İktidarsızlık (Sertleşme) Sorununa En İyi 14 Bitkisel Çözüm

Erkeklerin çekindiği konuların başında gelen iktidarsızlık sorununu çözecek bitkisel yöntemleri içeriğimizde detaylıca inceledik.
İktidarsızlık (Sertleşme) Sorununa En İyi 14 Bitkisel Çözüm

İktidarsızlık sorunu çekip doktora gitmekten utanan kişiler, internet üzerinden satılan sağlıksız ilaçlar ile kendilerine çözüm yolu aramaktadır. Uzmanlar bu tür ilaçların kalp krizine neden olabileceği gibi başka birçok hastalığa davetiye çıkarttığını söylüyor.

Bilim insanlarının yaptıkları araştırmalarda ise doğada yetişen bazı bitkilerin iktidarsızlığa iyi geldiğini ortaya çıkmıştır. Sertleşmeme sorunu ile karşı karşıya kalan okurlarımıza hem testosteron hem de cinsel isteği arttıran doğal besinleri öneriyoruz.

İşte iktidarsızlık problemini çözen bitkisel yöntemler...

1. Epimedium

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-001.webp

Uzakdoğu'ya özgü epimedium bitkisi tarih boyunca saman nezlesinden damar sertliğine, sinir ağrısından kemik erimesine ve en sertleşme güçlüğünün tedavisinde kullanılmıştır. Günümüzde en çok penisteki ereksiyon süresinin ve gücünün cinsel ilişki için yeterli olmaması sorunlarını iyileştirmesiyle bilinen bu bitki, macun halinde hem daha etkili hem daha kolay kullanıma sahiptir. Epimedyumlu macun, afrodizyak etkisini destekleyen bazı bitkiler ve çiçek balı karışımından elde edilmektedir.

Ülkemizde satışı en çok yapılan bitkisel macunların başında gelen epimedyum macun, hem kadın hem de erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği doğal malzemelerden üretilmiştir. Tedavi edici özelliği bulunmayan bu macun, düzenli kullanımlarda cinsel performansa fayda sağlarken bitkisel gıda takviyesi olarak tercih edilmektedir.

2. Çakşır Kökü Çayı

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-002.webp

Çakşır kökü içerdiği maddelerin etkisiyle erkekte spermi ve testesteronu artırır. Uyarılmayı arttıran doğal besinlerden bir tanesi olan çakşır kökü, bu sayede erkeğin cinsel isteğini de arttırır. Aynı zamanda bu bitki prostata da faydalıdır.

Hazırlamak için 300 ml. suyu ısıtın. Daha sonra kaynamaya başladığı an 5-10 gram çakşır kökü koyun ve 5 dakika boyunca demleyin. Günde bir kez içeceğiniz bu çay sayesinde cinsel problemlerinizden kurtulacaksınız.

3. Ebegümeci Çayı

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-003.webp

Hormonları düzenleyip, stresi düşüren ebegümeci uzmanların iktidarsızlıkla mücadele için olmazsa olmazları arasında geliyor. Çeyrek litre kaynamış suya 2 ile 4 çay kaşığı arası kurutulmuş ebegümeci otu atın. Daha sonra yaklaşık 10 dakika boyunca demledikten sonra içebilirsiniz.

4. Rüşeym

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-004.webp

Rüşeym adeta doğal bir afrodizyaktır. İçerisinde E ve B vitamini bulunan bu bitki aynı zamanda bol liften oluşması nedeniyle bağırsakları çalıştırır. Rüşeymi günde 1 yemek kaşığı olarak yiyebilir ya da meyve suyuna karıştırarak içebilirsiniz.

5. Keçiboynuzu Kürü

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-005.webp

Uzmanlar keçiboynuzu bitkisinin iktidarsızlık için birebir olduğunu söylemektedir. İçerisinde bulunan maddeler ile damarları genişleterek iktidarsızlığı gideriyor. Bu sayede kolay bir şekilde orgazm yaşanıyor.

Kaynatılan yarım litre suyun içerisine 6-7 adet keçiboynuzunu küçük parçalar şeklinde kırıp atın. 3 dakika ağzı kapalı şekilde kaynattıktan sonra ocaktan alıp 20 dakika dinlenmeye bırakın. Keçiboynuzu parçalarını çıkartın. Bu kürü, yarısını aç karnına yarısını ise gece uyumadan tok karnına bir su bardağı için.

6. Badem

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-006.webp

Sertleşme problemi yaşayan bireyler için adeta kurtarıcı görevi üstlenen bademin, toz haline getirilip süt ile içilmesi gerekmektedir. Her gece yatmadan önce bir bardak içilmesi iktidarsızlık sorununu ortadan kaldırmaya destek olacaktır

7. Havuç

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-007.webp

Cinsel isteği arttıran besinler arasında yer alan havuç aynı zamanda cinsel ilişki sırasında sertleşme sorunu yaşayanlar için çözüm önerilerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. İktidarsızlık sorununa bitkisel çözüm arayanlar havucu mutlaka tüketilmelidir.

8. Zencefil

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-011.webp

Zencefilin faydalarını yazmaktan biz yorulduk desek yeridir. İnsan vücuduna faydaları saymakla bitmeyen zencefilin suyunu rafadan yumurta ve bir yemek kaşığı tatlı ile harmanlayın. Yatmadan önce tüketmeye özen gösterin. Uzun bir süre bu yöntemi uyguladıktan sonra etkisini hissedeceksiniz. Bunun dışında zencefili macun olarak da tüketebilirsiniz.

9. Soğan

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-012.webp

Cinsel gücü arttıran besinler arasında yer alan beyaz soğan, iktidarsızlık problemini de ortadan kaldıran zengin bir besindir. Sertleşme problemini çözmek için 1-2 adet orta boy soğanı parçalar halde dilimleyin. Daha sonra biraz sıvı yağ katıp kısık ateşte pişirin. Bu malzemeyi akşam yemeğinden önce balla karıştırarak tüketin. Etkisini kısa süre içerisinde gösterecektir.

10. Hurma

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-013.webp

İçerisinde bulundurduğu B1, B2, B3 ve B5 vitaminleri ile sertleşme sorunun ortadan kaldıran hurma aynı zamanda cinsel gücü arttıran bir yapıya sahiptir. Bu sebeple iktidarsızlık problemi yaşayan kişilere uzmanlar tarafından sıklıkla önerilmektedir.

11. Kara Üzüm

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-014.webp

Testosteron ve cinsel gücü arttıran besinlerden bir tanesi olan kara üzüm, bu özelliği sayesinde çok fazla tercih edilmektedir. Kara üzüm aynı zamanda erkeklerde cinsel ilişkiye girerken yaşanan sertleşmeme sorununu da ortadan kaldırmaktadır.

12. Bitter Çikolata

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-015.webp

Sertleşme sorunun ortadan kalkması için de penis bölgesinde kan akışının hızlı olması gerekmektedir. Bitter çikolata, içerisinde bulundurduğu malzemeler sayesinde kan akışını hızlandırmaktadır. Bu sayede cinsel isteksizlik ortadan kalkmaktadır.

13. Ceviz

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-016.webp

İnsan vücudunun dinç kalmasını sağlayan ceviz sayamayacağımız kadar faydaya sahiptir. Bu faydalardan birisi de iktidarsızlığı ortadan kaldırmasıdır. Her sabah ve akşam yeteri miktarda tükettiğiniz cevizin sertleşme problemini çözeceğini söyleyebiliriz.

14. Bal

iktidarsizlik-bitkisel-cozum-017.webp

Sertleşme sorunun ortadan kaldıran bitkisel yöntemler arasında yer alan bal, tek başına tüketilebileceği gibi diğer malzemeler ile de karıştırılabilir. Tek başına iktidarsızlığı engelleyici özelliği bulunan bal, diğer malzemelerle birleştirilince etkisini 2 katına çıkartmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erken Boşalmaya Bitkisel ÇözümlerCinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler
Testesteron Arttıran YiyeceklerCinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Erkeklik organını sertleştirici bitkiler nelerdir?

Bazı bitkisel çözümler iktidarsızlık sorununu ortadan kaldırmaktadır. Epimedium, çakşır kökü çayı, ebegümeci çayı, rüşeym, keçiboynuzu kürü, badem, havuç, zencefil, soğan, hurma, kara üzüm, bitter çikolata, ceviz ve bal bu bitkiler arasından en çok işe yarayanlardır.

Erkeklerde iktidarsızlığa ne iyi gelir?

İktidarsızlık problemini çözmek istiyorsak hayatımızı değiştirmemiz gerekiyor. Sigarayı bırakmak, düzenli egzersiz yapmak, alkolü sınırlamak, dişlerinizi düzenli olarak fırçalamak, stres veren şeylerden uzak durmak ve uykunuzu almak sertleşme problemini çözecek yöntemlerden bazılarıdır. Hayatınızı bu tarz yöntemlerle daha sağlıklı hale getirerek iktidarsızlık sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Sertleşmesi için evde ne yapılmalı?

Sertleşme problemi için evde yapabileceğiniz çeşitli bitkisel çayları tüketebilirsiniz. Özellikle çakşır kökü çayı ve ebegümeci çayı bu sorun için en çok önerilen çaylardır. Bir bardak sıcak suya bu bitkilerden birkaç çay kaşığı atın. Daha sonra hazırladığınız çayı 5-10 dakika demleyerek tüketin.

Sertleşmede kesin çözüm nedir?

İktidarsızlığı kesin olarak çözen yöntem Shockwawe Terapy'dir. Bu yöntemle düşük yoğunluklu şok dalgaları ile organda yeni damarsal yapıların oluşturulması sağlanıyor. Ayrıca var olan damarlardaki kanlanmayı da arttırıyor.

Uzun süre sert kalmak için ne yapmalı?

Sertleşme problemi çoğu zaman sağlıklı bir şekilde yaşamamaktan dolayı oluşmaktadır. Bu sebeple sağlıklı bir şekilde beslenmeli ve düzenli egzersiz yapmalıyız. Bunun yanında alkol, sigara ve uyuşturucu maddelerinden uzak durmamız gerekiyor.

İktidarsızlığa hangi vitamin iyi gelir?

Uzmanlar bazı vitaminlerin iktidarsızlığa iyi geldiğini söylemektedir. B6, A, C ve E vitaminleri sertleşmeme problemine çözüm olmaktadır. Bu vitaminlerin takviyelerini doğru şekilde aldığınızda probleminizin çözüleceğini göreceksiniz.

Cinsel gücü arttıran karışım nasıl yapılır?

1 litre suya, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı ginseng ve 2 poşet mate çayı katın. Daha sonra karışımın kaynar suda 2-3 dakika boyunca fokurdamasını sağlayın. Karışım kaynadıktan sonra 3-4 dakika da demlenmesini bekleyin. Son olarak tatlanması için esmer şeker kullanarak gün içerisinde sıcak bir şekilde için.

Hangi çay cinsel gücü arttırır?

Yapılan araştırmalara göre rezeneden her gün bir parça alınması cinsel performansı doğrudan arttırmaktadır. Dilerseniz çay şeklinde de tüketebileceğiniz rezene, bilinen en eski afrodizyaklardan birisi olduğu için etkisi kısa sürede ortaya çıkıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum