Diamond Hair İndirim Kuponu Kodu - Diamond Cosmetics

Diamond Cosmetics'in Diamond Hair, Diamond Hair Plus, Diamond Eye, Diamond Scrub, Diamond Hair Fırsat setlerinde geçerli indirim kodu kuponu.
Diamond Hair İndirim Kuponu Kodu - Diamond Cosmetics

Diamond Cosmetics firmasının Neoldu.com okurlarına özel indirim kuponu fırsatını kaçırmayın. Fırsat setleri de dahil tüm ürünlerde geçerli %10 İndirim Kodu; ''NEOLDU10''

Diamondcosmetics.com.tr adresini ziyaret ederek dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilir ödeme sayfasında yer alan KUPON KODU KULLAN kısmına NEOLDU10 yazarak %10 indirim fırsatından anında yararlanabilirsiniz. Üstelik online ödemelerde %5 ekstra indirimle birlikte toplamda %15 indirimle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Diamond Hair

diamond-hair-006.jpg

25 farklı bitki özünden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen doğal yağ karışımı ve ozonlu şampuandan oluşan Diamond Hair Bakım Seti 2 milyonun üzerinde kullanıcının vazgeçilmez ürünlerinden biri olmayı başardı. Diamond Hair düzenli kullanımlarda hızlı saç uzaması ve yeni saç oluşumuna yardımcı oluyor. Dökülme karşıtı ve etkin formülü sayesinde yanma ve yıpranmaları onarıyor. Boyalı saçlarda uygulanabilmesinin yanı sıra güneş görmeyen saçlar için de çok etkili bir ürün olarak öne çıkıyor.

Diamond Hair'in Etkisini Danla Bilic Anlatıyor

 

Diamond Hair Plus

diamond-hair-plus-001.jpg

İçeriğinde bulunan %5 Procapil sayesinde saç köklerinize etki ederek yeni saç oluşumlarına yardımcı oluyor. Düzenli kullanımlarda dökülmeyi önlemesinin yanı sıra kafa bölgesindeki açılmaları da saç köklerinize etki ederek kapatıyor. Yan etkileri nedeniyle içeriğinde Minoksidil bulundurmayan Diamond Hair Plus keratin, procapil ve içeriğindeki diğer etken maddelerle saçlarınızı adeta baştan çıkarıyor. 

Diamond Cosmetics firmasının diğer ürünleri hakkında daha detaylı bilgiler almak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum