RS 2018 modeli ile tekrar otomobil sevenlerin karşısında… Peki, Honda Civic Sedan RS 2018 fiyatı ne kadar? Honda Civic Sedan RS 2018 araç ölçüleri nedir? işte, aracın incelemesi...
İşte Karşınızda Yeni Honda Civic!

Japonya’nın en büyük otomobil firmaları arasında önde gelen Honda, en çok tutulan Civic Sedan RS 2018 modelini yeni bir tasarıma kavuşturuyor. Önceki tasarımına göre hem görünüş olarak hem de donanım olarak oldukça ilgi göreceği düşünülüyor. İşte detaylar…

honda civic sedan rs 2018 araç incelemesi

Otomobil devi Honda’nın son yıllarda en popüler modellerinden en yenisi ve en iyisi olan Honda Civic Sedan 2018 modeli kullanıcıların gözünü doldurmaya devam ediyor. Honda, Civic HB ile de zaten istediği popülariteyi yakalamıştı ama sedan sevenler için bu araç, önemli bir seçenek haline geldi. Peki, 2018 model Honda Civic Sedan RS aracının özellikleri neler? Gelin, çağın en güzel Honda aracı olan Honda Civic Sedan RS’nin incelemesini gerçekleştirelim.


Honda Civic Sedan RS Genel İncelemesi

Honda Civic Sedan söylenmesi gereken ilk şey kesinlikle küçük silindirli bir motor olması. bu durum her türlü talebi karşılamaktadır.

Honda Civic Sedan RS’nin tasarımı için hem sedan hem de sportif bir Hatchback görünümü bir arada. Yapılan araştırmalar neticesinde Honda markasının yaptığı AR-GE çalışmalarıyla müşterilerinin bu tarz bir araç istediği kanısı ortaya çıkmıştı.

honda civic sedan rs 2018 özellikleri

Honda Civic Sedan RS’de 1,5 litrelik turbo benzinli motor şimdilik sadece CVT şanzıman ile sunuluyor. 100km’ye 8,1 saniyede ulaşan motor, hem sarsıntısız hem de güçlü.


Honda Civic Sedan RS Araç Ölçüleri

2018 model Honda Civic Sedan RS’nin 4648mm uzunluğundadır ve genişliği 1799mm’dir. Aracın ölçüleri sayesinde iç bölge konforlu bir hale getirilmiş. Aks mesafesi de 2698mm. Konu sportif tasarım ve havadar iç mekan olunca yükseklik de çok önemli. Yeni Honda Civic Sedan yüksekliği 1407mm.

honda civic sedan rs 2018 fiyatı

İç mekanda oldukça keyifli bir tasarım söz konusu. 7 inç büyüklüğünde bir multimedya ekranı ile yola çıkan Honda Civic RS, direksiyon simidinden koltuklara kadar her detayda konfor odaklı.


Honda Civic Sedan RS Fiyatı

Honda Civic Sedan Türkiye’de 109 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.