Asya Mutfağını Sevdiren İstanbul'un En İyi 15 Noodle Mekanı

Canınız noodle çektiğinde, İstanbul'da birbirinden farklı lezzette noodle yiyebileceğiniz en iyi mekanları sizler için liste haline getirdik.
Asya Mutfağını Sevdiren İstanbul'un En İyi 15 Noodle Mekanı

Acı veya ekşi özel soslarla buluşan noodle, Çin eriştesi olarak da isimlendiriliyor. Uzak Doğu'nun en sevilen lezzeti olan noodle bizde yer alan eriştenin daha uzun kesilmiş ve farklı lezzetlerle buluşturularak hazırlanmış hali. Hemen hemen bütün Asya ülkelerinin vazgeçilmez lezzeti olan noodle, hem doyurucu hem de besleyici olmasının yanı sıra Türk damak tadına da oldukça yakın bir lezzet olduğu için ülkemizde de en çok tercih edilen Uzak Doğu yemeği oluyor.

Bu sebeple tavuklusundan karideslisine kadar her damak zevkine uygun noodle çeşidiyle ülkemizde noodle sevenlerin tercih ettiği mekanları araştırarak en iyiler arasından bir liste oluşturduk. Eğer sizde noodle seviyorsanız veya ilk defa deneyecekseniz mutlaka listemizde yer alan mekanları incelemenizi tavsiye ediyoruz.

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Quick ChinaAtaşehir10/10
2Shang PalaceBeşiktaş10/10
3Dragon RestaurantŞişli10/9.9
4Pera ThaiBeyoğlu10/9.9
5ItsumiBeşiktaş10/9.8
6KEN Sushi & MoreKadıköy10/9.9
7WagamamaŞişli10/9.8
8Miyabi Sushi & Japanese Grill BarBeşiktaş10/9.8
9Sushi LABBeşiktaş10/9.8
10Çin BüfeBeşiktaş10/9.7
11Kawaii SushiAtaşehir10/9.8
12Naomi Sushi BarŞişli10/9.8
13KonohaKadıköy10/9.9
14Sushi MangaEyüpsultan10/9.9
15SushiCoKadıköy10/9.7

İstanbul'daki En İyi 15 Noodle Mekanı

İşte İstanbul'da çeşit çeşit ve lezzetli noodle bulabileceğiniz en iyi mekanlar...

1. Quick China

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Dekorasyon
Zengin Menü

İstanbul'da Çin lezzetlerini yemek isteyenlerin kesinlikle gitmesi gereken Quick China, hem dekorasyonuyla hem de lezzetleriyle kendinizi Çin'de gibi hissetmenizi sağlıyor. Sushileriyle yoğun ilgi görse de birçok farklı noodle seçenekleriyle de beğeni topluyor. Çin, Japon ve Tayland mutfağına hakim olan bu mekan, noodle sevenlerin kesinlikle gitmesi gereken yerler arasında.

Telefon(0216) 514 87 77
Saatler11:00–00:00
AdresAtatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak 2RK D2 blok no:10 Metropol Avm, 34758 Ataşehir/İstanbul
MutfakÇin Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Harika bir mekan. Zengin bir menü ve çok lezzetli ürünler. Masamızla ilgilenen Hakan Bey hem menüden seçim yaparken çok yardımcı oldu, hem de müşteriye olan ilgi ve alakası en üst düzeydeydi. Yeniden gelmeyi şimdiden iple çekiyoruz. Teşekkürler

👤 Mekanın ferahlığı ve yemeklerin lezzeti, çalışanların ilgisi gayet beğenilecek bir yer👍 yerimiz belli artık İstanbul'a hoş geldin QUİCK CHINA 😘😘😘

2. Shang Palace

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Güler Yüzlü Çalışan
Zengin Menü
Lezzet

İstanbul'un en iyi Çin Restoranları arasında her zaman ilk sıralarda yer alan Shang Palace, Çinli şefler tarafından hazırlanan yemekleri sunuyor. Noodle yemek istediğinizde siparişinizle birlikte hazırlanan taze noodle, İstanbul'un en iyileri arasında yer alıyor. Ayrıca sadece noodle değil iki aşamalı sunulan Pekin ördeği de mutlaka tatmanız gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 275 88 88
Saatler18:00-22:30 Pzt: Kapalı
AdresSinanpaşa, Hayrettin İskelesi Sk., 34353 Beşiktaş/İstanbul
MutfakÇin Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 İnanılmaz bir deneyimdi. Personel olağanüstü idi. Yediklerimde gerçekten çok lezzetliydi. Ambians ve konumu da süper. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 

👤 Yemekler inanılmaz lezzetli! 

3. Dragon Restaurant

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Dekorasyon

Dekorasyon olarak oldukça ilgi çekici olan Dragon Restaurant, Çin mutfağını sevenlerin İstanbul'da en çok tercih ettiği yerlerden biri. 1987 yılından beri değişmeyen lezzetiyle Uzak Doğu sevenlerin takdirini toplayan bu mekanın lezzetleri Hong Konglu şefler tarafından hazırlanıyor. Tavuk etli noodle ve deniz mahsullü noodle ile yoğun ilgi gören bu mekan, baharat gibi özel ürünleri Çin'den getirttiği için yemekleri orijinal lezzetiyle aynı oluyor.

Telefon(0212) 231 62 00
Saatler18:30-23:30 Pzt: Kapalı
AdresHarbiye, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul
MutfakÇin Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Güzel ve temiz hizmet anlayışıyla harika yerlerden bir mekan…

👤 Harika bir atmosferde, çok lezzetli yemekleri gayet profesyonel bir servis ve samimi hizmet anlayışıyla tadmak için çok uygun bir mekân. 

4. Pera Thai

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Tayland mutfağının İstanbul'daki en iyi temsilcilerinden biri olan Pera Thai, aynı zamanda İstanbul'un en eski Tayland restoranı olma özelliğine de sahip. Tavuk etliden sebzeli noodle'a kadar farklı lezzetler sunan bu mekanın en sevilen yemeği ise Pan Thai yani Tay usulü noodle. Ayrıca sadece ve şık sunumlarıyla da beğenilen bu mekan, konumuyla da beğeniliyor.

Telefon(0212) 245 57 26
Saatler12:00-23:00
AdresEvliya Çelebi, Meşrutiyet Cd. No:94/A, 34421 Beyoğlu/İstanbul
MutfakTayland Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Gerçekten muhteşem bir atmosfer, çok iyi bir ekip ve çok iyi bir ilgi, garsonlar işinin ehli, lezzetler de Tayland'da gittiğim Thai restoranlarıyla tıpa tıp benzer hatta daha iyi olduğunu söylersem abartmış olmam. Bu dönemde böyle mekanlar ve yemekler bulmak oldukça zor. 

👤 Thai yemekleri denemek için en iyi adres burası. Mutlaka rezervasyon yaptırmalısınız. Çok lezzetli. 

5. Itsumi

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Lezzet

İstanbul'da yaşayan Japonların bile severek gittiği Itsumi, Japon mutfağının hemen hemen her lezzetini sunuyor. Dana etli, sebzeli ve tavuk etli noodle seçenekleriyle noodle sevenlerin kesinlikle uğraması gereken bu mekan, lezzetine göre fiyatıyla da memnun ediyor.

Telefon(0212) 264 64 48
Saatler12:00-23:00 Pazar: 12:00-22:30
AdresLevent Mah., İş Kuleleri Kule 2 D:43, 34330 Beşiktaş/İstanbul
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Yemek ve lezzet olarak harika bir deneyim yaşadık arkadaşım ile ilgileri için ise aşçıya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

👤 Her şeyi ile nefis bir Japon Mutfağı.. Yediğimiz her şey çok taze ve lezzetliydi. Fiyatları ortalamanın biraz üstü ama bu kaliteye kesinlikle değer. 

6. KEN Sushi & More

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

Genellikle çoğu kişinin sushi için tercih ettiği KEN Sushi & More, lezzetli noodle'larıyla da denemeye değer bir mekan. Oldukça sade bir dekorasyona sahip olan bu mekan, sebzeli, tavuklu, karidesli ve sade gibi daha birçok noodle sunuyor. Hem sushi hem de noodle seviyorsanız kesinlikle gitmeniz gereken bu mekan Suadiye'de yer alıyor.

Telefon(0216) 356 48 49
Saatler12:00-22:00
AdresSuadiye, Kazım Özalp Sk. No:60/C, 34740 Kadıköy/İstanbul
MutfakUzak Doğu Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Çalışanların kibarlığı , ortamın ambiyansının güzelliği tek kelimeyle harika. Noodle ve sushileri gerçekten çok lezzetli. Artık arkadaşlarımla birlikte düzenli geleceğimiz yerlerden birisi oldu. Teşekkürler Ken Sushi💖 

👤 Oldukça keyifli bir deneyimdi. Servis ve hizmet kalitesi olarak örnek olabilecek seviyedeler. Teşekkürler. 

7. Wagamama

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü
Çalışan İlgisi

Teppan ızgarada pişirilen noodle'lıyla herkesin ağzını sulandıran Wagamama, Asya mutfağını sunan en lezzetli mekanlardan. Noodle'dan sushi'ye kadar birçok lezzet sunan bu mekan, yeni lezzetler denemeyi sevenler için kendi lezzetini oluşturma imkanı sunuyor.

Telefon(0212) 353 04 74
Saatler11:00-21:45
AdresEsentepe, Büyükdere Cd. No:185, 34330 Şişli/İstanbul
MutfakAsya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 En sevdiklerimden... :) Acı seviyorsanız Chili Ramen tavsiyem... Sulu yemek gibi yiyebileceğiniz bir noodle. İçindeki taze toppingleri ile şifa kaynağı... Bu restoranda yemekten sonra yeşil çay ikram olarak isteyebilirsiniz... Başlangıçları ve Sushi leri de ayrı güzel... Uzak doğu esintileri sevenler denesin... 

👤 Japon lezzetlerini tadabileceğiniz harika bir yer. Başlangıçlar ve noodlelar enfes👌👌👌

8. Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Ferah Ortam
Lezzet

Sushi'den noodle'a teppanyaki'den roll'a kadar birçok lezzet sunan Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Asya'nın en özel lezzetlerini sunuyor. İstanbul'da en lezzetli noodle yiyeceğiniz mekanlar arasında yer alan bu mekan, açık ve kapalı alanlarıyla da oldukça ferah bir ortama sahip.

Telefon(0212) 352 02 22
Saatler12:00-23:00
AdresAkat, Zeytinoğlu Cad, Yaren Sk. No:6 D:14-15, 34335 Beşiktaş/İstanbul
MutfakAsya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Gitmeden önce rezervasyon yapmanızı öneririm. Mekan full doluydu. Yediğimiz hersey çok lezzetliydi. 

👤 Hizmet kalite her şey süper. Yüksel beye ilgisi için çok teşekkür ederiz. 

9. Sushi LAB

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Lezzet

Akaretler'de caınız noodle ve sushi çekerse kesinlikle gitmeniz gereken yer Sushi LAB. Herkesin damak zevkine uygun lezzetler sunan bu mekan, sushi çeşitlerinden sonra karidesli noodle ile ön plana çıkıyor. Ayrıca ilk defa Asya lezzetlerini deneyeceklere özel ilgi gösteren çalışanlarıyla herkes kendi damak zevkine uygun yemeği kolayca seçebiliyor.

Telefon(0212) 227 22 77
Saatler11:00–01:00
AdresVişnezade, Vişnezade Mahallesi Şair Nedim Caddesi, Çatlak Çeşme Sk. No:2A, 34357 Beşiktaş/İstanbul
MutfakAsya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Tavuklu ve sebzeli noodle yedik, harikaydı. Sushi olarak da Crunchy Panka Roll tavsiye edildi. Bir sushiyi bu kadar sevebileceğimi düşünmezdim. Aroması mükemmeldi. Bu arada çalışan arkadaşlar da çok ilgili, ellerinize emeklerinize sağlık.

👤 İlk deneyim için tercihimizi Karidesli + Tavuklu Noodle ve Vegie Roll'dan yana kullandık. Uzun zamandır yediğimiz en kaliteli Noodlelar oldular, Vegie Roll ise aşırı fresh bir tada sahip. Kapıdan içeri girdiğimiz anda duyulan koku ile büyük bir iştahla yemeğinizi yiyorsunuz. Biz çok beğendik. 

10. Çin Büfe

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Lezzet

İstanbul'da en lezzetli noodle yiyebileceğiniz mekanlar arasından biri de Beşiktaş'ta yer alan Çin büfe. Sebzeliden karidesliye kadar birçok noodle çeşidi sunan bu mekan, Uzak Doğu lezzetlerinde aradığınız ekşili acılı tatları hakkıyla veriyor. Noodle yemek için mekan arayanların mutlaka denemesi gereken Çin Büfe, Beyoğlu'nda yer alan şubesiyle de yoğun ilgi görüyor.

Telefon(0212) 327 50 50
Saatler11:30-22:00
AdresSinanpaşa, Çelik İşhanı, Sinan Paşa Köprü Sk. No:10, 34022 Beşiktaş/İstanbul
MutfakÇin Mutfağı
MekanAlkolsüz

Google Müşteri Yorumları

👤 Noodle, sushi ve kuşkonmaz denedik. Sushi fena sayılmaz, kuşkonmaz ve noodle gayet lezzetliydi. Temiz ve ilgili bir müessese ve piyasaya göre fiyatlar çok iyi.Çekinmeden gidebilirsiniz. :)

👤 Ara sıra Beşiktaş’taki şubesine gidiyorum ve her gittiğimde her şey çok lezzetli. Çalışanlarda çok güler yüzlü ve ilgililer. Özellikle dana etli noddle’a bayılıyorum. Sushi’ler aynı şekilde çok lezzetliler ve mutfak açık olduğu için nasıl yapıldığını da izleyebiliyorsunuz. Gayet temiz ve titizler. Tüm ekibin ellerine sağlık.

11. Kawaii Sushi

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Lezzet

Anadolu Yakası'nın en sevilen Asya mutfağı mekanları arasında yer alan Kawaii Sushi, noodle'larıyla yoğun ilgi görüyor. Çorbadan Tepmuraya, deniz ürünlerinden noodle'a kadar birçok lezzet sunan bu mekan, vegan misafirleri içinde lezzetli yemekler barındırıyor. Köri soslu ve dana etli eriştesiyle beğenilen bu mekan paket servise sahip olduğu için de müdavimlerinin beğenisini topluyor.

Telefon(0216) 456 80 07
Saatler11:30-22:45
AdresAtatürk Mahallesi Meriç Caddesi Turkuaz Plaza 5/7 5, D:7, 34758 Ataşehir
MutfakAsya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Anadolu yakasındaki en iyi sushi noodle restoranlarından biri. Keyif alıyorum yerken. Paketler dolu dolu geliyor. Fiyatının hakkını veriyor diyebilirim.

👤 Çok lezzetli ve fiyatları diğer yerlere göre çok uygun, şiddetle tavsiye edilir. 

12. Naomi Sushi Bar

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Güler yüzlü çalışan
Lezzet
Zengin Menü

Şişli'de yer alan Naomi Sushi Bar, sushi sevenlerin en çok gittiği mekanlar arasında. Sushi çeşitleriyle birçok kişinin gönlünü kazanmış olan bu mekan yaptığı noodle'larla da yoğun ilgi görüyor. Sebzeliden karidesliye, tavukludan etliye kadar birçok noodle lezzeti sunan bu mekan, Bebek'te bulunan şubesiyle de beğeniliyor.

Telefon(0212) 234 34 44
Saatler12:00-22:00
AdresHarbiye, Mim Kemal Öke Cd. 1 C, 34367 Şişli/İstanbul
MutfakAsya Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Nişantaşı’ndaki vazgeçilmezimiz. Her şey dört dörtlük.

👤 Küçük tatlı bir yer. Sadece sushi için değil, diğer lezzetler için de gidilmeli. Pek çok farklı şey yedim, hepsi de ortalamanın üstünde. Yiyecekler normal ancak içecek fiyatları yüksek. 

13. Konoha

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Zengin Menü
Çalışan İlgisi
Lezzet

Suadiye'nin en sevilen Japon restoranı arasında yer alan Konoha, sade ve şık ortamıyla oldukça ferah bir alan sunuyor. Bütün lezzetleri Türk damak tadına uygun olarak hazırlayan bu mekan, Asya mutfağını ilk defa deneyecek olanları bile müdavim edecek lezzet sunuyor. Ayrıca birçok noodle seçeneği sunan bu mekanın en sevilen lezzetleri ise Singapur ve deniz mahsullü noodle oluyor.

Telefon(0216) 213 07 07
Saatler11:00–23:30
AdresBostancı, Bağdat Cd. no 474/A, 34426 Kadıköy/İstanbul
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Mekan çok güzel. Sipariş ettiğimiz her şey özenle hazırlanmıştı, sunum başarılı, yemekler lezzetli 😋

👤 Arkadaşlar gayet ilgiliydi yemekler güzeldi mekan temizdi tavsiye edilir. 

14. Sushi Manga

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Japon Şef
Lezzet
Zengin Menü

Ünlü Japon şef Hiroki Takemura'nın hayata geçirdiği Sushi Manga, Ataşehir ve Göktürk'te iki farklı şubede hizmet veriyor. Sushi ağırlıklı olmasına rağmen noodle ve ramen gibi lezzetleriyle de beğeni toplayan bu mekan, lezzet bakımından kendinizi Japonya'da gibi hissetmenizi sağlıyor. Oldukça zengin bir menüye sahip olan bu mekanın en sevilen noodle lezzeti ise Wok'ta pişirilmiş tavuklu noodle oluyor.

Telefon(0212) 210 08 08
Saatler12:00-23:00
AdresGöktürk Mahallesi Arcadium Life 3, Begonya Sokağı No: 2 D:C, 34077 Eyüpsultan/İstanbul
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Göktürk’te uzak doğu mutfağında saygılı, yüksek iletişimli servisi ile yüksek kaliteli ve lezzetli sushi ve wok yemekleri ile hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim. 

👤 Hiroki ustanın ellerine sağlık. Noodle ve sushi de çok iddialı. 

15. SushiCo Suadiye

İstanbul'un En İyi Noodle Mekanları

ARTILAREKSİLER
Lezzet
Zengin Menü

İstanbul'un hemen hemen her semtinde yer alan SushiCo, sushi sevenlerin en çok tercih ettiği yerler arasında bulunuyor. Sadece sushileriyle değil noodle'larıyla da beğeni toplayan bu mekan, fiyat olarak da noodle sevenleri memnun ediyor. Pan Thai noodle'dan Singapur noodle'na kadar farklı lezzetler sunan SushiCo, Suadiye'de yer alan şubesiyle yoğun ilgi görüyor.

Telefon444 7 874
Saatler11:30-23:00
AdresSuadiye, Bostancı Mahallesi, Bağdat Cd. No:466 D:2, 34744 Kadıköy
MutfakJapon Mutfağı
MekanAlkollü

Google Müşteri Yorumları

👤 Şu ana kadar gördüğüm en iyi SushiCo lokasyonu. Gerek yemek kalitesi ve lezzeti, gerek servis kalitesi bizi olumlu yönde etkilemiştir. Çıtır levrek, somonlu poke bowl ve soba noodle’ın lezzetine doyamadık. . Servisimizi yapan Mustafa Bey’e güler yüzü ve mükemmel misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

👤 Temizlik ve hizmet harika. Lezzetleri söylemeye bile gerek yok. Herkes burayı tercih etmeli….

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Uzak Doğu Restoranlarıİstanbul'da En İyi Thai Mutfağı

İstanbul'da noodle nerede yenir?

İstanbul'da noodle yiyebileceğiniz en iyi mekanlar arasında; Quick China, Shang Palace, Dragon Restaurant, Pera Thai, Itsumi, KEN Sushi & More, Wagamama, Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Sushi LAB, Çin Büfe, Kawaii Sushi, Naomi Sushi Bar, Konoha Suadiye, Sushi Manga ve SushiCo İstanbul'da en lezzetli noodle yapan yerlerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.