İstanbul'da Kendisini Kanıtlamış En İyi 18 Bayan Kuaförü

İstanbul en iyi ve en popüler kadın kuaförlerini sizler için listeledik. İçeriğimizde ünlülerin de gittiği İstanbul'un en iyi kuaförleri bulunuyor.
İstanbul'da Kendisini Kanıtlamış En İyi 18 Bayan Kuaförü

İstenilen saç modelinden farklı bir kesim veya renkle karşılaşan birçok kadın kuaför seçiminde oldukça titiz davranarak pişman olmak istemiyor. Bu sebeple içeriğimizde sizler için İstanbul'da yer alan en iyi bayan kuaförlerini bir araya getirdik. Eğer sizde kuaför seçiminde oldukça titiz davranıyorsanız içeriğimizde yer alan kendisini kanıtlamış İstanbul'un en iyi kuaförlerini seçerek daha ilgi çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

İstanbul'un Bayan Kuaförleri Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1MM BahçecikBeşiktaş10/10
2Toprak Şeker Bayan KuaförKadıköy10/9.9
3San Bayan KuaförAtaşehir10/9.9
4Ahmet Çoban Garaj Hair StüdyoBeşiktaş10/9.9
5Sabit Akkaya Hair StylistBeşiktaş10/10
6Erhan Delen Bayan KuaförAvcılar10/9.9
7MALİ KuaförBeşiktaş10/9.9
8RESSAM Hair StudioKadıköy10/9.8
9The MostKadıköy10/9.9
10Emre AyaksızKadıköy10/9.9
11Black & White KuaförBeşiktaş10/9.9
12Erdem KıramerBeşiktaş10/9.9
13Kemal BaykarBeşiktaş10/9.8
14Yıldırım ÖzdemirBeşiktaş10/9.9
15Ebil Saç TasarımBeşiktaş10/9.8
16Ekip By YıldırımKadıköy10/9.8
17Hakan Köse DifferenceBeşiktaş10/9.9
18Hangar Hair ArtBeşiktaş10/9.9

İstanbul'un En İyi 18 Bayan Kuaförü

İşte İstanbul'da gönül rahatlığıyla gideceğiniz en iyi bayan kuaförleri...

1. MM Bahçecik

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi
Güler Yüzlü Çalışan

İstanbul'un en iyi bayan kuaförleri arasında yer alan MM Bahçeçik, 1978 yılından beri moda, oyuncu ve müzik dünyasının ünlü yıldızlarına hizmet veriyor. Kuaförlük mesleğinde bir idol haline gelen MM Bahçecik, sunduğu kaliteli hizmetle her gelen kadının mutlu ayrılmasını sağlıyor. Ulus, Tarabya, Zekeriyaköy ve Acarkent olmak üzere toplam 4 farklı şubede hizmet veren bu kuaför, saç tasarım modasına öncülük yapıyor.

Telefon(0212) 257 68 22
Saat09:00-19:00
AdresUlus, Kültür Mahallesi, Ahmet Adnan Saygun Cd. Dostlar Sitesi D:A Blok No:5, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Samimi, güler yüzlü ve profesyonel insanlar. Metin Bey harika bir lider. Kızımla gidip, mutlu ayrılıyoruz. Kadir Bey’e boya ve kesimde çok güveniyorum.

👤 Temiz, çalışanları çok güler yüzlü ve deneyimli. Saçlarımı gözü kapalı teslim edebileceğim tek yer.

2. Toprak Şeker Bayan Kuaför

İstanbul en iyi kuaför

 

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

İstanbul’un Kadıköy semtinde, bayan kuaförü arayan okurlarımızı için önerebileceğimiz Toprak Şeker Bayan Kuaför, “Sarışınlığın Tek Adresi” sloganıyla hareket etmektedir. Uzman kadrosuyla beraber her gün onlarca müşteriyi ağırlayan bu kuaförde renklendirme, kesim, topuz, mikro kaynak, keratin kaynak, makyaj, el-ayak bakımı, 3D kıl tekniği, kaş kontürü ve kalıcı makyaj gibi birçok hizmet sunulmaktadır.

Telefon(0216) 386 70 23
Saat10:00-20:00 Salı: Kapalı
AdresFeneryolu, Fener Yolu Mah, Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:50, 34724 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Beş kez mikro kaynak yaptırdım ve her seferinde çok memnun kaldım. Saçlar ne döküldü nede kendi saçıma zarar verdi. Gür ve uzun saç hayali olan herkese tavsiye ederim.

👤 Canım kuaförüm, yıllardır saçlarım onlara emanet, her gittiğimde memnun ayrıldım, bir kez bile beni mutsuz etmediler

3. San Bayan Kuaför

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hijyenik
Hizmet Kalitesi

İstanbul kuaför önerilerini verdiğimiz içeriğimize San Bayan Kuaförü ile devam ediyoruz. İstanbul’un birçok semtinde şubesi bulunan ve oldukça popüler olan San Bayan Kuaför’ü Saç işlemlerinden mikro kaynağa, manikür ağdadan makyaj kirpiğine kadar birçok hizmeti bulabileceğiniz ender bayan kuaförlerindendir.

San Kuaför, 1989 yılından bu yana kuaförlük sektörünün öncülüğünü üstlenmiş bir kurumdur. Tecrübe ve deneyimlerini görsel ve yazılı basında çalışmalarını sürdüren San Kuaför, Türkiye genelinde şubeleşmiş güçlü kadrosu ve “Stil Kişiseldir” fikrini esas alarak yoluna devam etmektedir.

Telefon(0216) 455 96 38 - 0216 545 37 48
Saat08:00-20:00
AdresAtatürk Mah Ataşehir Blv. Gardenya Plaza 7/1 D: 6, 34758 Ataşehir/İstanbul
İnstagramhttps://www.instagram.com/Fuattanis

Google Müşteri Yorumları

👤 7 yıldır giderim, her gittiğimde özenle işlemlerim yapılır, hiç uzamayan saçlarım Fuat sayesinde uzadı, kızıl çok yorucu ve yıpratıcı olmasına rağmen saçlarım çok sağlıklı ve parlak. Her işlemimi boyamı kesimi bakımımı burada yaptırıyorum, insan kazanmayı önemseyen para kazanmayı ön planda tutmayan bir işletme kendisine değer veren tüm kadınların keşfetmesi gereken bir kuaför.

👤 İlk zamanlar Evime yakın olduğu için tercih ettiğim bir işletmeydi. Daha sonra yapılan işlemlerin profesyonelliği ve tam istediğimi anlamaları benim vazgeçilmez yerim oldu. Teşekkürler san kuaför💕

4. Ahmet Çoban Garaj Hair Stüdyo

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Samimi Ortam
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Ahmet Çoban, 2008 ile 2012 yılları arasında dönemin ünlü kuaförlerinden MOS’ta çalıştı ve sonrasında kariyer basamaklarını birer birer çıktı. İstanbul'un en iyi kuaförleri arasında ismini popülerleştiren Ahmet Çoban, 2015 yılında “2. dalga kuaför salonu” olarak tanımlanan Garage Hair Repair Studio'yu Etiler’de müşterilerine açtı. Saç kesimden bakıma, renklendirmeden föne kadar birçok hizmeti sunan bu mekanda sizler de saçlarınızı uzman ellere teslim edebilirsiniz.

Telefon(0212) 281 44 44
Saat10:00-19:00
AdresLevent, Güvercin Sk. No:15, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Saçımın kesimini Ahmet bey yaptı güzel bir şekillendirme yapıldı saçlarım kendine geldi🙏Muhammed beyinde ellerine sağlık özenli ve harika fön işlemi gerçekleştirdi bundan sonraki adresim garaj kuaför 👍🙏

👤 Çok güzel bir ekip, herkes güler yüzlü. Aile sıcaklığında bir ortamda, kendinize ve saçlarınıza mükemmel bir bakım sağlanıyor :)

5. Sabit Akkaya Hair Stylist

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Güler Yüzlü Çalışan

Moda çekimleri ve defile gibi etkinliklerin vazgeçilmez kuaförü olan Sabit Akkaya; Swissotel The Bosphorus, Conrad İstanbul, Raffles İstanbul, Fairmont Quasar İstanbul, Çırağan Palace Kempinski İstanbul, JW Marriott Hotel Marmara Sea ve Mandarin Oriental Doha gibi lüks otellerde yer alan şubesiyle hizmet veriyor. Birçok ünlünün düğün ve davet saçlarını yapan bu kuaför, teknoloji ve trendler ışığında hizmet verdiğinden dolayı İstanbul'un en iyi bayan kuaförleri arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 259 02 29
Saat10:00-19:00
AdresVişnezade Mah. Acısu Sk. No:19 Floor:10, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Halit beyin pozitifliği, ilgisi, alakası, güler yüzlülüğü ve samimiyetini söylemeden geçemeyeceğim. Saçımın harika rengi içinde çok ama çok teşekkür ederim🙏🏼🤩👏🏼

👤 Samimiyetiniz, güler yüzünüz ve mütevazı tavrınıza hayran kaldım Sabit Bey. Onca olumsuz kuaför deneyiminden sonra profesyonel bir hizmet aldığım için çok mutlu ve memnun oldum. Her şey için çok çok teşekkür ederim..

6. Erhan Delen Bayan Kuaför

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Samimi Ortam

İstanbul’un en bilindik semtlerinden Beşiktaş’ta müşterilerine hizmet veren Erhan Delen Bayan Kuaför, tecrübeli ekibi sayesinde saçlarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir yer. İnternet üzerinden online randevu hizmeti sunan Erhan Delen Bayan Kuaför, içerisinde birçok hizmet barındırmaktadır. İstediğinizi aradığınız bir kuaför arıyorsanız, Erhan Delen Bayan Kuaförü tam size uygun.

Telefon(0212) 257 64 07
Saat09:00-20:00 Pazartesi: Kapalı
AdresKuruçeşme, Kırbaḉ Sokağı No:6, 34345 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Kuaför sektörünün en başarılı genç kuşak kuaförlerinden. Gerek kişiliği gerekse sanatı gerçekten çok çok iyi. Ne çok yakın zamanda hem Türkiye'de olduğu gibi dünyada da adından bahsettireceğine inancım tam.

👤 Süper,Çok kaliteli bir kuaför salonu... Gerçekten çok beğendim Eğer ki bir kuaför arıyorsanız Erhan Delen Hair Designer'i tavsiye ederim

7. MALİ Kuaför / Avcılar

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Solaryum Hizmeti

İstanbul'un en iyi kuaförlerini listelediğimiz içeriğimize Mali Kuaför ile devam ediyoruz. 35 yıllık deneyimiyle modanın ve sanatın en çok tanınan kuaför markalarından teki olan MALİ Kuaför, İstanbul’daki iki salonuyla hizmet ediyor. Bu kuaför, uluslararası alanlarda eğitim alan özel personelleriyle bayanlar tarafından en çok tercih edilen markalardan biri. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren MALİ Kuaför, saç ve makyaj uygulamaları ile el, ayak ve vücut bakımlarını uzman ekipler tarafından yapıyor. Avcılar Pelican Mall AVM ve Florya’daki salonunda hizmet veren MALİ Kuaför, Pelican AVM’deki salonunda solaryum hizmeti de veriyor.

Telefon(0212) 620 26 86
Saat10:00-22:00
AdresGümüşpala Mahallesi, Selvi Sok Pelican Mall Alışveriş Ve Yaşam Merkezi, D:No:25 D:5, 34320 Avcılar/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Bir süredir güvenilir bir kuaför arıyordum. Sonra burayı keşfettim. Hasan bey benimle çok ilgilendi ve kesimde gerçekten çok iyi. Saçlarımı o kadar güzel kesti ki artık sadece kurutup çıksam bile güzel görünüyor. Bundan sonra hep kendisine kestireceğim. Herkese tavsiye ederim 🤗

👤 Bertan bey gerçekten işinin piri o kadar güzel kesim yaptı ki gerçekten bu kadar beğenmemiştim. sanatı, güler yüzlülüğü, samimiyeti beni oldukça memnun etti. Teşekkürler MALİ ailesi <3

8. RESSAM Hair studio

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi
Ünlülerin Tercihi

Birçok ünlü tarafından tercih edilen RESSAM Hair studio, uzman kadrosuyla birlikte giden her kadını memnun ediyor. Moda olan saç kesim ve renklerini en iyi şekilde yapan bu kuaför, birçok kişinin düğün, nişan ve kına gibi özel günlerinde de tercih ettiği yerler arasında bulunuyor.

Telefon(0212) 215 51 72
Saat08:00-20:00 Pazartesi: Kapalı
AdresDikilitaş, süleyman Seba Spor Kompleksi, Dikilitaş Mah,hakkı Yeten Cad, Fulya Avm No:1 D:Kat, 34394 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Kuaför Cem beyle yaklaşık 12 senedir tanışıyoruz, saçlarımın kesimini ve balyajını kendisinden başka kimseye yaptırmam :) son 5 senedir karşıda yaşamama rağmen hala buraya geliyorum!

👤 Saç konusunda çok hassas biri olmama rağmen iyi ki güvendim diyorum şuan saçlarıma bayıldım etrafımda beğenmeyen bir kişi bile yok. Elinize, emeğinize sağlık. Cem bey ve ekibine Çok teşekkür ederim❤️

9. The Most - Cadde

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hijyen
Hizmet Kalitesi

Türkiye, Dubai, Katar ve Baku olmak üzere birçok farklı noktada şubesi bulunan The Most, saç kesim stilleri, saç boyama, profesyonel makyaj, tırnak bakım ve daha birçok hizmetiyle gelen müşterilerinin memnun ayrılmasını sağlıyor. Birçok ünlü kuaför markasıyla iş birliği yapan bu kuaför saç bakımı konusunda son derece profesyonel çalışanlara sahip olduğundan düzenli giden herkesin saçları canlanıyor.

Telefon(0216) 350 70 80
Saat08:30-20:00
AdresFenerbahçe, Bağdat Cd. No:214, 34726 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Her gidişimde mutlu ayrıldığım, verilen parayı sonuna kadar hak eden bir kuaför. Ortam, ilgi, kullanılan ürünlerin kalitesi üst düzey. Özellikle Mehmet ve Cihan Beyler işlerinde çok profesyonel. herkese tavsiye ederim.

👤 Saçımdaki gri tonlarını mükemmel yapan başka bir yer bilmiyorum. Ayrıca hijyenin son derece ön planda olması ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları benim için çok kıymetli.

10. Emre Ayaksız Cadde

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Ünlülerin Tercihi
Hijyen
Güler Yüzlü Çalışan

Ünlülerin kuaförü olarak adlandırılan Emre Ayaksız, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde yer alan şubeleriyle hizmet veriyor. Kadın ve erkek bölümü olmak üzere iki farklı bölümden oluşan bu kuaför, boya işlemleri, tırnak bakım, saç şekillendirme, cilt bakım ve dudak renklendirme gibi estetik ve güzellik adına birçok hizmet sunuyor. 15 yaşından beri mesleğe gönül veren Emre Ayaksız, Almanya, Dubai, Rusya ve İsviçre gibi birçok ülkede seminerler düzenlediğinden sadece Türkiye'de değil Dünya'da en iyiler arasında yer alıyor.

Telefon0532 653 00 80
Saat09:00-20:00 Pazartesi: Kapalı
AdresCaddebostan, Ogün Sk. No:24 D:26A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Frida Kahlo ile gittim Adriana Lima ile geri gönderdi sevgili Burhan Seven...

👤 İstanbul dışından geldim. Gelmeden önce Burhan bey İnstagramdan çok yardımcı oldu hatta geldiğimde bile bizzat kendisi ilgilendi diğer kuaförler gibi hepsini personellere bırakmadı. Birkaç yıldır istediğim renge sonunda kavuştum. “ Hem saç sağlığı hakkında bilgilenip hem de mutlu ayrılabileceğiniz kuaför” 👍🏼

11. Black & White Kuaför İstanbul

istanbul-en-iyi-kuafor-014.webp

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hijyen

İstanbul Şaşkınbakkal semtinde 1992 yılından itibaren bayanlara kuaför hizmeti veren Black & White Kuaför, içerisinde barındırdığı tecrübeli ve başarılı personeli ile çokça tavsiye ediliyor. Müşterileri ile her daim ilgilenen ve müşterilerin isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Black & White Kuaför, eminiz ki sizlerin de İstanbul’daki favori bayan kuaförünüz olacaktır.

Telefon(0216) 385 84 63
Saat09:00-19:00
AdresSuadiye Bağdat Cad, Noter Sk. Lale Apt No:28/1-B, 34740 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Sevgi abla sayesinde kaşlarım ve tırnaklarım inanılmaz güzel oldu. Kalıcı oje ve kaş tasarımında kendisini tek geçerim. Mucizevi ellere sahip!

👤 Nur hanıma çok teşekkür ediyorum, ne desem eksik kalır ❤️

12. Erdem Kıramer

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi

Türkiye’nin en iyi kuaförleri arasında yer alan Erdem Kıramer Aveda, 1959 yılından itibaren ününe ün katan bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk olarak Nişantaşı’nda hizmet vermeye başlayan Erdem Kıramer, Ekip by Erdem Kıramer ve Erdem Kıramer Aveda zincirlerini oluşturdu. İstanbul’da birçok bölgede hizmet veren Erdem Kıramer’i henüz sizler de tercih etmediyseniz, kesinlikle tavsiye ederiz.

Telefon(0212) 282 19 12
Saat09:00-22:00
AdresKültür, Nispetiye Cd, 34340 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Çoğu kuaföre göre çok daha pahalı fakat hakkını veriyor çalışanlar cana çok yakın ve insanlar gerçekten işini biliyor.

👤 Saç kesimi çok iyi.

13. Kemal Baykar İstanbul

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi

İstanbul’da bayan kuaförleri alanında bir marka olan Kemal Baykar Bayan kuaförü, ilk olarak Baçecik’te 1987 yılında hizmet vermeye başladı. Günümüzde ise İstanbul’da bayan kuaförlük hizmetini Akatlar’da vermeye devam etmektedir. Müşterileri ile ilgilenen ve onların isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Kemal Baykar Kuaför, İstanbul’daysanız sizlerin tercih etmesi gereken bayan kuaförlerin başında gelmektedir.

Telefon0212 352 11 25
AdresEbullulah Mardin Cad. Mermerler Sitesi No:14/1 Akatlar

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok memnunum yıllardır gittiğim kuaförüm.

👤 Saçlarımı tek emanet ettiğim yer.

14. Yıldırım Özdemir Bebek

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi

İstanbul’un en önemli ve popüler bayan kuaförlerinden bir tanesi olan Yıldırım Özdemir, eski yıllarda bayan kuaförlüğünde marka olan usta Yaşar Coka’nın Bebek’teki salonunda çalıştı ve sonrasında kendi bayan kuaför markasını yarattı. Dükkanını Bebek semtinde açan ve bayan kuaför alanında İstanbul’da hizmet veren Yıldırım Özdemir, sanat dünyasından birçok kişinin de uğrak noktaları arasında yer aldı.

Telefon(0212) 287 21 73
Saat08:00-20:00
AdresBebek, Cevdet Paşa Cd, Selçuk Sokağı No:7/A, 34342 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Dünyanın en nazik, en mütevazi kuaförü Yıldırım Özdemir ve onun yanında samimiyeti gözlerinden okunan güler yüzlü çalışanları… Yıllardır ailecek geliyoruz, Allah sağlık ve bereket versin…

👤 Çok güzel ve nezih bir yer.ve işyeri sahibi çok saygılı Hanfendi.. başarılar dilerim..

15. Ebil Saç Tasarım / Beşiktaş

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi
Hijyen

1999 yılında Bebek’te sektöre başlayan Erbil Saç Tasarım, 16 yıl içinde İstanbul’da büyük yankı uyandırdı. Batılı kuaför sistemiyle müşterilerini büyüleyen saç tasarım merkezi, şu an Suadiye ve Eyüp’te olmak üzere toplam üç şubesiyle hizmet veriyor. Sahibi Mahmut Ebil baba mesleği olan kuaförlüğe 25 yaşında dünyaca ünlü kuaför Jean Louis David’le tanışınca geçti. David’den öğrendiği kuaförlük sırlarıyla yeteneklerini geliştiren Ebil, İstanbul saç modasına yön veriyor. Ebil Saç Tasarım, Beymen, Vakko gibi markaları katalog çekimi ile ünlü modacıların defilelerinde aranan isimlerden biri.

Telefon(0212) 257 55 70
Saat09:00-19:00 Pazar: Kapalı
AdresBebek, Küçük Bebek Cd. No:10, 34342 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Saç tasarımında mükemmel sonuçlar elde edebileceğiniz bir mekan. Kusursuz hizmetleriyle harikalar yaratan Mahmut Ebil ve ekibine teşekkürler!

👤 Hem güven hem zaman kaybına uğramadığım işin ehli insanlar tarafından hizmet almak ..başka ne söylenebilir ebil için...

16. Ekip By Yıldırım / Kadıköy

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi

Erenköy Bağdat Caddesi’nde kuaför alanına adım atan Ekip By Yıldırım, kısa sürede kalitesini tüm şehre yansıttı. Profesyonel ekibiyle müşterilerinin isteği doğrultusunda harikalar yaratarak şehirde bir efsane haline geldi. Şov ve büyük çaplı organizasyonlarda aranan bir isim olan bu yer, Gülben Ergen, Hadise gibi ünlü isimlere özel kuaförlük yapıyor.

Telefon0532 423 26 51
Saat09:00-20:00
AdresFeneryolu, Fener Yolu Mah, Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:50, 34724 Kadıköy/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Yıldırım bey ve ekibi muhteşem. Turuncuya dönmüş saçımı ince telli olduğu halde hiç bir şekilde yıpranmasına izin vermeden istediğim sarı tona getirdi. Kesimi harika. Hiç tereddütsüz tavsiye ederim.🙏👍

👤 Mutsuz olarak gidip mutlu ayrıldığım bir kuaför. Yıldırım beye benim ne istediğimi anlayıp güzel saçlarıma kavuşmamı sağladığı için ayrıca teşekkür ederim.

17. Hakan Köse Difference / Beşiktaş

İstanbul en iyi kuaför

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Hizmet Kalitesi

İstanbul'un en iyi kuaförlerini listelediğimiz içeriğimizi Hakan Köse Difference ile bitiriyoruz. 1980 yılında kuaförlüğe adım atan Hakan Köse, yetenekleriyle 1999 yılında kendine has tarzını markalaştırarak Etiler’deki salonunu açtı. Uzun yıllar hizmet verdiği bu sektörde İstanbul’un büyük bir etiket ismi oldu. Birbirinden yetenekli çalışanları ile müşterilerini yıllardır salondan mutlu uğurlayan kuaför, renk ve profil analiz uzmanlığı ile birlikte kişiye özel saç modeli belirliyor. Bu sayede saçını yaptığı herkes kuaförden memnun kalarak çıkıyor.

Telefon(0212) 257 46 40
Saat09:00-19:30 Pazartesi: Kapalı
AdresEtiler, Çamlık Yolu Sk. No:6, 34337 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Cemil İrez saç kesimi konusunda bir sihirbaz, bugüne kadar kaç kuaföre gitmişimdir bilmiyorum ama en güzel saç kesimim için kendisine teşekkürü bir borç biliyorum, iyi ki varsınız =)

👤 Saçım ile ilgili aldığım hizmeti ve salonda personelin yaklaşımını çok beğendim. Her şey için çok teşekkür ederim.

18. Hangar Hair Art

İstanbul'un En İyi Bayan Kuaförü

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Fiyat

Birçok fenomen tarafından tercih edilen ve son dönemlerde oldukça popüler olan Hangar Hair Art; ombre, sombre, balyaj, saç şekillendirme ve daha birçok farklı hizmetiyle herkes tarafından beğeniliyor. Hizmet kalitesine göre fiyat olarak da uygun olan bu kuaför, özellikle saç renklendirme için ilk tercihler arasında bulunuyor.

Telefon0507 517 76 55
Saat09:00-19:00
AdresAkat, Zeytinoğlu Caddesi, Yeşim Sk. No:23 / A D:1, 34335 Beşiktaş/İstanbul

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzel. Kesim ve boyada iyiler. Kıvırcık, dalgalı saçtan anlıyorlar. Gidip de memnuniyetle ayrıldığım nadir kuaförlerden. Çalışanlar kibar ve ilgili. Fiyatlar pahalı denebilir ama fiyat listesinden fazla, şişirme ücret talep etmiyorlar. Umarım şubeleştikçe kaliteden ödün vermezler.

👤 Murat Beye Etiler şubesinden saçlarımı kestirdim. İlgi alaka özveri her şeyiyle 10/10 bi mekan. Her isteğinizi dikkate alarak işlem yapiyorlar. Kesinlikle bundan sonra saçlarımı Hangar Hair Art'a emanet edeceğim. Murat beye yeniden teşekkür ederim.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Anadolu Yakası Bayan Kuaförüİstanbul'un En İyi Güzellik Merkezleri
Manikür ve Pedikür MerkezleriProtez Tırnak ve Nail Art Merkezleri
Saç Modelleriİlk Bahar Yaz Saç Kesim Trendleri
Yüz Şekline Göre Saç KesimiTrend Saç Renkleri

İstanbul'da hangi kuaföre gidilir?

İstanbul'da gideceğiniz kuaförler arasında; MM Bahçecik, Toprak Şeker Bayan Kuaför, San Bayan Kuaför, Ahmet Çoban Garaj Hair Stüdyo, Sabit Akkaya Hair Stylist, Erhan Delen Bayan Kuaför, MALİ Kuaför / Avcılar, RESSAM Hair studio, The Most - Cadde, Emre Ayaksız Cadde, Black & White Kuaför İstanbul, Erdem Kıramer, Kemal Baykar, Yıldırım Özdemir, Ebil Saç Tasarım, Ekip By Yıldırım, Hakan Köse Difference ve Hangar Hair Art İstanbul'un en iyi kuaförleridir.

Dünya'nın en iyi bayan kuaförü kim?

Dünya'nın en iyi bayan kuaförleri arasında ilk sırada Jen Atkin yer alıyor.

İstanbul'da kuaförler hangi gün kapalı?

1 Ekim 2022 itibariyle tüm Türkiye'de berber ve kuaförlere haftanın bir günü kapalı olmak zorunluluğu getirildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum