Hulu'nun The Great Dizisi Hakkında İnceleme

Hulu yapımı yeni Tv dizisi The Great hakkında bilgi toplayarak sizler için düzenledik ve içerik haline getirdik.
Hulu'nun The Great Dizisi Hakkında İnceleme

Hulu Yapımı The Great hakkında Bilinmesi Gerekenler

Tüm dünyada ve ülkemizde yayına giren The Great dizisi Amerikan yapımı olan tarih, dram ve kara komedi gibi üç farklı türü bünyesinde barındırmış bir dizi türüdür. Tarih ve komedi bir arada bulunduğu için izleyicide ilk etapta merak uyandıran bu diziyi NeOldu.com takipçileri için hazırlamış olduğumuz dizi incelememiz ile alakalı sizlere The Great dizisi hakkındaki izleyici yorumları, dizi hakkında genel bilgileri, oyuncu kadrosu, yapımcıları gibi merak edilen kısımları derleyip içerik haline getirdik.


1. 15 Mayıs 2020 tarihinde Hulu’da yayınlanmaya başlamıştır. 1 sezon yayınlanmıştır ve 10 bölümden oluşmaktadır. Türü kara komedi, tarih ve dramdır. Her bir bölüm 40-45 dakika arasındadır. 2. sezonu henüz çekim aşamasında olan dizi izleyici ile kaldığı yerden ekranlara devam edecek.

TheGreat


2. Hulu’nun resmi kanalında YouTube üzerinden yayınlanan orijinal Fragmanı 23 Nisan 2020 de izleyiciyle buluştu. 11.710.416 görüntülenmeye ulaştı.

TheGreat


3. The Great dizisinin oyuncu kadrosu ise; Elle Fanning (Catherine), Nicholas Hoult (Peter), Phoebe Fox (Marial), Sacha Dhawan (Orlo),  Charity Wakefield  (Georgina Dymova),  Gwilym Lee ( Grigor Dymov) ,Adam Godley (Baş piskopos "Archie") ,Douglas Hodge (General Velementov) ,Elizabeth Teyze (Belinda Bromilow) ,Richard Pyros (Kont Raskolnikov), Bayo Gbadamosi (Arkady) ,Sebastian de Souza (Leo Voronsky).

TheGreat


4. The Great dizisini, 2018 yılında Emma Stone’un yer aldığı En İyi film dalında Oscar adaylığı olan The Favorite filminin senaristi Tony McNamara kaleme alıyor. Başrollerinde About Boy, Mad Max: Fury Road, X-Men: First Class ve The Favourite gibi yapımlardan tanıdığımız Nicholas Hoult ve Elle Fanning yer alıyor. Satirik-komedi türündeki dizinin yapımcılığını ise yine Tony McNamara üstleniyor. Dizinin adı Catherine the Great ve Katerina dizisi olarak da anılıyor.

TheGreat1


5. Senarist bizi bu kez 18.Yy Rusya’sına götürüyor. Rusya tarihinin en önemli isimlerinden biri olan II. Katerina‘yı ele alan dizide II. Katerina yükseliş dönemi ele alınıyor. 34 yıl boyunca Rusya’yı yöneten II. Katerina ve eşi İmparator Peter ile olan ilişkisi de dizinin ana konusunu oluşturuyor.

TheGreat2


6. 17. Yy’nin Avusturya bölgesinde yaşayan genç bir kadın Rus İmparatoru ile evlenir. Ancak bu evlilik ve kendi mutluluğu arasında kalan kadın ya Rusya’nın geleceğini ya da kendi mutluluğunu seçmesi gerekir. Bu döngü etrafında gelişen olaylar tarihsel süreç ve kurgu ile ekranda bizi sürüklemektedir entrika ve komedinin olduğu dramı kara komedi ile harmanladıkları için pek çok duyguyu aynı anda yaşayabiliyoruz.

TheGreat3


7.  The Great dizisi ilk sezonunun 13,356 kişinin oylaması ile IMDB’de 8,1 puan almayı başarmıştır. Bazı kaynaklarca mini dizi olarak geçsede tarihsel sürükleyiciliği açısından 2. Sezon ile ekranlara yeniden merhaba diyecektir.

TheGreat5


Hulu Yapımı The Great Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları:

👤 Ya çok büyük umutlarla başlamıştım diziye ama umduğum gibi olmadı. Başımızın belası Rus Çariçesi Katerina'yı konu alıyor malum. Nicholas Hoult ve Elle Fanning başrollerde, Hoult benim çok beğenerek izlediğim bir aktör, burada da performansını beğendim ancak dizi olmamış, sıkıcı geldi bana. Sekizinci bölümdeyim, ittir kaktır bitirmeye çalışıyorum diziyi. Birde Rus sarayında zenci görmekte bir tuhaf geliyor adama.


👤 Ne şaka ama. Bu hiç komik değil. Aile içi şiddet, sadakatsizlik, din ile dalga geçiyor. Rusları aptal, kaba vahşiler olarak tasvir ediyor. Hiçbir şekilde Rus yanlısı değilim ve bunun tarihsel olarak doğru olmadığını biliyorum, ama benim için bile çok fazlaydı. Herhangi bir siyasi duruma rağmen, böyle bir televizyon programı yapmak aptallıktır ve etik değildir. Bir komedi dönemi dizisi yapmak istendiğinde, neden herhangi bir kültür ve ulus pahasına yapılması gerektiğini anlamıyorum. Sadece kurgusal ülke hakkında bir dizi oluşturun ve işinizi bitirin!


👤 Bu, bu yıl izlediğim en iyi dizi - hayır, son birkaç yıldır. Senaryo tek kelimeyle harika, oyunculuk harika (tüm oyuncular rollerinde harika), diyalog akıllı ve esprili, yönetmenlik ve sinematografi birinci sınıf ve ... Bu konuda kötü bir şey söyleyemem. Bu dizi kesinlikle harika ve 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum! Bu muhteşem diziyi daha fazla insanın izleyeceğini umuyorum.


👤 Bu, yılın en iyi gösterilerinden biri oldu. Hafta sonu boyunca izledim ve harikaydı. Bu gevşek anlatım şeklinde bir tarihe dayalı ama eğlenceli bir döngüsü var. Ve ikinci sezon için belirtiler var. Elle Fanning, diğer karakterler kadar harika bir iş çıkarıyor. Bazılarını hemen seviyorsun, bazılarını nefret ediyorsun ama hepsi sezon ilerledikçe sende olumlu etki bırakıyor.


👤 Bu serinin tamamen çöp olmasını bekledim ama son çare olarak bir şans verdim. SOOOOOO çok mutlu oldum. Komik, çekici, küfürbaz, şehvetli ve Büyük Katerina'nın hikayesine tam bir komedi yorumu. Gerçek bir dönem draması bekleyerek bu konuya girmeyin, iyice eğlenmeyi ve içten içe gülmeyi umarak bu konuya girin. Hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Ekipteki herkese Bravo!


👤 Büyük Katarina, çocukluğundan beri iyi bir eğitim almış ve dünyaya hazırlanmıştır. Kesinlikle sarışın mavi gözlü bir kadın değildir, Peter tamamen çılgın değildir ve Tanrı aşkına Orlov, eski Rus ailesinin "saf" kanından geliyordu, ve beyazdı. Hollywood veya günümüz medyası sizin tüm ırkları / cinsiyetleri / milletleri / dinleri vb. Memnun etmek istemenize neden oluyorsa özür dilerim ama değiştiremeyeceğiniz bazı gerçekler vardır. Kleopatra sarışın değildi, Hitler siyah değildi, Afrikalı köleler kızıl saçlı değildi vb. Böyle bir film veya dizi izlerken baktığım şeylerden biri bu olduğu için beni gerçekten üzüyor. Uydurma bir hikayeye sahip.


👤 Bu, moronlar için bir dizi. IQ'nuz 80'in altındaysa, bir dizinin bu mutlak felaketini seveceksiniz. Gerçekten hiçbir şey yok. Sürekli olarak gerçek bir diyalog yerine F*** kelimesini kullanırlar. Kimin daha kötü işi yaptığından emin değilim, görünüşe göre küfürleri seven yazar Tony McNamara ya da bunun aslında bir felaket olmasına rağmen komik olduğunu düşünen Yönetmen Matt Shakman. Aptallığın sanat olduğunu düşünen 20 yaşındaki bir kişi için ideal, ama eğer gerçekten beyni olan 20 yaşında veya daha büyükseniz, bu çocukça eğlence girişiminin tam bir saçmalık olduğunu fark edeceksiniz!


👤 İlk başta beğeneceğime emin değildim, ama çok memnun oldum izlemeye devam ettim. Oyuncuları ise şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyunculardan bazıları. Birkaç sahne beni kelimenin tam anlamıyla yüksek sesle güldürdüğünden, kaç kez çekmeleri gerektiğini merak ediyorum! Senaryo çok güzel, ani, beklenmedik klişe olmayan patlamaları, bu kadar güzel diyaloglar ile yazılmış... Bu gösteri yeni ve farklı bir şey. Bana o kadar ilham verdi ki, aslında bunun hakkında yazmaya zaman ayırıyorum... ve bu diziyi çok fazla izliyorum


Hulu Yapımı The Great Dizisinin Oyuncuları ve Başrolü

Elle Fanning – Catherine

Çocukken oyunculuğa başlayan güzel oyuncu şu anda 22 yaşında olmasına rağmen 45 ten fazla yapımdı rol aldı. Kendini Maleficent, Maleficent Mistress of Evil ve The Neon Demon yapımlarında tanıttı.

Elle Fanning


Nicholas Hoult – Peter

Mad Max: Fury Road, Sıcak Kalpler, About a Boy X-Men First Class gibi yapımlarda rol alan kendini tanıtmış ve kanıtlamış aktörlerden biridir. Şu anda 30 yaşında.

Nicholas Hoult


Phoebe Fox – Marial

33 yaşındaki güzel oyuncu 20’den fazla prodüksiyonda görev almıştır. Kendini Siyahlı Kadın: Ölüm Meleği, Mavi Iguana yapımlarında tanıtmıştır.

Phoebe Fox


Çıkış Tarihi:15 Mayıs 2020

Kategori: Kara Komedi – Tarih - Dram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.