iOS'da Stresi Yok Eden Uygulama: Pause

Gün içerisinde stresli olan ya da stresli bir yapıya sahip olan iOS kullanıcılarının ilacı artık cebine geldi. İşte detaylar...
iOS'da Stresi Yok Eden Uygulama: Pause

Değişik konseptte uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Us2, iOS kullanıcıları için PauseAble ile el ele vererek terapi niyetinde bir uygulama geliştirdi. Pause adındaki bu uygulama, stresli olanları, gergin olanları rahatlatacak. Kafanızdaki tüm kötü düşünceleri silip atacak olan bu uygulama ile daha sakin davranacaksınız.

pause-ios.jpg

Pause, tam bir meditasyon etkisi gösteriyor demek yanlış olmaz. Saçınızdan tırnağınıza kadar tüm vücudunuzu uyaran bu uygulama, vücudun dinlenme mekanizmasını harekete geçirerek üzerinizdeki tüm stresi üzerinizden alıyor. İşte adım adım Pause uygulaması:

  • Vücudunuzun yatışması için müziğe kulak verin.
  • Ekrana dokunduğunuzda renkli yuvarlağı istediğiniz yere sürükleyin.
  • Yuvarlak ekranı tamamen kapladığı zaman kullanıcıdan gözünü kapatmasını isteyecek.
  • Ardından belli aralıklarla zil çalıyor. Bu zille beraber stresiniz kademe kademe azalacak. Yetkililerde bilimsel olarak uygulamanın stresi azalttığını belirtildi.

App Store üzerinden 5.29 TL ücret karşılığında sahip olacağınız bu uygulama, oldukça iddialı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.