İstanbul Yavru Köpek Eğitimi & En İyi Köpek Tuvalet ve İtaat Eğitimi Firmaları

Köpeğinizin iyi bir geleceğe sahip olmasına destek olacak İstanbul'un en iyi yavru köpek eğitim merkezlerini araştırdık. Listemizde yer alan pet okulları Türkiye'nin en seçkin eğitmenleri tarafından Avrupa standartlarında köpek eğitim hizmeti vermektedir
İstanbul Yavru Köpek Eğitimi & En İyi Köpek Tuvalet ve İtaat Eğitimi Firmaları

Yavru Köpek Eğitimi & En İyi Tuvalet, İtaat ve Savunma Eğitimi Firmaları

Eğitimin insan hayatındaki önemi kadar köpeklerin hayatında da büyük bir yere sahip olduğunu unutmayın. Eğer bir yavru köpek sahibiyseniz ilk yapmanız gereken şey, profesyonel eğitmenlerden destek almak olacaktır. İstanbul'un en iyi yavru köpek eğitim firmaları, insanlar ve köpekler başta olmak üzere diğer hayvanlarla erken yaşta doğru bir bağlantı kurmanın tüm detaylarını öğreten dünyanın farklı noktalarındaki pet okullarında deneyim kazanmış profesyonel ve hayvan dostu eğiticilerden oluşmaktadır. 

Yeni bir köpek yavrusu sahiplendiyseniz ne kadar sevimli olduğunun yanı sıra ne kadar yaramaz olabileceğini konusunda biraz endişelenmiş olabilirsiniz. Yavru köpek eğitimi okulu, yavruların gelişiminin en önemli dönemlerinde nasıl davranması gerektiğini ve hayatının devamını daha bilinçli geçirmesine yardımcı olmaktadır. Köpek eğitim okulu, köpeklerin daha mutlu ve bilinçli olmasının yanı sıra hayatınızı kolaylaştırabilecek çeşitli temel komutları ve teknikleri öğretilmektedir. Köpeğinizle iyi bir geleceğe sahip olabileceğiniz İstanbul'un en iyi yavru köpek eğitimi ve yetişkin köpek eğitimi firmalarını listeledik. Unutmayın köpeğiniz için doğru bir gelecek istiyorsanız eğitime erken başlayın!


1. Pet Okulu Profesyonel Köpek Eğitimi ve Köpek Oteli 

İstanbul Köpek Eğitimi

İstanbul'un en iyi köpek eğitim merkezleri listesinde birinci sırada yer alan Pet Okulu, doğaya ve sadık dostlarımıza olan ilgisiyle 2010 yılından bu yana profestonel köpek eğitim hizmeti vermektedir. Pet sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak tüm temel eğitimleri ister Pet Okulu çiftliğinde isterseniz evinizde vermekte olan firma, can dostlarınızın tüm eğitim periyodunu yakından takip etmenize olanak sağlamaktadır. 

İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok farklı noktasındaki evcil hayvanlara hizmet vermekte olan Pet Okulu, deneyimli ve uzman eğitmenleriyle köpeklerinizin ömür boyu sadık, itaatkar ve sevgi dolu hayat geçirmesine olanak sağlamaktadır. Köpek eğitiminin her daim sevgiyle başladığını savunan Pet Okulu, can dostlarınızın yavruluktan yetişkinliğe kadar olan süre içerisinde sizlerle kaliteli ve uzun ömürlü bir hayat sürmesine yardımcı olmaktadır.

Adresi: Yalıköy Mahallesi, Gümüş Sokak No:7, 34820 Beykoz/İstanbul

Telefon: (0216) 999 87 99

GSM:  0516 169 09 99

Web Sitesi: www.petokulu.com

Pet Okulu Hizmetleri: Tuvalet Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Yavru Köpek Eğitimi, Köpek Oteli, Evde Köpek Eğitimi, Av Eğitimi, Tuvalet Eğitimi, BH/SchH/Körklass Sınavlarına ve Yarışmalarına Hazırlık Eğitimi, Bodyguard ve Alan Koruma Eğitimi, Arama Kurtarma, Davranış Bozukluğu Eğitimi


2. Murat Güngör Profesyonel Köpek Eğitimi

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

Her şeyin pet dostlarımıza olan sevgi ve inancıyla başladığını söyleyen Murat Güngör, İstanbul'un en köpek eğitmenleri arasında yer almaktadır. Kariyerine ilk olarak Samsun'da başlayan Güngör, köpek eğitimi alanında uzman eğitmenlerle uzunca yıllar süren çalışmalarıyla günümüzde Türkiye'nin sayılı profesyonel eğiticilerindendir. 2010 yılından bu yanan 1000'in üzerinden köpek eğiten Murat Güngör, köpek sahiplerinin sorunlarını en kısa sürede çözmeye odaklı çalışmalarıyla küçük dostlarınıza yavruluktan yetişkinliğe kadar iyi bir gelecek hazırlamaktadır. 

Adresi: Yalıköy Mahallesi, Gümüş Sokak No:7, Beykoz/İstanbul

GSM: 0516 169 09 99

Web Sitesi: www.petokulu.com

Murat Güngör Hizmetleri: Tuvalet Eğitimi, Yavru Köpek Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Köpek Oteli, Evde Köpek Eğitimi, Köpek Aktör Eğitimi, Pet Taksi


3. Von Grand Köpek Çiftliği Eğitim Merkezi

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

Von Grand Köpek Eğitim Merkezi, dünyanın dört bir yanında eğitim almış uzman eğitmenleriyle her daim profesyonel bir hizmet vermeyi hedeflemektedir. Pet sahiplerinin aklında ki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıran merkez, köpeklerin yavruluktan yetişkinliğe kadar olan sürede alması gereken tüm temel eğitimleri sağlamaktadır. İstanbul'un Maltepe ilçesinde hizmet vermekte olan tesis, Avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanmış yapısıyla can dostlarınıza kaliteli bir köpek eğitimi sunmayı garantilemektedir. Von Grand köpek eğitim çiftliğinde tuvalet eğitiminden temel itaat eğitimine, ileri itaat eğitiminden alan korumaya kadar birçok farklı köpek eğitim uygulamaları yapılmaktadır.

Adresi: Büyükbakkalköy Yolu - Maltepe/İstanbul

GSM: 0542 390 99 16

Web Sitesi: www.vongrand.com

Von Grand Hizmetleri: Evde Köpek Eğitimi, Köpek Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Av Eğitimi, Tuvalet Eğitimi, BH/SchH/Körklass Sınavlarına ve Yarışmalarına Hazırlık Eğitimi, Bodyguard ve Alan Koruma Eğitimi


4. Positive Dogs International Academy

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

İstanbul'un en iyi köpek eğitim merkezleri arasında yer alan Positive Dogs International Academy, 2012 yılından bu yana pet dostlarınıza hizmet vermektedir. İlk etapta Ataşehir'de hizmete açılan firma, evcil hayvan sahiplerinden aldığı destek ve iş başarısıyla  Kurtköy, Beykoz ve Silivri şubelerini hizmete açmıştır. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde hizmet vermekte olan Positive Dogs, puppy eğitiminden tuvalete, temel itaat eğitiminden ileri itaate, alan korumadan bodyguard eğitimine, davranış bozukluğundan sosyallik eğitimine kadar tüm hizmetleri vermektedir.

Adresi: Ataşehir/İstanbul (İstanbul'un tüm ilçelerinde hizmet vermektedir)

GSM: 0554 190 01 96

Web Sitesi: www.yerindekopekegitimi.com

Positive Dogs Hizmetleri: Tuvalet Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Alan Koruma Eğitimi, Bodyguard Eğitimi, Aktör Köpek Eğitimi, Show Eğitimleri, Evde Köpek Eğitimi


5. Clup Rintintin Köpek Oteli - Eğitim Merkezi

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

Clup Rintintin, 2010 yılından bu yana köpek sahiplerine yönelik eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Sektörde son derece uzman çalışanların yer aldığı Rintintin köpek eğtim merkezi, 2015 yılında hizmete soktuğu Sarıyer tesisiyle evcil hayvanlarınıza lüks konaklama ve günlük bakım hizmeti sağlamaktadır. Evde köpek eğitimi başta olmak üzere temel itaat ve ileri itaat eğitimi vermekte olan Rintintin köpek eğitim merkezi, küçük dostlarınızın karakteri, davranışları ve size olan tutumunu en doğru şekilde öğretilmesine olanak sağlamaktadır.

Adresi: Rumeli Feneri Mahallesi Çiftlik Caddesi No: 28 Sarıyer/İstanbul 

GSM: 0555 737 13 37

Web Sitesi: www.rintintin.com.tr

Clup Rintintin Hizmetleri: Evde Köpek Eğitimi, Köpek Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Av Eğitimi, Tuvalet Eğitimi, BH/SchH/Körklass Sınavlarına ve Yarışmalarına Hazırlık Eğitimi, Bodyguard ve Alan Koruma Eğitimi


6. Von Moon Academy

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

İstanbul'un en iyi köpek eğitim merkezleri arasında yer alan Von Moon, 2006 yılından bu yana köpek eğitim uzmanları ve davranış problemi uzmanlarıyla hizmet vermektedir. İlk etapta evde köpek eğitimi vermekte olan firma, ilerleyen süre zarfından İstanbul Ataşahir'deki köpek eğitim merkeziyle can dostlarınıza tuvalet eğitiminden temel itaat eğitimine, ileri itaat eğitiminden alan korumaya kadar birçok farklı köpek eğitim hizmeti vermektedir. 

Adresi: Ataşehir/İstanbul Merkez Ofis

GSM: 0542 390 99 56

Web Sitesi: www.vonmoon.com

Von Moon Academy Hizmetleri: Tuvalet Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Bodguard - Alan Koruma


7. İnanoğlu Köpek Eğitim Merkezi

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

İnanoğlu Köpek Eğitim ve Bakım Merkezi, 1995 yılında Metin İnanoğlu tarafından kurulmuştur. İstanbul'un en iyi pet okulları arasında yer alan firma, profesyonel eğitmenleriyle pet sahiplerini memnun etmeyi başarmaktadır. Köpek sahiplerinin can dostlarıyla huzur içerisinde yaşamasına yardımcı olmak ve köpeklerin iyi bir eğitim almasına yardımcı olmak için kurulan merkez, 2000'den fazla pet dostuna rehabilite ve eğitim desteği vermiştir. İstanbul'un Eyüp ilçesinde hizmet vermekte olan İnanoğlu Pet Okulu, köpeklerde hazırlık aşaması, ilkokul eğitimi ve ortaokul eğitimi olmak üzere 3 aşamada köpek eğitim hizmeti vermektedir. 

Adresi: Mithat Paşa Mahallesi, Akbaba Sokak, No:4/1 Kemerburgaz/Eyüp

GSM: 0542 452 17 78 / 0535 409 85 04

Web Sitesi: www.inanoglu.com

İnanoğlu Köpek Eğitim Hizmetleri: Sosyalleşme Eğitimi, Temel İtaat Eğitimi, İleri İtaat Eğitimi, Alan Koruma Eğitimi, Şahıs Koruma Eğitimi


Köpek Eğitimi Nedir?

Yavru köpek sahiplenmek isteyen veya yeni bir köpeğe sahip olan hayvanseverlerin, köpeklerinin daha kaliteli ve uzun ömürlü bir yaşam sürmesi için tüm ihtiyaçlarını aksatmadan yerine getirdiğinden emin olması gerekmektedir. Temel olarak sevgi, ilgi, barınma, beslenme ve sağlık kontrolleri gibi ihtiyaçlarla başlayan bu süreç, aynı zamanda iyi bir eğitimi gerektirmektedir.

Köpek sahiplerinin en büyük sorumlulukları arasında yer alan köpek eğitimi, yalnızca köpeğinizin günlük hayatını daha kaliteli idam ettirmesini değil aynı zamanda siz ve köpeğiniz arasında daha sağlıklı ve sıkı bir dostluğun temellerini oluşturmaktadır. Yukarıda belirtilen pet okulları, yalnızca İstanbul değil Türkiye'nin en iyi yavru köpek eğitim merkezleri arasında yer almaktadır. İstanbul'un farklı ilçelerinde hizmet vermekte olan pet okulları başta "Kadıköy Köpek Eğitimi, Ataşehir Köpek Eğitimi, Pendik Köpek Eğitimi, Kartal Köpek Eğitimi,  Ümraniye Köpek Eğitimi, Üsküdar Köpek Eğitimi, Arnavutköy Köpek Eğitimi, Bakırköy Köpek Eğitimi, Bağcılar Köpek Eğitimi, Bakırköy Köpek Eğitimi, Bahçelievler Köpek Eğitimi" olmak üzere tüm ilçelerde can dostlarınıza hizmet vermektedir. 


Köpek Eğitim Merkezi Ne İşe Yarar?

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

Yavruluktan itibaren başlaması gereken köpek eğitimleri, ilerleyen süreçte köpeğinizin daha iyi bir hayat sürmesine yardımcı olacağı gibi siz ve çevresiyle uyum içerisinde yaşamasına olanak sağlamaktadır. Köpek sahipleri ilk etapta can dostlarını kendi başlarına eğitebileceğine ve sosyalleşebileceğine inanmaktadır. Bilinenin aksine bilinçli hayvan sahipleri, köpeklerini yavruluktan itibaren köpek eğitim merkezine göndererek temel eğitimlerini tamamlamasına izin vermektedir. Köpeğinizin tüm hayatını büyük oranda etkileyecek olan yavru köpek okulları, köpeğinizin sahip olması gereken tüm temel eğitimleri küçük yaşta kazanmasına yardımcı olmaktadır. Köpek eğitim okullarında can dostlarınıza verilecek olan eğitimler arasında;

  • Sosyalleşme Eğitimi
  • Temel İtaat Eğitimi
  • İleri İtaat Eğitimi
  • Koruma Eğitimi
  • IPO Eğitimi
  • Bomba-Mayın Arama
  • Canlı Arama Kurtarma
  • Narkotik Eğitimi
  • Aktör Köpek Eğitimi
  • Davranış Bozukluğu Eğitimi
  • Yarışma ve Ring Eğitimi

Yavru Köpek Eğitimi Nasıl Başlar?

İstanbul Yavru Köpek Eğitimi

Köpeklerin yaşam kalitesini arttırmak ve sahipleriyle en doğru iletişimi gerçekleştirmesi için birtakım eğitimden geçmesi gerekmektedir. Her daim yavruluktan başlaması daha verimli olan köpek eğitimleri, köpeğinizin yetişkinlik dönemini son derece bilinçli ve mutlu geçirmesine olanak sağlamaktadır.

Eğer bir yavru köpek sahibiyseniz ilk yapmanız gereken şey profesyonel eğitmenlerden destek almak olacaktır. İyi bir köpek eğiticisi, köpeklerin tüm davranışlarını analiz eden ve can dostunuza iyi bir geleceğin temellerini nasıl atması gerektiğini bilen uzman kişilerden oluşmaktadır. Unutmayın, bilinçsizce verilen bir köpek eğitimi ilerleyen yaşlarda değiştirilmesi zor davranışlara sebep olabileceği gibi travmatik hareketlere neden olabilmektedir.

Önerilen İçerik; Anadolu Yakasının En İyi Pet Kuaförleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum