iPhone 11 Pro Özellikleri, Fiyatı ve İncelemesi

Satış rekorları kırmayı başaran ve donanımları ile harikalar yaratan iPhone 11 Pro'nun teknik özelliklerini araştrıkdık. İşte iPhone 11 Pro incelemesi...
iPhone 11 Pro Özellikleri, Fiyatı ve İncelemesi

iPhone 11 Pro

Bu içeriğimizde Apple’ın yeni harikası iPhone 11 Pro’yu tüm detaylarıyla inceledik. Tasarımı ve güçlü işlemcisiyle öne çıkan iPhone 11 Pro hakkında kullanıcı deneyimlerine de yer vermeyi unutmadık.

İşte iPhone 11 Pro özellikleri ve detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciA13 Bionic
Ekran5,8 inç OLED, 2436 x 1125 piksel, 458 ppi piksel yoğunluğu
RAM4 GB RAM
Depolama64Gb, 256 GB, 512GB
Arka Kamera12 MP, f/1.8 + 12 MP, f/2.0 + 12 MP, f/2.4, 120 derece geniş açı üç sensör
Ön Kamera12 MP TrueDepth
Batarya Kapasitesi3.190 mAh
İşletim SistemiiOS
Renk SeçenekleriAltın, Uzay Grisi, Gümüş, Gece Yeşili
Amazon
Fiyatlarını Gör
iPhone 11 Pro
Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Moda alanında influencer olmak isteyen kızıma doğum günü hediyesi olarak aldım. Profesyonel bir makine kadar iyi çekim yapabiliyor. Fotoğraf ve video kalitesi mükemmele yakın. 512 GB, cloud hizmetine ek olarak istediği her şeyi dapolamasına izin veriyor. Verileri IOS güvencesinde saklanıyor. Hızı ve boyutu mükemmel. Sanırım kendime de yeşilini alacağım Mehmet A*****.

👤 Bir ara android kullanmıştım, fakat döndüm dolaştım yine iphone a geldim. Marka zaten son derece kendini kanıtlamış , bu piyasada en yükseğe adını yazdırmış bir marka. Bu ürüne sadece telefon demek bence haksızlık olur. Teknolojiyi en doya doya yaşayacağınız ürün bu olabilir. Herkese tavsiye ederim Kadir A*****.

👤 Ürün benim için mükemmelin ötesinde. İnanılmaz bir kamera performansına sahip. Daha önce İphone değil farklı markaların üst segmentlerini kullanıyordum fakat böyle bir kalite daha önce görmedim diyebilirim. 512 gb depolama kapasitesini fotoğraf çek çek dolduramadım bile. Oyunların görüntü kalitelerini fulle çekiyorum ve hiç problem olmadan oynuyorum. Bundan sonra tabletimi apple almayı düşünüyorum. Necip K*****.

İnceleme

1. iPhone 11 Pro, 5.8 inç büyüklüğünde 2436 x 1125 piksel çözünürlüğünde OLED Multi-Touch ekrana sahiptir. Super Retina XDR ekran özelliğine de sahip olan iPhone 11 Pro, parmak izine dayanıklı ve yağ tutmayan kaplama ile üretilmiştir.

iPhone 11 Pro İnceleme

2. A 13 Bionic üçüncü nesil Neural Engine işlemci yongasına sahip olan iPhone 11 Pro rakiplerine göre gayet iyi bir performans ortaya koyuyor.

iPhone 11 Pro İnceleme

3. 4 GB RAM’e sahip iPhone 11 Pro, 64 GB, 256 GB, 512 GB gibi farklı depolama seçenekleriyle donatılmış modellere sahiptir.

iPhone 11 Pro İnceleme

4. iPhone 11 Pro arka tarafında yer alan 3 kamerası, cam gövdesi ve ince hatlarıyla muhteşem bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda altın, uzay grisi, gümüş ve gece yeşili gibi renklere sahip iPhone 11 Pro modelleri de bulunmaktadır.

iPhone 11 Pro İnceleme

5. iPhone’un XI serisinde kullandığı üçlü arka kamera iPhone 11 Pro’nun en önemli özelliklerinden biridir. 12 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralar; ana kamera, geniş açı kamerası ve bokeh efekti için derinlik sağlamak amacıyla kullanılıyor.

iPhone 11 Pro İnceleme

6. İphone 11 Pro’nun ön kamerası 12 megapisellik bir çözünürlüğü sahip olmakla beraber FaceID ve TrueDepth özelliklerine de sahiptir.

iPhone 11 Pro İnceleme

7. İphone 11 Pro, 3190 mAh bataryaya sahiptir. 18 W adaptör ile şarj edildiğinde hızlı şarj özelliği ile 30 dakikada %50’ye kadar şarj olabiliyor.

iPhone 11 Pro İnceleme

8. İphone 11 Pro’nun işletim sistemi, Apple’ın kendi geliştirdiği dünyanın en kişisel ve güvenli mobil işletim sistemi olarak değerlendirdiği İOS 13’dür.

iPhone 11 Pro İnceleme

9. Apple 60529 sayılı IEC standardı kapsamında iPhone 11 Pro’yu 30 dakikaya kadar en çok 4 metre derinlik şartıyla suya dayanıklı olarak üretmiştir.

iPhone 11 Pro İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
En Yeni Apple ÜrünleriiPhone 12 Pro Max

Sıkça Sorulan Sorular

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in farkı nedir?

Donanımsal olarak birbirlerine çok benzeyeb bu iki telefonun farklılık gösteren en önemli özelliği boyutudur. Pro modeline göre daha geniş olan Pro Max bu sebeple daha çok çözünürlük sunuyor. Aynı zamanda daha geniş olması pil kapasitesininde artmasına olanak sağlamıştır.

iPhone 11 Pro'de 5G desteği var mı?

Amerikalı teknoloji devi Apple'ın üretmiş olduğu iPhone 11 Pro model akıllı telefon 5G teknolojisini şimdilik desteklememektedir.

iPhone 11 Pro su geçiriyor mu?

IPX8 ve IPX6 donanım sertifikalarına sahip olan iPhone 11 Pro bu sayede bizlere suya ve toza karşı dayanıklı bir şekilde üretildiğini gösteriyor.

iPhone 11 Pro çift hatlı mı?

Geniş bir tasarıma sahip olan iPhone 11 Pro bir çok Apple modeline karşın çift hat çalıştırabilmektedir.

iPhone 11 Pro'da parmak izi okuyucu var mı?

iPhone 11 Pro modeli ile birlikte güvenlik ve kullanılabilirilik açısından yeni bir şeyler denemek isteyen Apple, iPhone 11 Pro modeline parmak izi okuyucusu koymamıştır. Bunun yerine daha donanımlı bir Face ID kullanılıyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.