İstanbul'da Kız Arkadaşınızı Götürebileceğiniz 15 Romantik Mekan

İstanbul'da kız arkadaşınızla gidebileceğiniz, romantik anlar geçirebileceğiniz yerleri ve mekanları sizin için bir araya getirdik. Ayrıca sizlere satır aralarında da ufak ip uçları verdik.
İstanbul'da Kız Arkadaşınızı Götürebileceğiniz 15 Romantik Mekan

Kız Arkadaşınızla Gidebileceğiniz Romantik Mekanlar

Sevgilisi olmayanlar sevgili arıyor. Sevgilisi olanlar sevgililerini güzel ve romantik mekanlara götürmek için can atıyor. Eğer Sevgilinizle romantik vakit geçirmek istiyor fakat aradığınız yeri bulamıyorsanız. Bu içeriğimiz tam size göre.


1. Adalar

Sevdiğiniz insan ile gelip görmeniz, gezmeniz gereken yere en başta Adaları koyduk. Çünkü Adalar gerçekten çok farklı. Havası, romantik atmosferi ile her dakikanızı değerli hissedeceğiniz bir ortam.

Günün her saatinde farklı bir güzelliğe bürünen Adalar’a varıncaya kadar yolda da keyifli ve güzel vakit geçireceksiniz.

İstanbul’un güzelliğini seyredecek, martılara beraber simit atacaksınız…

Adalar’a vardıktan itibaren yapacağınız birçok şey var. Bisiklete binebilir, fayton ile yolculuk yapabilirsiniz. Daha sonra günün batışını eşsiz bir manzarada izlemek size çok güzel gelecektir.

adalar


2. Ortaköy

Boğaz manzarası ile gönülleri fetheden Ortaköy’e giderseniz, sizin gibi çifte kumruları da orada göreceksiniz. 

Mükemmel atmosferi ile birlikte sevgiliniz ile birlikte güzel bir yemek yeme şansına da sahipsiniz aynı zamanda…

ortaköy kafe


3. Yıldız Parkı 

Sevgiliniz ile her yer size cennet gibi geliyorduk demiştik. Yıldız Parkı da ayrı bir cennet gibi. Rengarenk çiçeklerin bulunduğu bu parkta, sevgiliniz ile çekildiğiniz fotoğraflar tablolara taş çıkartacaktır. 

yildiz-parki.JPG


4. Tarabya

Sevgiliniz ile birlikte sakin bir ortamda deniz havası almak istiyorsanız, Tarabya ideal mekanınız olmalı. 

tarabya-sahil.jpg


5. Pıerre Lotti

Pierre Lotti, Eyüp’e bağlı bir mekandır. 2004 yılından itibaren teleferikle geçilmektedir. Haliç’in tüm güzelliğini ortaya seren mükemmel manzarası görülmeye değer. 

Günün her saatinde göze farklı bir güzel gelen Pierre Lotti, oldukça fazla turist ağırlıyor.  

Sevgiliniz ile birlikte sıcak çayınızı, kahvenizi yudumlarken sohbet etmekten, etrafı izlemekten sıkılmayacağınız nadide ortamlardan biridir Pierre Lotti.

sahur-pierre-loti.jpg


6. Çamlıca Tepesi

Aşıklar Tepesi olarak ta anılan Çamlıca Tepesi, İstanbul’un en değerli mekanlarından bir tanesidir. İstanbul’u ayaklar altına alan müthiş görüş açısı ve manzarası, size tüm dertlerinizi, tasalarınızı unutturacaktır. 

Ciğerlerinize dolan oksijenin bile farkını hissedeceğiniz Çamlıca Tepesi’ne gitmenizi kesinlikle öneriyoruz.

camlica-tepesi.jpg


7. Beykoz

Sevgiliniz ile birlikte deniz kenarında sakin bir yürüyüş yapmak istiyorsanız, Beykoz Sahili gitmeniz gereken en ideal yerlerden birisidir.

beykoz-sahili.JPG


8. Emirgan Korusu

Renklerin birbirine uyumunu, çiçeklerin o harika kokusunu ve güzelliğini hissetmek… Emirgan Korusu, İstanbulların en sevdiği yerlerden bir tanesidir. Sevgiliniz ile inanılmaz keyifli vakit geçirebileceğiniz bir ortam sağlanmış.

Fotoğraf çekilmekten hiçbir şekilde sıkılmayacağınız Emirgan Korusu, el ele dolaşırken gününüzün bitmesini hiç istemeyeceğiniz adrestir.

Ayrıca bir hafta sonu Emirgan Sarıköşk’e gelebilir, masal gibi bir kahvaltı da edebilirsiniz. 

emirgan


9. Kız Kulesi

Sevgiliniz ile birlikte İstanbul’un sinirinden, stresinden , kalabalığından kurtulmak istiyorsanız, adres belli… İstanbul’u dört bir yandan seyretme imkanına sahip olacağınız Kız Kulesi, İstanbul’un en kıymetlilerindendir.

Sevgiliniz ile gitmenizi kesinlikle önerdiğimiz Kız Kulesi’nde yiyeceğiniz bir akşam yemeği aklınızdan hiç çıkmayacaktır.

uskudar-sahil.jpg


10. Otağtepe

Beykoz ilçesinde Kavacık’ta bulunan Otağtepe, boğazın eşsiz güzelliğini seyir edebileceğiniz harika mekanlardan bir tanesidir. 

otagtepe.jpg


11. Gülhane Parkı

Gözünüzün gönlünüzün açılacağı, sıcacık, romantik bir ortam Gülhane Parkı… Sevgililerin uğrak noktası olan Gülhane Parkı’nda, doğa ile iç içe bir yürüyüş ile zamanınızı huzurlu, keyifli değerlendirebilirsiniz.

gulhane-parki.jpg


12. Zelda Zonk

Sevgilinizle hem romantik hemde eğlenceli bir ortam arıyorsanız Zelda Zonk tam size göre bir seçim olacaktır. Sevgilinizle birlikte yarımada manzarasına bakıp birlikte çok eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca romantizmi fazla sevmiyorsanız da DJ'yi mevcuttur.

zelda-zonk-001.jpg


13. Sunset

Sevgilinizle manzara eşliğinde romantik dakikalar geçirmek için ideal olan bu mekan. Sizin için çok iyi bir seçim olacaktır. Bu mekan çiftler için yaratılmış olup, sevgilinizle kolayca yakınlaşmanız için yeterince soğuktur.

sunset-002.jpg


14. Raika 

Raika Marmara otelinin 20. katında olduğu için manzarayı artık siz düşünün. Sevgilinizle gidebileceğiniz son derece muazzam olan bu yer, size romantik geceler yaşatacağından emin olabilirsiniz. 

-raika .jpg


15. La Boom

Manzarasını izlemeye doyamayacağınız bu harika mekan, sevgilinizle romantik vakitler geçirmek için ideal. Ayrıca şık bir ortamda olacağınızı ve menüsünün italyan mutfağı ağırlıklı olduğunu söyleyebiliriz.

la-boom-006.jpg

Önerilen İçerik: İstanbul’da Kahvaltı Yapabileceğiniz En Güzel Mekanlar

Neoldu.com / Sosyal Fayda

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.