İstanbul'da Keyif Veren En İyi 8 Çay Bahçesi

Lezzetli çay içebileceğiniz ve manzaraya doyacağınız İstanbul'un en iyi çay bahçelerinden bir liste oluşturduk. İncelemek için yazımıza göz atabilirsiniz.
İstanbul'da Keyif Veren En İyi 8 Çay Bahçesi

İstanbul'da çayı en lezzetli içebileceğiniz mekanlar arasında yer alan çay bahçeleri, geçmişten beri vazgeçilmez yerler arasında bulunuyor. Genellikle yeşillikler altında bulunan çay bahçeleri özellikle yaz ve bahar aylarında çok fazla tercih ediliyor. Açık havada, manzara eşliğinde, dostlarımızla hoş sohbetler ederek çay içmeyi sağlayan çay bahçeleri günün tüm stresini ve yorgunluğunu alıyor. Bundan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimiz İstanbul'un en iyi çay bahçelerinden oluşuyor.

İstanbul'un En İyi Çay Bahçesi Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Çengelköy Tarihi ÇınaraltıÜsküdar10/9.9
2Moda Aile Çay BahçesiKadıköy10/9.9
3Pierre LotiEyüpsultan10/10
4Sarayburnu Aile Çay bahçesiFatih10/9.9
5Alperenler Çay BahçesiÜsküdar10/9.8
6Korcan Aile Çay BahçesiÜsküdar10/9.7
7Kahveci Mustafa Amca JeansBeyoğlu10/9.8
8İstinye İskele Çay BahçesiSarıyer10/9.9

İstanbul'un En İyi 8 Çay Bahçesi

İşte İstanbul'da tavşan kanı çay içebileceğiniz en iyi çay bahçeleri...

1. Çengelköy Tarihi Çınaraltı

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hızlı Servis
Çalışan İlgisi

Son zamanlarda oldukça popüler olan Çengelköy Tarihi Çınaraltı Çay Bahçesi, 24 saat açık olmasına rağmen günün hemen her saati yoğun oluyor. 15 Temmuz Köprüsünü tam karşıdan izleyebilmenizi sağlayan bu çay bahçesine dışarıdan yiyecek getirmeniz serbest. İstanbul'un tadını çıkarabileceğiniz mekanlar arasında bulunan bu çay bahçesi, oldukça uygun fiyata sunduğu kahvaltı tabağıyla da beğeniliyor.

Telefon(0216) 422 10 36
Saatler12:00-02:00 Cuma- Cmt: 12:00-03:00
AdresÇengelköy Mah. Çengelköy Cad, Çınarlı Cami Sk. No:4, 34680 Üsküdar/İstanbul
MutfakÇay/Kahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Pazar günü oldukça yoğun bir saatte gitmemize rağmen yer bulabildik. Servis yeterince hızlıydı. Sosisli sandviç çok iyi değildi ama çocuklar hamburger ve tosta bayıldılar. Burada Boğazın muhteşem manzarasıyla eşsiz bir çay keyfi yapabilirsiniz. Bu arada fiyatlar makul ve sigara içilmeyen bölüm bulunuyor.

? Her daim kalabalık. İçeride ancak kışın sabahları boş yer bulabilirsiniz. Ama her ne olursa olsun burada Çengelköy klasiğini yaşamanızı tavsiye ederim. Dışarıdan yiyecek getirebilirsiniz ancak içecek getirmenize izin verilmiyor.

2. Moda Aile Çay Bahçesi

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Sessiz Ortam
Ferah

İstanbul'da çay bahçesi denildiğinde akla ilk gelen yerler arasında bulunan Moda Aile Çay Bahçesi, birçok kişi için anıların canlandığı mekanlar arasında. Yemyeşil ağaçların altında sessizce çay keyfi yapabileceğiniz bu mekan, deniz manzarasıyla da büyülüyor.

Telefon(0216) 337 99 86
Saatler07:00-00:00
AdresCaferağa, Park İçi Yolu, 34710 Kadıköy/İstanbul
MutfakÇay/Kahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Doğa , deniz ve ağaçların arasında kuş seslerinin şenlendirici ritmiyle kahve , çay ve envai çeşit sıcak soğuk içecekler ile günün yorgunluğunu bir kenara bırakabileceğiniz harikulade ortam.

? Modanın tam sahilde kalan burun kısmında boylu boyunca deniz manzarasına hakim olan çaybahçeleri yaz aylarında vazgeçilmez bir gezi mekanıdır . Dondurmanızı alır buraya yürür çay kahvenizi de burada içersiniz. Yan tarafında sahile çıkan merdivenleri vardır. Karşısında bir çocuk parkı ve basket sahası.

3. Pierre Loti

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Teleferik Olması

Adını Fransız yazardan alan Pierre Loti, Eyüp'ten Haliç'e kadar muhteşem manzarasıyla İstanbul'un en gözde mekanları arasında yer alıyor. Turistler tarafından da beğenilen bu çay bahçesine ulaşım ise teleferiklerle yapılıyor. Bu sebeple oldukça yoğun ilgi gören bu çay bahçesi atıştırmalık seçenekleriyle de beğeni topluyor.

Telefon(0212) 497 13 13
Saatler08:30-00:00
AdresEyüp Merkez, Karyağdı Sk. No:20, 34050 Eyüpsultan/İstanbul
MutfakÇay/Kahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? İstanbul'un en güzel tepelerinden biri yerli ve yabancı turistlerin sıklıkla ziyaret ettikleri bir yer. Manzaraya karşı oturup kahvenizi veya çayınızı keyifle içebileceğiniz harika bir mekan fiyatlar böyle bir manzaraya göre fena sayılmaz

? Çay ve kahve içebileceğiniz tarihi ağaçlar altında güzel bir mekan. Pierre Loti den Eyüp Sultan'a inebilir. Eyüp sultanda cami giriş kapısının karışımdaki tarihi fırından birşeyler alabilirsiniz.

4. Sarayburnu Aile Çay bahçesi

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet

İstanbul'un en güzel noktalarından biri olan Sarayburnu'nda yer alan bu çay bahçesi, doyasıya deniz manzarası izleyeceğiniz en iyi yerlerden biri. Tarihi dokuyu ve İstanbul'u hissetmenizi sağlayan bu mekan, lezzetli çay ve kahvesinin yanı sıra hafta sonları kahvaltı da sunuyor.

Telefon(0212) 522 13 97
Saatler24 Saat Açık
AdresHoca Paşa, Kennedy Cd. No:8, 34112 Fatih/İstanbul
MutfakÇay/Kahve
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Tüm boğazı görüyorsunuz. Denizin hemen içinde resmen. Ben zaman zaman giderim ve kafamı toparlarım.

? Manzara çok güzel İstanbul’un iki yakası da görünüyor. Mekan çok salaş bir çay bahçesi. Büyük beklenti içine girmemek lazım ama manzara İçin değer.

5. Alperenler Çay Bahçesi

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Manzara
Sakin Olması

Denize sıfır bir mekanda çay keyfi yapmak isteyenlerin tercih edebileceği mekanlar arasında yer alan Alperenler Çay Bahçesi, Anadolu Yakası'nın en sakin yerleri arasında bulunuyor. Sevdiklerinizle deniz kokusu ve sesi eşliğinde kafa dinlemek için gidebileceğiniz bu mekan, pazar kahvaltısıyla da yoğun ilgi görüyor.

Saatler09:00-23:00 Cmt: 09:00-03:00
AdresKandilli, Vaniköy Cd No.: 2, 34684 Üsküdar/İstanbul
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Sakin olduğu için bebekle rahat ettik.

? Muhteşem manzara. Dost sohbeti, kafa dinlemece.

6. Korcan Aile Çay Bahçesi

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Lezzet
Çalışan İlgisi

Salacak'ta yer alan Korcan Aile Çay Bahçesi, tavşan kanı çayıyla İstanbul'da en sevilen yerler arasında bulunuyor. Sevdiklerinizle gidip Kız Kulesi'ne karşı hem çayınızı yudumlayabileceğiniz hem de sohbet edebileceğiniz bu mekan, birçok farklı lezzetiyle de beğeni topluyor.

Telefon(0216) 492 12 85
Saatler08:00-01:00
AdresSalacak, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:4, 34668 Üsküdar/İstanbul
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Çayı menemeni ve tostu güzeldi. Temiz işletme , manzarası mükemmel.

? Nostalji kokuyor ilgi ve alakaları için herkese teşekkür ederim.

7. Kahveci Mustafa Amca Jeans

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Lezzet

Beyoğlu'nun en sevilen mekanları arasında yer alan Mustafa Amca Jeans, sıcak ve samimi ortamıyla her kesimden insanın buluştuğu noktadır. Uygun fiyatlı olmasından dolayı öğrencilerinde en sevdiği çay bahçeleri arasında yer alan bu mekan, özellikle Türk kahvesiyle gelen herkesin beğenisini kazanıyor.

Telefon0534 076 32 76
Saatler06:00-02:00
AdresAsmalı Mescit Mah Suriye Pasajı, Beyoğlu-tünel, 34430 Beyoğlu/İstanbul
MutfakKahve/Çay
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Hazzopulo pasajında olanı taksimdeki en samimi en güzel mekandır. Servet Abi candır sırf onun için bile gelinir?

? O nasil guzel bir tosttur öyle yahu. Karışık tostu o kadar lezzetli ki ne zaman Taksim'e ugrasam yerim. Tam Taksim'in ruhuna uygun can mekan ❤️

8. İstinye İskele Çay Bahçesi

İstanbul'un En İyi Çay Bahçeleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Manzara
Lezzet

İstanbul'da deniz manzaralı çay bahçeleri arasında en dikkat çeken mekanlardan biri olan İstinye İskele Çay Bahçesi, özellikle hafta sonu oldukça yoğun oluyor. Deniz kokusu eşliğinde dumanı tüten tavşan kanı çay içebileceğiniz bu harika mekan, yazın ferah ve salaş mekan aradığınızda tercih edebileceğiniz yerler arasında.

Telefon(0212) 229 82 58
Saatler09:00-23:00
Adresİstinye, 34460 Sarıyer/İstanbul
MutfakKafe Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

? Çok keyifli bir yer uygun fiyat manzara muhteşem.

? Köprü manzarası eşliğinde bi çay içerim derseniz uygun fiyatlı iyi manzaralı mekan.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Anadolu Yakası Sosyal TesisAvrupa Yakası Sosyal Tesisleri
Türk Kahvesi MekanıSalaş Mekanlar

İstanbul'un en iyi çay bahçesi hangisi?

İstanbul'da lezzetli çay içebileceğiniz en iyi mekanlar arasında; Çengelköy Tarihi Çınaraltı, Moda Aile Çay Bahçesi, Pierre Loti, Sarayburnu Aile Çay Bahçesi, Alperenler Çay Bahçesi, Korcan Aile Çay Bahçesi, Kahveci Mustafa Amca Jeans ve İstinye İskele Çay Bahçesi İstanbul'un en iyi çay bahçeleridir.

Semaverde çay nerede içilir?

İstanbul'da semaverde çay içebileceğiniz mekanlar arasında; Yoros Kale Kafe, Yeniköy Sahip Kafe, Moda Aile Çay Bahçesi ve Çınaraltı Çay Bahçesi İstanbul'da lezzetli çay yapan mekanlardır.

Boğaz'da çay nerede içilir?

Boğaz'da içebileceğiniz en iyi mekanlar arasında; Çengelköy Tarihi Çınaraltı, Sarayburnu Aile Çay bahçesi, Korcan Aile Çay Bahçesi ve İstinye İskele Çay Bahçesi Boğaz manzaralarıyla beğenilen en iyi çay bahçeleridir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.